Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

TURTURICA,FELICITARI!!!!Sa-ti traiasca minunea !!
ANNA-nu te ingrijora ci Vigantolul.Si eu am turnat din greseala mai mult de doua picaturi la un moment dat,am sunat dr si mi-a spus ca nu e grav!
Mamici,cam cat l-ati tinut pe bebe afara la inceput?La cate saptamani ati ajuns sa-l tineti 2 ore?Vreau si eu sa ne plimbam linistiti prin parc,dar inca sunt stresata de cat ar trebui sa-l tin..

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

nici nu stiu ce sa zic.............
am ramas socata cand am primit sms de la sun.........

Dumnezeu sa-l aiba in paza pe bebe Darius Andrei!
Multa putere parintilor Camy si Cristi! ma gandesc la voi...

M.A. ANDREEA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sursula, eu nu am stat niciodata cu ochii pe ceas. Am stat afara de la inceput 1-2 ore si totul a fost ok.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mina, nu ai mai intrat dupa ce ne-ai spus ca-i astepti in vizita pe Camy si Cristi. Au ajuns sau nu pe la tine? Asteptam vesti.

Fetele, multumesc pentru consolarile referitoare la examen .

Anna, sper sa fie bine bblina ta, urmareste-o cum a zis Sun. Se mai intampla si accidente din astea. Bonisanul de exemplu curge cam aiurea, asa ca e de preferat sa pui in lingurita, nu sa pici direct in gura copilului. Bine, la Vigantol nu se pune problema de lingurita pentru 2 picaturi , dar la altele poate ca e util si se evita astfel de intamplari.

Sursu, io la 2 saptamani cred ca am tinut-o 2 ore, iar acum la 5 am stat si mai mult. Dar nu ca mi-am propus cat sa stau, asa s-a nimerit. Parerea mea este ca poti sa stai cat vrei daca e vremea buna, adica nici prea cald nici prea frig.

Ruxandra, chiar, bine zice Bujo, poezicile noastre le-ai citit ?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

TURTURICA felicitari mamico, sa-ti fie sanatoasa minunea MARA, si sa veniti acashica cat mai repede

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Turttttttttttttuuuu...in sfarsit....felicitari fetelor, refacere rapida, mult laptic si muuuuuuuuuulta sanatate...acum iti da dr concediu sau inca se mai gandeste....

multumesc pentru lamuririle cu vaccinurile.deci cand venim in ro trebuie sa facem si alte vaccinuri

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cuvintele sunt de prisos...ne vom aminti mereu de tine bb Darius!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete!

Turtu sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa aibe noroc cu carul!

annababy nu te speria, nu e nici o problema cu vigantolul. nu duce la complicatiile enumerate in prospect decit la folosire excesiva pe timp indelungat (adica luni de zile), nu e vorba de o doza mai mare luata o singura data. de fapt inainte se facea vit D injectabila la 2 luni, si era in doza de citeva sute de mii de unitati, asa era schema, iti dai seama deci ca nu ai de ce sa-ti faci griji.

sursula eu il tin afara cu orele si nu vad de ce i-ar face rau, e vorba doar de aer curat....

oo-aaa--eee adica plinge de foame, revin....

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

sursula, eu prima data cand am scos-o pe ariciuta am stat o ora in parc. Iar de atunci am iesit in fiecare zi dimineata si seara, iar o plimbare dureaza in jur de 2-3 ore. Nu vad de ce i-ar face rau. Doar sa nu il bata soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor!!!!

Am deosebita placere sa va anunt ca astazi la ora 20.40, la spitalul Elias a venit pe lume finutul meu drag, a carei mama este NinaG- membra a grupului vostru. Mai multe detalii o sa va dea fericita mamica.
Sa uram cu toate bune venit pe lume micutului Gabriel Ionut.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput