Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)
Raspunsuri - Pagina 14
oanasm spune:
turturel drag, felicitari mami scumpa! sanatate multa bebelinei iar tu sa te refaci repejor!
ruxule e un scump feciorasu' tau! sa va traiasca sanatos si papacios!
capri imi pare rau de examen...next time sigur va fi bine!
eu am pierdut din dop un pic duminica..un pic ieri...un pic azi..(colul inca inchis-asa a zis dr ieri..mai merg vineri la control)...in rest parca ceva senzatii ca la CM uneori...
...si..ceva frica...of Doamne, sa fie puiutu' sanatos!!! de sambata de cand am citit...sunt..simt asa..o greutate in suflet (incerc sa nu ma gandesc la prostii...dar se mai strecoara cate una - daca n-a vazut dr ceva..daca... - si eu sunt de acord cu capri sa incercam sa "revenim" la odisee...
Oana
38+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Nati spune:
turturica, felicitari mamico, bebelina sa va aduca numai bucurii, sanatate multa!
Eu una nu stiu ce as putea sa mai spun, parca nici nu-mi vine sa povestesc despre Matei, gandindu-ma la Camy si la durerea ei.
Am avut si eu intr-un final timp sa ma uit la pozele cu pepenasii, doamne da frumosi sunt toti.Ati facut o treaba buna fetelor, ati adus pe lume niste minunatii.....bine si sotii au contribuit![]()
![]()
,dar cuptorul a fost mai important:))
Sanatate le doresc si voua multa dragoste sa le oferiti grasuneilor.
Pup fetele si aveti grija de voi.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Anna din ce-am gasit eu pe net (ca prospectul nu-l mai am) hipercalcemia ar fi cea mai posibila reactie a supradozajului. Ziceau si de calculi renali dar in cazuri repetate de supradozaj. Si se poate sa existe si reactii la nivelul pielii. Sper sa nu fie cazul de nici una dintre aceste reactii la voi. Sanatate multa!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
AnnaBaby spune:
Am mai cerut parerea inca unui medic si am primit acelasi raspuns, ca nu se intampla nimic, doar sa nu-i mai dau vreo saptamana si sa-i dau sa bea mult ceai. Sper sa nu pateasca nimic!!! of Doamne, cum am putut sa fiu asa de neglijenta!!!

Eu am vazut-o cu gurita deschisa si nu m-am mai uitat la sticluta, m-am grabit sa-i dau picatura!!!!!!
Sun da' la hipercalcemie ce se intampla?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
SunSmile spune:
Hipercalcemia se manifesta prin oboseala, sete intensa, dureri abdominale insotite de greturi si de constipatie, voma, depresie. Asta am luat de pe net. Insa din ce stiu eu (cand am avut ulcer, multi colegi de salon faceau o forma usoara de hipercalcemie), este important s-o hidratezi foarte bine. Sa urmaresti daca i se usuca buzitele si sa-i dai ceiuc.
Chiar nu cred sa pateasca ceva de la vigantol...ok, mai mult dar nu foarte mult. Numai s-o urmaresti atent.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
AnnaBaby spune:
Sun ms tare mult!

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Tecky spune:
Turturica felicitari pt bb!
SUN m-au emotionat cuvintele din suflet pe care le-ai postat pt Camy si Cristi.
Capri imi pare rau ca nu ai luat examenul.
Diarux foarte frumos este Andrei,sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.Eu zic sa postezi ambele poezii.
Fetelor care ati nascut natural:cand v-a venit prima data de la nastere menstruatia a venit mai putin decat de obicei?Lohii nu mai aveam si de 3 zile am usoare sangerari dar fara nici o durere de burta.Inainte ma urcam pe pereti de durere.
Sper din tot sufletul ca parintii bb Darius sa poata depasi aceasta grea incercare a vietii.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
mcoca spune:
Mai, cu menstruatia asta eu nu stiu ce sa zic. Stiu ca imediat dupa lohii iti vine o pseudo menstruatie, dar ca menstruatia adevarata vine dupa cateva luni (daca alaptezi).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
bujo spune:
Atb multumesc mult de urari, si tie iti doresc acelasi lucru.
Turtu felicitari multe pt puiutz.
Dia bun venit acasa. Ziceai ca ai citit tot, da de poeziile pt tine nu zici nimic?
Si io cred ca poti pune amandoua poeziile pt Camy.
Si sa raspund si pt Ale ca intrebase de baita dar n-am mai apucat. Sa nu astepte sa se trezeasca fetita de foame ca sa-i faca baie. O sa fie un chin si pt ea si pt parinti. Al meu zici ca e torturat daca ii fac baie cand e flamand, nu poti nici sa-l speli klumea. Cel mai bine e sa o spele la o ora doua dupa baie. Nu-ti fa griji ca se trezeste, o dezbracati incetisor si se trezeste singurik fara sa se sperie.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
mobriq spune:
Turtu, felicitari pt bb Mara!
Nici o noutate la mine. Ieri seara aveam ceva contractii un pic dureroase - sau era numai inchipuirea mea - dar pana la urma am dormit toata noaptea si nu s-a intamplat nimic. Vremea e destul de urata pe aici si nici chef de iesit pe afara nu am, dar ies totusi zilnic cu Eduard si cu mama. Vreau sa naaasc odata!
Monica
40+ si Eduard (05.04.04)