Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Turturica, felicitari1 Sa-ti traiasca blonduta mica, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

As avea nevoie de un sfat, fetita mea are iritata fata , nu stiu de la ce, cu ce sa o dau?

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ruxandra, am citit si eu zic sa le pui pe amandoua poeziile, cum zice si Sun. Si sa pui si poeziile fetelor aici.
Mai, Andrei al tau este nemaipomenit! Am vazut pozele , sunteti niste frumosi. Si comentariile sunt delicioase .

Multumesc fetele de incurajare cu examenul. Nu stiu cand o sa-l pot da din nou. Sesiunile sunt in decembrie si iunie. In functie de cum ma descurc cu copiii (Matei va fi si la scoala in clasa I) o sa iau o decizie cand se apropie perioada. Nu stiu de ce nu pot lua examenul asta, mai! Asa ceva nu mi s-a mai intamplat, sa pic unul de doua ori... L-am dat deja in decembrie trecut si in iunie acum. Da pana la urma trebuie sa-i dau eu de cap examinatorului asta cu ce vrea de la noi, ca sigur eu nu pricep ceva din gandirea si abordarea lui de nu reusesc sa iau un "pass" la acest eaxamen, care de altfel nu mi se pare greu sau urat de invatat - asa ca sigur ceva imi scapa aici si trebe sa ma prind ce. Examenul asta a fost nou introdus in schema ACCA in decembrie trecut, cand l-am dat si eu prima data, deci nici nu prea are "istorie" din ce sa te prinzi ce si cum... Si e mai mult vorbarie, nu cifre.

Azi am facut insfarsit ciulamaua de pui, cu morcovi si smantana, printre plansetele Ilincai , care e foarte suparata pe mine. Fata am pus-o eu in leagan, dar cand se termina muzica sau leganatul dai si plangi pana ajungeam eu la ea. Acum am pus ciulamaua la racit si sper sa fi iesit buna, pentca deseara vine si barbatu acasa. Nu stiu daca nu am nimerit-o prea moale, o sa vad cand se raceste.
Care ziceai ca ma vizitezi azi la pranz la o portie ? Violeta parca? Da sa stii ca mamaliga nu am facut...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux n-am apucat sa te felicit cum trebuie de cand ai ajuns acasa, asa ca o fac acum. Sa-ti traiasca printisorul, sa fie sanatos iar voi sa va bucurati de el!!!Am vazut si pozele, e atat de dragalas mititelul!!! Iar sala aia in care erau copii mi-a starnit amintiri, parca ma vedeam pe mine acum o luna... Apropo, stii ca ai nascut tot pe 11 ca si mine? Cum a fost, cum ti s-a parut in maternitate, cum s-a purtat dr? Sunt curioasa sa aflu si parerea ta. Nu ai stat tot la rezerva 119 ca si mine? Ca aia e a dr. noastre.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

scuze/pentru/halul/in/care/scriu.
am/varsat/suc/pe/tastatura/si/pana/gasesc/pecineva/sa/desfaca/laptopul...dau/
cu/pumnii/in/tastatura/si/space-ul/nu/mere/nici/asa.
iar/in/we/am/avut/inundatie/sambata/noapte/si/pana/de/curent/duminica
/seara.

aveti/dreptate/tb/sa/continuam.
oricum/aceasta/odisee/va/ramane/marcata/de/scurta/existenta/a/lui/bebe/
darius/si/de/tragedia/cameliei.
si/daca/noi/nu/continuam/ce/exemplu/ii/dam/cameliei/careia/ii/spunem/ca
trebuie/sa/mearga/mai/departe?

camy,te/rog/ca/asta/sa/nu/te/impiedice/sa/vii/aici.
oricat/de/trista/ai/fi/si/oricata/bucurie/poate/nepotrivita/pentru
/tine/ai/vedea/aici/noi/te/asteptam/in/orice/clipa/aici/sau/la/sufletul
credintei

Sun/am/citit/ce/ai/scris/pe/topicul/cameliei.
daca/cineVa/ar/putea/intrupa/empatia/aia/ai/fi/tu.
si/daca/e/adevarat/ca/marile/incercari/sunt/pentru/oameni/speciali...
atunci/tu/si/Camy/sunteti/"dovada/stiintifica".

bobitamica/de/ce/zici/ca/nu/ai/vrut/sa/ne/deranjezi/cu/depresia/ta??

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Rux daca vrei sa mai innebunesti pe careva, id-ul meu de yahoo e: loryx_love .

Eu zic sa pui poezicile aici. Fiecare dintre fete isi merita versurile. Oricat de greu este si oricat de nedreapta e viata, trebuie sa incercam sa fim obiective.

Andrei al tau e un delicios. Sa va traiasca!

Violeta cred ca e de la caldura. Multe ne-am plans pe aici. Eu o mai dau cu o crema de la mustela, pt iritatii, dar in general cu nimic. Numai am grija s-o spal pe botic dupa ce papa si destul de des si in timpul zilei. Si o usuc bine cu un prosopel de bumbac moale si vad ca e ok acum.

Capri iamii, trebuie sa fie buna ciulamaua. Dar sa stii ca merge de minune cu mamaliguta!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Diarux, Turturica felicitari si multa sanatate copilasilor vostri.

Si eu as zice sa pui poezicile fetelor aici cum ai facut si pana acum. Desi ne este foarte greu sa depasim acest moment.... Usor, usor trebuie sa revenim la normal. desi nu stiu daca va fi ca inainte.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunule, ai scris asa de frumoooos la subiectul Cameliei .
Da mai, merge cu mamaligutza, dar calda, nu? Ori daca o fac acuma trebe sa o incalzesc la microhunde deseara cand imi vine barbatu de pe litoral (si m-a sunat va vine tarziu), si nu mai are acelasi farmec. Nici nu m-am uitat daca posed malai prin casa , ia sa fug sa verific.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna

Am lasat si eu un gand pentru Camy si am acordat 5 stele.

Asa este, trebuie sa mergem mai departe....

Felicit si eu noile mamici si puiutii lor si pepenasii de 2 luni!

Dia ma bucur ca esti printre noi, mi-ai lipsit si mie!
Eu zic sa pui aici poeziile, Camy nu s-ar supara.

Sun te-ai descurcat bine, emotioneaza pe oricine citeste si nu va ezita sa treaca un gand pentru parintii de inger...

Dumnezeu fie cu ei....

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am facut o belea!!!!!!!!!Am vrut sa-i dau Ioanei vigantolul si cand am intors sticluta a cazut dopul picurator (ca am unblat eu desteapta la el ieri si nu l-am pus bine la loc ) si a curs mai bine de jumate de sticluta in gurita, pe langa...M-am speriat si eu si ea saracuta, am intors-o repede pe burtica dar culmea de data asta nu a vomat(cum face ea de obicei pe burtica...). Am sunat-o repede pe asistenta care mi-a zis ca nu-i nici o problema, nu pateste nimic, doar sa nu-i mai dau cateva zile. oare chiar nu-i nimic?
Chiar azi dimineata am vazut la "Ce se intampla doctore" despre vitamina d si depasirea dozei normale care da complicatii la nu stiu ce organe, depuneri de piatra, calciu etc.
Voi ce ziceti? Ati mai auzit de asa ceva?
Prospectul nu-l mai am ca sa citesc despre supadozaj. Il mai are cineva dintre voi?

Va rog ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput