Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)
Raspunsuri - Pagina 11
Violeta_m_tm spune:
Turturica felicitari, multa sanatate micutei, refacere cat mai rapida si mult laptic.
Vio
de Miruna
poze
atb spune:
Cutremuratoare intr-adevar poezia ta, Diarux...
Noi chiar acum, cand scriu mesajul implinim fix o luna de la venirea pe lume, se nastea la 11:25, ii multumesc lui DD ca am trecut cu bine aceasta luna de acomodare, si ca suntem sanatosi, papaciosi, iar de-acum voi putea intra mai des pe forum, pana acum m-a tot durut epiziotomia, nu stiu ce are de nu se mai vindeca odata!
Bujo, la multe lunisoare si ani multi sanatosi si fericiti lui Filip, stiu ca am nascut in aceeasi zi, de aceea gandul meu se indreapta si spre tine acum, stiu ca esti f marcata si tu din cauza tragediei, ti-am citit postarea de la sufletul credintei si am vazut cata durere ai si tu in suflet... tu si Camy aveati atatea planuri impreuna cu bebeii... Inca o data multa sanatate lui Filip, iar voua, parintilor, sa va dea DD multa intelepciune si rabdare sa-l cresteti pe printisor si cand o veni vremea sa-i mai faceti inca un fratior sau surioara! 
Turtu, felicitari mamico, in sfarsit ti-ai vazut printesa!!! Multa sanatate frumoasei blondine, iar tie refacere rapida si mult laptic.
Fetele, eu inca nu mi-am scris povestea nasterii lui bebe Nicholas, n-am avut timp efectiv, sper ca nu va suparati pe mine, am sa o scriu zilele astea...
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Caprioara spune:
Turtu, felicitari si multa sanatate si noroc Marei!
Ruxandra, eu zic sa-i pui poezie si lui Camy. Inclin sa zic ca pe ultima ar fi mai potrivit. Nu stiu cat de vesela e prima, mi-o poti trimite pe pm? Ar mai fi si varianta sa le pui pe amandoua...
Mi-au venit rezultatele la examenul ACCA dat in iunie: din nefericire am luat 47 de puncte si imi trebuiau 50 ca sa il trec
. Asa ca o sa-l dau si a 3-a ora cand oi mai putea... Vreau sa va spun ca imi pare rau ca nu l-am luat dar nu-i mai dau asa mare importanta ca alta data (rezultatele trebuiau sa soseasca ieri si eu abia azi le-am vazut, ca si uitasem) si nu mai sufar atat pentru asta; important este ca suntem sanatosi si asta e tot ce conteaza!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Didi81 spune:
Imi vine tare greu sa scriu ceva, parca orice cuvinte care nu sunt de durere pentru Cami Si Crist nu isi au rostul
, dar asi vrea totusi sa va intreb daca stiti un dermatolog pediatru bun. Aida are o pata vasculara pe cap, am observat-o de vre-o 3 saptamani, timp in care a crescut destl de mult; acum e cam cat un sambure de mar, dar e si in adancime pentru ca e umflata zona ca un cucui. Pediatra a zis ca deocamdata nu necesita tratament, dar avand in vedere ca a crescut trebuie urmarita si ne-a dat trimitere la o pediatra dermatolog de la spitalul Colentina, care numa bine ca e in concediu si se va intoarce cand Aida va face 2 luni; atunci o sa i se faca vaccin si o perioada nu o sa mai aiba voie sa faca vre-un tratament.
Inca o data imi pare rau pentru mesajul meu nepotrivit. Si eu sunt bulversata de cand am aflat de Darius si ma tot gandesc la parintii lui... 
Didi
de Aida Maria
Caprioara spune:
Ruxandra, cu poezicile pentru fete (ca am uitat sa-ti raspund), eu zic ca incet-incet trebuie sa ne intram in normal la odisee. Asa este, fetele nu au nici o vina si trebuie si ele sa se bucure de textele tale si sa-si primeasca majoretele si felicitarile. Oricat de crud ar suna, viata merge mai departe... Asta nu inseamna ca nu suferim alaturi de Camy sau ca nu-i respectam durerea ci pur si simplu ca o parte din noi sufera cu ea si alta se bucura cu fetele care nasc in august. Sper sa nu se supere Camy sau altcineva pentru ca mi-am scris parerea... Eu zic ca la subiectul de la Sufletul Credintei putem fi alaturi de ea si aici sa incercam sa ne revenim la un "normal", adica sa nu ne fie frica sa mai postam si altceva: bucurii sau necazuri, ca nu ar fi potrivit. Fetele, voi ce ziceti?
Narcisa, in carnetul de vaccinari scrie asa la obligatorii:
-la 24 de ore: vaccinare antihepatita B- AHB
-la 4-5 zile: vaccinare antituberculoasa -BCG
-la 2 luni: vaccinare antihepatita B - AHB; antipoliomielitica- VPO; antidifterica antitetanica, antipertussis-DTP (se administreaza simultan)
-la 4 luni: antipoliomielitica- VPO; antidifterica antitetanica, antipertussis-DTP (se administreaza simultan)
-la 6 luni: vaccinare antihepatita B - AHB; antipoliomielitica- VPO; antidifterica antitetanica, antipertussis-DTP (se administreaza simultan)
-la 12 luni: vaccinare antidifterica antitetanica, antipertussis-DTP; vaccinare antipoliomielitica- VPO
-la 12-15 luni: vaccinare: antirujeolica, antirubeolica, antiurlian - ROR
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
bobitamica spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe DARIUS ANDREI!!!
Puiule mic...acum nu mai ai nici o durere si ne zambesti de langa ingeri....
Am votat si eu pentru subiectul acesta.
SUN ai scris nemaipomenit,nu-ti face probleme.Prin ce ai trecut tu...numai tu si Dumnezeu stiti.Dar chiar citeam undeva ca fetitele sunt mai rezistente in astefel de situatii..nu stiu care este explicatia...
Eu ,sincer,nu imi gasesc cuvintele...mi-e atat de greu...eu am avut o depresie dupa ce am nascut si nu am mai intrat sa nu va stresez si pe voi. Dar perin ce am trecut eu este nimic comparativ prin ce trece CAMY.
Nimic nu e mai greu pentru o mama, decat pierderea unui copil.
CAMY...tare incercata ai fost!!! Inseamna ca esti o persoana exceptionala...Dumnezeu ii incearca pe oamenii deosebiti!!!
Ma uit la fetita mea si ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost sanatoasa desi a fost considerata copil prematur.
bobitamica...mami de IRINA (16.07.2008)
mcoca spune:
Capri, sunt de acord cu tine ...
. Imi pare rau pentru examen :(.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
boticelina spune:
Bun gasit si de la noi!
Ma rog Camy si Cristi ca Dumnezeu sa va dea puterea sa razbateti, sa va uneasca si sa va intareasca. Stiu ca nimic din ce as putea spune eu nu va schimba situatia dar sunt cu tot sufletul alaturi e voi! 
N-am mai intrat fetelor pentru ca m-a ravasit foarte tare soarta lui Darius, azi insa am fost la banca si i-am transferat Cameliei si restul de 380 lei primiti din donatii, stiu ca e putin ce am putut face noi dar sper sa le prinda bine.
Caprioara imi pare rau de examen, dar ai dreptate, sunt lucruri mai importante; sunt convinsa c-o sa-l iei data viitoare. 
Ruxi eu as pune ambele poezii, daca reusesti s-o recuperezi pe prima.
Vic am vrut sa-ti trimit PM dar nu ai optiunea activata. Poti sa-ti activezi PM-ul sau sa ma contactezi pe mess, id: boticelinaym.
Trebuie sa ne revenitm fetelor, incet, incet.
Turturica, felicitari pentru puiutul Mara, sa fie sanatoasa, fericita si sa va aduca numai bucurii!
[/b]
Monica si gargaritza
Nancy[/b]
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Buna fetele!
Intradevar greu sa scrii ceva in asemenea momente dar si eu sunt de acord cu ce a zis Capri.
Laura f frumos ai scris la subiectul de la sufletul credintei.
Turturica felicitari
mamico pt blondina mica si scumpa, sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si tie refacere rapida.
Abia astept sa revii sa ne arati poze.
Eu in weekend nu am intrat deloc ca na am fost samb seara plecati si duminica am lenevit si cand am citi ieri din urma am tot tinut-o intr-un plans de atunci, bine am incercat sa nu ma vada Ari ca altfel plange si ea, am vrut sa scriu da nu gaseam cuvintele asa ca am zis ca mai bine citesc si ma rog pt Camy si Cristi sa fie puternici si cand simt nevoia noi suntem aici sa ascultam.
Capri imi pare rau ca nu ai luat examenul, tinem pumnii pt data viitoare.
Mami de printese
Ari si
Ami