Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 4
LaLa_20 spune:
aici sunt!!!se trezise deezertoarea mica
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 aici sunt!!!se trezise deezertoarea mica Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |
a mea daca nu doarme ziua, seara pica lata saracutza ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Shose spune:
Laurici te\as pupaci de 100 de ori sa'mi ajunga pana in septembrie. Sa va distrati bine, sa venizi sanatosi si voiosi, mai ceva decat la plecare. Sa te iubesti cu soacra muuuult si....sa venitzi bronzatzi.
Nu uita sa mai intri din cand in cand pe forum sa vezi cat ne vei lipsi. si iar
Cristina bine ai venit. Nu ne'ai spus nimik de bb. Spune la fete datele pt listutza. Sa ne citesti in continuare dar sa ne si scrii. Io abia astept poze!
Miriku uffff... de ce a vomitat bb meu drag Sacha? Poate a papat prea cu pofta si fara masura ( cum mai am io o cunostintza buna ). Vezi ca Bruno n'are vre'o problema? Doar ii e si lui greu sa lase pampersii lui moi si buni pt olitza rece.
Cand ai zis ca plecati in vacantza?
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
dar cred ca plec la nani .. mi-e tare somn si maine ma ia eva de proaspata .. caci voi fi singura cu ea. familionu' se mobilizeaza sa termine la restaurant.
pupicei si somn usor!
noapte bunaaaaaaa
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
Laura vacanta placuta,da sa ma intri pe la noi o sa-mi fie dor de tine si de frumoasa Eleni si de ganditorul Dimitris
Si a mea pica lata seara ca nu prea mai doarme ziua,da mai baga cateva treziri de control...
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
Ellenuta spune:
miri nici eu nu inteleg de ce vomita eva .. deschide gura, papa incet si bine si odata face bac .. si vomita tot ce a mancat ..
imi pare rau ca sacha ti-a decorat canapeaua .. pai aveai alta treaba decat sa o cureti??
gascha de pitici si pe mamic dragutic
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
Elle noapte buna!!!da ai sa vezi ce printesa cuminte o sa ai tu maine
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
honey79 spune:
Reiau aici ce-am scris in capitolul trecut si n-a bagat nimeni de seama:
Salutare zuzulici.
Ma bucur din inima pentru clopoteii care s-au insanatosit. Pentru Saratica , care a scapat de piatra, pentru Adela care nu are reflux,pentru Dudu care n-a luat de la mami si sorela boala. Pentru toti.
Ma intristez ca puiul meu e inca cu mucisori, si a inceput sa si tuseasca cu foc, desi luam tratament deja de 4 zile. Febra inca imi mai face.
L-am dus totusi la cresa, si stau cu mobilul langa mine, peste tot pe unde merg, just in case.
Desi e bolnavior, puiul mamii insa... se comporta tare bine. Rade, zambeste, canta, se joaca.
Doarme mult mai mult ca de obicei. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma sperii.
Ieri a facut 6 lunite. Va multumesc pentru urarile adresate.
Am intentionat sa ii iau o prajiturica mica, un tortulet, ceva...insa, n-am mai apucat,mama denaturata ce sunt.
L-am pupacit insa aseara, mai mult ca de obicei..hehe, mai ales intre momentele de..aspirat mucisori, dat antibiotic,dat Tylenol, sters la nasuc, luat temperatura.
Joia viitoare mergem la doctor, sa-l vada cum se prezinta. Atunci terminam si cu tratamentul.
Va pup dulce si va imbratisez cu drag. Mi-e dor sa stau la povesti cu voi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Elle noapte buna!!!da ai sa vezi ce printesa cuminte o sa ai tu maine Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |
da ... vezi sa nu .. imi vine sa dau cu ea de pamant uneori da' apoi imi pare rau si ma duc si o pupacesc!
mor dupa ea cand mai apuca de obraji cu manutele alea mici si isi infige gingiile in barbia mea .. si rade de se prapadeste ..
haidi noapte buna!!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
HONEY SORRY stiam ca am uitat sa raspund la cineva,pupam bebe anrew sa se faca bine repede,ca oricum el eu un zambaret...
Si acum Noapte buna ca ma lasa bateria si a incarcatorul in dormitor
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!