Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Turturica, multe multe felicitari pentru fetita cu nume atit de frumos!Sper ca sunteti bine amindoua si ca vei intra cu vesti bune despre voi cind ai timp...

Narci, nu stiu daca ai primit mesajul meu...In el scriam ca probabil vaccinurile obligatorii in Brazilia sunt diferite fatza de cele facute in Romania, datorita climei si conditiilor de igiena altele decit in Europa...
www.euvac.net/graphics/euvac/vaccination/vaccination.html" target="_blank">Aici poti vedea schemele de vaccinari obligatorii pentru diferite tari europene...
Noi cind am fost in Brazilia am facut in plus impotriva urmatoarelor:

-febrei galbena
-febrei tifoide
-hepatitelor A si B
-pneumococului
-meningococului C

ca obligatorii aveam deja impotriva:
- tuberculozei
- difteriei, tetanusului, tusei convulsive
- rubeolei, rujeolei si oreionului
- Haemophilus influenzae type b
- poliomielitei

Acum ne gindim sa luam si impotriva rotavirusului (Rotarix) pentru cea mica. (cei mari s-au imbolnavit inainte sa existe vaccinul pe piata)
De asemenea toti s-au imbolnavit si de varicela, asa ca vom vedea pentru mezina...

Diarux tare m-a infiorat poezia ta atit de frumoasa pentru Camy...Eu nu stiu ce sa-ti zic...Pune tu ce crezi ca e mai bine...

Atb la prima nastere m-a deranjat epiziotomia vreo 3 saptamini...Era facuta cu fire resorbabile si mi-au spus ca in jur de 3 saptamini trece disconfortul.

Caprioara, imi pare rau de examen, probabil vor mai fi si alte ocazii...Nu cred ca as fi in stare sa dau vreun examen cu bebe asa de mic, asa ca iti admir curajul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ruxandra eu spun sa-i treci ambele poezii. Pana la urma, pana sa ajunga la a doua poezie, a meritat-o pe prima, cand s-a nascut ingerasul. Sunt ale ei, ambele!

Si eu ma gandeam daca neprimirea textului n-o fi fost un semn...

Capri, stii, si eu ca si tine ma gandeam la acelasi lucru. Chiar ieri ii spuneam Madalinei pe mess lucrul asta. Mi-era mila de Turturica, parca nimeni nu traia alaturi de ea bucuria. Si e nedrept, ca multe lucruri in viata.
Pe de o parte sufar ca un caine pt drama unei prietene, dar pe cealalta parte trebuie sa ma bucur din suflet pt bucuria unei alte prietene.

Subiectul de la Sufletul Credintei este doar al Cameliei. Am pus acum si poezia Ruxandrei la textul de inceput si i-am scris si eu cateva randuri...poate o ajuta. Asa cum sper ca toate cuvintele noastre, ale tuturor, sa aduca un strop infim de alinare.

Didi daca ai rabdare pana maine, pot s-o intreb pe doamna doctor a noastra de un dermatolog bun.

Odiseea noastra nu va mai fi la fel, nicicand. Dar, pentru ca suntem o familie adevarata aici, trebuie sa fim alaturi de toti membrii ei. Chit ca unii se bucura si altii plang...trebuie sa fim langa TOTI! Pentru ca suntem o familie cu adevarat...eu asa va simt, parte din viata mea, pentru totdeauna!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

boti, gata te-am adaugat la lista mea. Merci

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele eu am primit de la Boots Health Club niste carticele despre sanatatea copiilor si despre dieta si sport si am gasit niste articole interesante. Le-am scanat si le-am trimis pe mailul comun. Din carticica pt copii un articol f interesant despre E numbers si legatura lor cu sanatatea copiilor si unul despre tipurile de jocuri pt copii care sa le stimuleze creierul numai ca e pt copii de la 18 luni in sus, dar snt fete care au si doi copii si sigur e bun si pt cand vor mai creste pepenasii. Iar din revista cu sport si diete am pus despre greutatea ideala, despre five a day programul ala cu fructele si legumele si despre cum sa slabesti si sa mentii greutatea ideala prin sport.
I hope they help.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, merci

Da, asa este, trebuie sa traim si bucuriile alaturi de celelalte fete .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAPRI ti-am trimis PM cu textul initial.astept instructiuni...
BOTIpot si eu sa introduc ID ul in lista de mess? just in case! daca te exasperez cu intrebarile, imi dai ignore...

MADA DMA nu e trecuta in listuta. eu cam citit tot cand am venit acasa si le-am facut poezici fetelor. era si DMA pe acolo.Si lista aia cu vaccinurile nu ar merge si ea trecuta in "info utile pt mamici"???zic si io...

Da, e drept ca trebuie sa ne reintram in normal..si mai ales pt fetele care trebuie sa nasca...cred ca e destul de traumatizanta asteptarea in conditiile date...Poate incet, incet...cine stie...ne vom reveni..

Ce fac pana la urma? pun poeziile pt fete si aici? ca nu mi-ati raspuns si eu sunt incapabila sa iau o decizie...

am o lista cu 1001 intrebari pentru voi..Mi-e asa de teama ca nu fac bine cu bebe..ca nu il spal cum trebuie, ca nu il tin cum trebuie...de astea...as vrea sa se faca scoala si pentru mamici. sa ne invete si pe noi cineva...Am exasperat-o pe DIANA M cu intrebarile...De aia mai cer id-uri... sa mai stresez si pe altcineva...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aaa,si am pus poze pe picasa...
lucrez si la povestea nasterii...daca ma lasa Andrei...poate o termin pana face el 18 ani....

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Fetele eu am primit de la Boots Health Club niste carticele despre sanatatea copiilor si despre dieta si sport si am gasit niste articole interesante. Le-am scanat si le-am trimis pe mailul comun. Din carticica pt copii un articol f interesant despre E numbers si legatura lor cu sanatatea copiilor si unul despre tipurile de jocuri pt copii care sa le stimuleze creierul numai ca e pt copii de la 18 luni in sus, dar snt fete care au si doi copii si sigur e bun si pt cand vor mai creste pepenasii. Iar din revista cu sport si diete am pus despre greutatea ideala, despre five a day programul ala cu fructele si legumele si despre cum sa slabesti si sa mentii greutatea ideala prin sport.
I hope they help.

eu am o fetita de 1 an si o luna si m-ar interesa si pe mine ce ai pus pe mailul comun dar nu stiu cum sa intru acolo ... daca vrei, si bineinteles daca si celelalte fete sunt de acord, te-as ruga sa-mi dai si mie PM cu adresa si parola
nu vreau sa ma bag "ca musca-n lapte" dar v-as putea ajuta si eu cu sfaturi cand aveti nevoie, acum ca sunt antrenata, de aproape 4 ani sunt in concediu de ingrijire copil, nu sunt un "as" dar macar am vechime

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TURTURICA felicitari pentru bb, sanatate multa, refacere rapida si bb fara colici!

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ioanaiub ti-am trimis un pm da iti scriu si aici da-mi adresa ta de mail pe pm si ti le trimit si tie.
Ruxandra ms ca m-ai atentionat. Ai idee unde sunt datele?
Eu am pus pe Ari la somn Ami sta jos aici cu mine si asteptam ca azi vine Flo mai devreme de la servici si mergem sa facem cumparaturile necesare pt botez.

Mergi la inceput