Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MCOCA ms mult. am postat si eu . acum sa vad daca ma pricep sa si votez.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

deci e clar...am luat-o razna...nu ma descurc deloc. unde se voteaza? la evalueaza???sau cum?

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

RUXI la evalueaza subiect,alegi cat de bun ti se pare si dai apoi evalueaza.Sper ca ai inteles

Ioana38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

acum am citit despre tragedia prin care trece Camy, este groaznic, tot timpul am sperat ca micutul Darius va fi bine si va merge acasa alaturi de parintii lui,nu pot intelege de ce exista atata suferinta pe pamantul asta.
Condoleante Camy si Cristi, la Dumnezeu sa va intareasca si sa puteti trece peste aceste momente groaznice.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

ANDREYasa am si facut. deci facusem bine. inseamna ca nu m-am sclerozat de tot...
ms mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux am citit poezia si am izbucnit din nou in plans...mare pacat ca a trebuit sa scrii asa o poezie...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Doamne Ruxi mi-au dat lacrimile la poezia ta ...
Sun hai s-o punem la subiect, dupa descrierea ta.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

[bleu]RUX[/bleu], Doamne ce poezie...m-a cutremurat nu ma pot opri din plans si imi tot strang copilul in brate....

CAMY si CRISTI ma rog ca Dumnezeu sa va aline suferinta

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

daaaa....
...si eu as fi preferat sa fie o poezica mai..."neserioasa", nostima, sa descreteasca fruntile... cum am facut pentru toate fetele...
nu stiu daca e patetism sau nu , dar am scris-o plangand..cum nu am mai scris de foarte mult timp poezii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Feteor care alaptati ce mancati? Nu mai stiu ce sa mananc, ce am voie si ce nu, dupa ce ca ii dau fff putin lapte la san s-a si stricat la burtica, si nu stiu de la ce...am mancat numai mancare gatita..fara legume, fructe...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput