Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

lala, lala, lala ce tradatoare esti!!!!!!!

acum strig dupa lalad .. ce faci? il pazesti pe andrei .. hi hi hi .. si nu mai ai timp de noi?? pletoselul mic si plimbaret

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Pletoselul m-a disperat. De cand cu descoperitul plimbarii fiecare adormire e un calvar. Cupilul asta e in stare sa stea treaz sau sa doarma in picioare ca un catar ...ce este
Dar sunt prin zona , mai citesc, mai scriu

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!!!!
Honey, esti o mama super tare. nu fi suparata.

Emilia, sory, da' chiar stie fiecare ce e mai bine pt copilul si casa ei...eu mi-am "impus" sa stau cu bebe un an ...si pt asta am facut economii la singe cit am fost gravida...nu-mi plateste nimeni ratele la casa...si nu pot sa ma mut in drum cu copilu, numa' ca sa stau cu el doi sau trei ani. ca sa fiu o "mama buna" sau ar mai fi o solutie...sa munceasca sotul zi-lumina si sa-l vedem duminica...ce familie am fi atunci si ce tata ar avea copilul? ma rog...tu faci cum crezi insa acelasi drept il avem si noi.

Monica.doc, eu eram cu internetu. sa-mi zici ce reusesti sa faci cu reteaua si ce imi recomnazi.

Darene, eu eram aiai cu 110 kg. acum am ajuns la 81. mai am unul de dat jos si sint la fel ca inainte de a ramine insarcinata. cred ca la semnatura am ceva poze de la mare in care ma vad si eu...acolo aveam 87 kg.

Alina, offff Doamne, sper sa treci cu bine peste necazul tau. asa cum ii spuneam si emiliei, nu avem nici una dreptul sa judecam. ai facut ceea ce a fost mai bine pentru familia ta, chiar daca a fost extrem de dureros sa iei aceasta decizie. ma bucur ca sotul tau e alaturi de tine.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Am vazut si o multime de poze, cu o gramada de bebeloi, pe la intilniri, prin parcuri, prin concedii, stind in fundic si in picioare, cu dintzocii la vedere...nu-i mai pomenesc ca mi-e ca uit pe cineva. da asta e adevarat: avem cei mai frumosi copilasi de pe dc.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Moni eu ma incadrez complet la subiectul ala cu mame denaturate in special cand e vorba de Bogdan dar si la Andrei
Si ai dreptate si mie mi-a lasat un gust teribil de amar in gura acest capitol ( si nu e de vina cafeaua de dimineata ).

Mai vroiam sa iti spun ceva : eu sunt convinsa ca pe undeva e o greseala cu privire la greutatea domnului inginer/ poet. Am vazut filmuletul cu sa mananc sa dorm si desi piti era sigur mai mic ca varsta acolo decat acum nu pare soro doar de 7 kg.
Bine nici Andrei nu e departe ...are 8 kg, abia atinse de 5 zile

O zi excelenta !
Lala.

Lala, filmul e facut...ieri.
si il mai compar cu Pupi, care e cam la fel de inalt dar se simte ca e mai greu.
iar in comparatii, de cate ori il vad pe ioan de isidora ma uit la Serban cu alti ochi. Ioan e ca omuletul de la michelin, numa' cute si colacei, iar serban e...cam aschimodie.
nu ma impacientez grav ca nu ia in greutate, numai sa stiu ca fac tot ce trebuie bine. asta e marea mea problema. daca asa e conformatia lui, nu ma supar, numai sa nu fie altceva si eu sa ma relaxez ca asa e asta micu'. de-aia ii fac analize peste o luna, sa-mi iau eu piticul de la mansarda.

a, apropo, ce am constatat la control: ca mi-am cam intoxicat cupilu' cu morcov. e cam portocaliu, da' eu m-am gandit ca in genunchi si incheietura mainilor e normal, ca se freaca toata ziua de covorul ala. si ca pe fata e normal, ca l-a prins soarele. . ma rog, mama tanara. ei bine, e mai nasol de atat, i-am cam scos morovul, si de 2 zile...hm.. iarba nu ne place, gura nu ne tace (la masa). mai putin ieri, cand a picat la datorie dupa protestele de inceput.

multumesc de gandurile bune si de ajutor tuturor fetelor.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Neatza !
Noi ne pregatim sa plecam la Campulung si s-ar putea sa nu mai intru cateva zile pana imi setez acolo o conexiune pt. laptop.
Am facut bagajele , iar acum o astept pe galushca sa se trezeasca , sa-i dau sa pape si s-o intindem. Abia astept sa ajung la aer curat , la racoare , livada si gratarelul de mici.
Imi cam pica okii in gura de somn , ca azi-noapte , pe la 2.30 barzauneam pe forum.
Monica , e de explicat ca Serban nu ia in greutate daca face kk asa des...incearca banana , la noi a mers.
Darene...chiar ma intrebam pe unde esti ...Pup fata si pe Kalidutzul mic.
Uups , s-a trezit mandrutza...va pup si speram sa ne "auzim" curand.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Moni hihihihi ce m-ai amuzat cu portocaliul si ce amintiri mi-ai trezit

Eu am patit-o cu Bogdan pe la un an jumatate cand descoperise sucul Tedi
Dupa juma de sticluta se facea cupilul meu care are ten de blond mostenit de la mine portocaliu literalmente in jurul gurii si pe palme .
Mi-a luat ceva timp sa ma prind care era cauza

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

asa, ca ma chef de scris azi... doarme matzu' si eu n-am chef sa fac de mancare... iara mananc salam pe paine.

matcris, acum am vazut mesajele tale, ca mi se parea ca s-au decalat paginile fata de aseara... hai repede-repede!

anca, eu lucrez acuma cu alt router, daca stai pe mes mai bine da-mi add, ca facem aici dup-aia alt forum oricum, o chestie de stiut pt. toata lumea, exista adaptoare wireless care se pun pe usb, adica daca laptopul sau clasic desktopul nu au wireless, se ataseaza. eu la birou asa am, ca urasc firele si cablurile.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Stiam eu ca am uitat ceva!

Matcris, bine ai venit! repede-repede 10 mesaje sa ne vorbim live.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

cam cat morcov ii dadeai? ca mie mi-a zis dr. sa nu-i mai dau asa mult. Inca nu se "portocalise" dar mi-a zis ca nu e bun excesul. Adica eu ii dadeam in fiecare zi 1, 2 morcovi(mici) sau unul mai mare in supa, eventual si la sucul de fructe. Asa ca acum din exces de zel ii mai dau o data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

matcris1, pai noi ne cunoastem(hihi), nu era neaparat intuitie doar ca nu eram sigura daca esti tu, ca nu stiam ca ai bebe(sa-ti traiasca).

Mergi la inceput