Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
anca.b spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Benji, Mariuca, Raresel si Ioan
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
miki_baby spune:
Emilia, si de la mine ai o bila NEAGRA!!!! Rusinica!!!! Sunt tare curioasa ce mai ai de comentat:))
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Shose spune:
Fetelor si ici.
Doculetz a noastra e back! Asa imi place sa citesc mesaje de la ea si dl inginer. Ingineru' manechin. Io as fi zis din pozici ca e dolofan...dar daca mami zic ca e manechin...ea stie cel mai bine
Khalid are pisicutza si nu broscutza. Hihihi ce m'am inselat. mami si bb frumos.
Honey si Emilia, in caz ca vreti sa mai stiti o parere. Eu JUR cu mana pe inima, ca nu pot sta cu Pipetu 24h\24h, desi nu muncesc si n'am alte cine stie ce activitati. Pur si simplu mai imi arde sa mai si 'copilaresc' cateva re pe zi. Nu cred ca sunt rea, iubesc pe bb de mor, plang uneori cand vad ca vrea sa se ridice in funduletz (de emotzie bineinteles), nu dorm noptile uneori doar ca sa ma uit la ea ... si parca nu ma satur. Dar pur si simplu am nevoie sa ies cu niste prietene o ora, 2, sa mai stau cu sotzu' la taclale sau pur si simplu' sa dorm o dupa-amiaza intreaga.
M'as mai duce io si la dar nu mai incadreaza cu varta.
Asa ca dupa ora 2...cand vine buni acasa.... o cantonez la ea...si mi'o mai iau spre seara.
Mi'a bagat mie bine in cap doct. mea ca daca ii ai , de bunici e bine sa profitzi, daca nu...fiecare cum poate.
Angi si Mishu ce fac baietzii? Cum sunt in dimineata asta? S'a rzolvat cu febra?
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Mitsu-bishu spune:
Mda... Am revenit... Am fost la Spitalul de Pediatrie si la Mediurg... 2 medici diferiti, doua pareri complet diferite... So... Prima doamna doctor cica e racit, mi-a dat doua siropuri, nu mai stiu cum le zice, nu am auzit niciodata de ele; a doua a conchis ca tusea e asa, cum mai fac bebeii cand se ineaca cu saliva, e curat la plamani si in gat si cel mai probabil are o infectie urinara... Infectie de care si eu eram sigura cu catva timp in urma, si am lasat-o asa, in deriva, cu toate ca copilu' a mai avut episoade disparate de febra, mica, ce-i drept, puneam pe seama dintilor, etc., etc. ... Acuma nu mai tine!
Ce voiam sa va intreb... Are cineva idee cat de periculoasa este E. Coli netratata atata timp?! Lui Conrad ii frige capsorul ceva de speriat, cu toate antitermicele; am citit pe net ca poate ajunge in lichidul cefalorahidian si bb poate face meningita... Nu e exagerat? Cum imi dau seama de o stare critica si ce mai e de facut? Momentan trebuie sa astept pana luni la proba de urocultura... Pana atunci nema antibiotic... Nu stiu ce sa fac, ce sa zic, mi se pare periculos, stiu ca am stat atata, am si uitat de potentiala infectie... Dar acum pare ceva foarte serios.
Astept sa va spuneti opinia, cele care ati mai trecut prin asa ceva cu puiutii...
Va multumesc pentru incurajari si sfaturi si va pup!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Shose spune:
MatCris felicitari de cele 10 mesaje. pune'te pe scris, ca vrem sa aflam mai multe despre voi...si vrem si poze evident.
Mie mi'e dor de Irinuku meu drag, si de Palugel. Am citit ceva despre diversificare si la ei. Iriiii....lasa supa pe foc si hai pe la noi....
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Mishu mesajul meu e doar de incurajare, ca nu ma pricep la subiect.
Ramai tare ca de obicei si asteapta analizele. Te imbratisez de mii si mii de ori, iar lui pufletz C o imbratisare sa se insanatosasca grabnic.
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Alina nu mai suferii. Iti scriu ceva care poate te mai linisteste putin. Fina mea care are o fetita de 5 ani deja, a ramas insarcinata in aceeasi perioada cu mine, la 2 sapt distanta. A hotarat sa pastreze sarcina. Ea face un tratament pt glanda cu niste pastilutze p care tre sa le ia toata viatza. Cand a aflat (din cauza ca doc al ei e din Buc si nu a reusit sa se programeze imediat la el) a oprit tratamentul pt glanda dupa capul ei. Si a facut rau! Doc i'au spus ulterior ca a facut o gresala si ca s'r putea sa aiba probleme, dar ea s'a incapatanat. La 4 luni ecografistul si ginecologul i'au recmandat sa intrerupa sarcina pt ca - din cate am inteles- era o dif uriasa intre varsta sarcinii si varsta pe care o dadea ecograful la bb. Er mult mai mik bb si urma sa aiba sigur probleme. A intrerupt'o atunci, la 4 luni si s'a simtzit ingrozitor, ca nu a facut asta cand i s'a recomandat.
Doamne fereste, putea fi si cazul tau....la ce pastilutze luasei.
Gandeste pozitiv. Poate faceai un sufletel sa sufere, fara sa merite.
Cred ca e timp si pt bb3 sanatos si voios ca fratiorii lui. Chiar cred ca o sa avetzi parte de inca unul, cand va veni timpul. Pt ca sunteti parinti prea buni, si aveti ce oferi.
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
Mishu pupam bebe C sa fie bine...
Shose vaz ca ai chef de tastat,ai cam tras chiulul in ultima vreme
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
Lala_D spune:
Mitsu-bishu special for you :
- combina antitermice la 4 ore daca febra creste peste 38,5 C
Adica acu ii dai panadol 2, 5 ml peste 4 ore iei temperatura daca are peste 38,5 C da 2,5 ml Nurofen , lasi 4 ore daca tot are temperatura pui supozitor cu novocalmin. Apoi le repeti .
- frectie
Intr-un pahar pui o lingurita de otet, una de spirt si 200 ml apa calda. Cu amestecul asta il ungi pe bebe pe burtica, picioruse, gat si spate. Scade febra garantat in 20 de minute
Evident dai si antitermic.
Poti sa nu ii dai antibiotic.
Daca insa are 3 zile febra peste 38, 5 C atunci este musai sa ajungi la dr si sa ii dai si un antibiotic.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Shose spune:
Lala daaa.... din cauza de Pipet plecat de acasa, si de chiul....am pofta de tastat.
Bine ca ai aparut ca voiam sa zic ca Bibi e ....nebunie curata. Doamne ce i'a priit marea. Mor dpa pozele cu baietelul ala pe plaje. Ce se chinuiau ei reciproc. Imi venea sa displayul. I'am aratat'o si sotzului.
ai o fata de nota 10 si meritul iti apartine tie si lu' DD. Nici n'ai zice ca e 's'a grabit' cu cateva saptamani bune sa apara printre noi.
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii