Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)
Raspunsuri - Pagina 10
narcisa.s spune:
Ruxi, cutremuratoare poezia ta...Si eu as fii preferat sa nu fii fost nevoie sa o scri...Ca oricare dintre noi.Chiar, ar fii bine sa punem poezioara si acolo la subiectul deschis la Sufletul Credintei
Ladymina, au fost pe la tine?Au nevoie de ceva??
Dana, eu mananc aproape orice...Mai putin fasole.Dar in rest si ghiveci, si ciorbitze, si salata, si gratar si...fructe de toata felurile...Si lichide, cred ca 4-5 l in fiecare zi.Ceai de anason si chimen
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Noi am fost azi la vaccin de hepatita b, tura a doua si suntem umpicutz maraite.Cred ca ne doare piciorutzul...
Fetelor, Ankule, Diana Mirela, Flo, Capri daca aveti timp sa dati un ochi pe carnetul de vaccinuri sa-mi spuneti si mie care sunt vaccinurile obligatorii si care sunt cele optionale pana la un an...DSa verific si eu cu ce am aici.Ankule stiu ca tu mi-ai mai dat dar n-am apucat sa le notez...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
SunSmile spune:
Am mai facut o modificare nitel tehnica pe subiectul Cameliei. Nu ma pricep mai mult de atat si va rog din suflet sa nu va suparati pe mine. Aveam impresia ca-s mai puternica dar de pe 16 iunie se pare ca emotiile ma doboara.
Mina sa ne spui despre ei, te rugam. Daca au nevoie de ceva, orice.
Dana eu mananc orice. N-am incercat fasolea dar nu pt ca ma abtin voit ci pt ca nu mi-e pofta. Dar cred ca depinde...uneori pe mine ma doare burta de la ce mananc dar pe ea nu. Fruntea sus. Ia-le incet, pe rand si va fi bine. Sa ai incredere in tine si sa ai incredere sa experimentezi. Pana la urma doar incercand diverse variante te vei prinde ce-i face bine. Important e sa-ti mentii echilibrul psihic si le veti trece pe toate! Bine ca sunteti sanatoase, restul vin pe parcurs.
Narcis va dorim recuperare rapida dupa vaccin. Si noi il avem sapt asta pe cel de 2 luni.
Nu am nici o veste de la Turtu. La 4 imi spusese ca sunt dureroase contractiile dar nu suficient de dese, asa ca va mai dura. Dar vad ca dureaza chiar multisor. Va anunt cand stiu ceva!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Caprioara spune:
Fetelor, poate ca visul Cameliei cu ciresii cu crengi pline de cirese sa insemne ca la anul prin mai-iunie vor fi din nou parinti... eu asa sper. Si asta le-am transmis si in mesajul meu de la subiectul celalalt, fara sa fi stiut ca, Cristina se intrebase si ea ce sa insemne acest vis, daca nu ca bb Darius sa se faca bine.
Reiau aici visul lui CAMY:
"O sa va povestesc un vis de acum vreo 2 luni...eram la mare eu, Cristi si bebele (baiat bineanteles, dar pe vremkea aceea nu am luat in seama nimic)...a inceput furtuna...si am mers pe un deal asa...sa ne gasim un adapost...am ajuns undeva mai sus dar era o furtuna f urata, cu tunete, fulgere (mie imi este frica de asa ceva), gasisem adapost intr-un fel de casa parasita...si baietelul pland\gea f tare...si nivelul apoi crestea, si era asa urat...plangeam...atunci impreuna cu Cristi, am luat bebele si impreuna am mers catre masina...am zis sa stam acolo...numai ca pe drum a inceput sa rasara soarele...eram pe o alee noi 3 si mergeam numai printre ciresi...care aveau crengile pline..pline cu cirese...si printre, zaream soarele....eu bineanteles ca l-am interpretat ca dupa furtuna, rasare soarele si ca vom fi impreuna fericiti...si ciresele acelea multe si frumoase am zis eu ca-i semn bun.."
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Biribu spune:
fetelor si eu sunt inca muta de durere, ma uit la puii mei si ma gindesc la biata Camelia 

Mona tie vroiam sa-ti raspund, nu arata deloc bine ce ai tu acolo, in orice caz un tesut necrozat nu se poate vindeca de la sine, trebuie curatat si incizia facuta pina la tesut sanatos, viabil, abia acela se poate repara. nu stiu daca am fost suficient de explicita, deci tesutul ala care supureaza si coaja trebuie total indepartat si cu cit mai repede cu atit mai bine. eu nu as astepta nici o zi in plus, stiu ca ti-e greu dar infectia se poate intinde, te rog mult du-te la chirurg cit de repede 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
SunSmile spune:
Buna dimineata,
Am mesaj de la Turtu:
" Astazi la ora 4.03 a venit pe lume fetita noastra, Mara. Are 50 cm si 3,37 kg, este blonda si perfect sanatoasa".
Asadar felicitari Turturelule! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa tun si sa aiba o viata frumoasa si lina!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
diarux spune:
BON DIMINEEEE...
desi parca nu mai suna ca inainte de ziua aia...of...Lucrurile nu vor mai fi la fel aici...
eu nu stiu cum sa procedez acum...pentru ca mamicile nu au nicio vina, nimeni nu are de altfel...cu poezicile ma refer...
pe celelalte 4 le-am postat direct pe site-ul de la semnatura. si am sa o trec si pe a lui TURTU , dar intrebarea mea este...le mai scriu si aici? cum credeti ca e mai potrivit. Nici nu as vrea sa le nedreptatesc pe fete...au si ele dreptul la textuletz...Pe de alta parte...e atata suferinta aici...Nu stiu cum sa fac, ajutati-ma!
Si mai am una si mai delicata...
Pe site-ul cu poezici pentru mamici, la CAMY lipseste textul. Atunci eram cu varuitul, l-am scris si i l-am trimis lui SUNprin sms, mesaj care NU A AJUNS!!!!Sa fie si asta un semn oare? nu ma pot abtine sa nu ma intreb...Si dupa aceea am aflat de suferinta lor si nu mi s-a parut potrivit sa scriu textuletzul vesel si am zis sa mai astept. Oare am facut bine? acum rubrica ei e goala....Nu cred ca ar trebui sa ramana asa,pentru ca nu ar face decat sa intareasca golul din sufltele lor...Nici intr-un caz nu cred ca ar trebui sters de tot din lista.Ce sa fac? pe care text il trec...chiar am nevoie de sfaturile voastre in cele doua privinte.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
violeta29 spune:
Bunadimineata!
TURTURICA, FELICITARI SA-TI TRAIASCA MICUTA PRINTESA SI SA VA BUCURATI DE EA!
DIARUX, bine ai revenit, ti-am simtit lipsa. Despre poezioarele ptr camy, sincer nu stiu care sa-ti spun sa o pui acolo, oricum indiferent pe care ar citi-o durerea ar fi la fel de mare.
Fetelor, felicitari ptr initiativa deschiderii subiectului de la "Sufletul credintei", nu e mult dar e tot ce putem face ptr Camy si Cristi. Cred ca e important in asemenea momente sa stii ca cineva e alaturi de tine.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
38+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 2 SAPTAMANI

M&M spune:
Neata!!!
Imi vine atat de greu sa scriu...
Turtu, felicitari!!! Sanatate multa micutei!!!
Ruxi, nu stiu ce sfat sa iti dau!!...Frumos ar fi sa aiba si Camy poezioara ei..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)