Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Sa va traiasca bebelusi, sa fie fericiti santosi si papaciosi...si etc etc la toate! Vad k al meu e mai puturos pe zi ce trece...si nu vrea afara deloc !!
Si inca odata...imi pare rau pentru bebitza darius si pt parintii lui...sincer...eu una nu as rezista...asa k parerea mea e ca fetele care se cunosteau mai bine cu Camy sai fie aproape, macar cu o vorba buna!!
Pupici multi!

Denisa 40+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Aaaaa...si am uitat sa va zic...de azi sunt iar eleva

Denisa 40+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sursula, noi stam cam doua ore in carucior si mai vreo ora doua seara pe terasa in hamac pe burtica lui tati

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele am fost in seara asta la priveghiul micutului Darius. Off ca tare greu a fost. Camy park este in transa, nici sa mai planga nu poate plange. Insa eu am izbugnit in plans cand am vazut-o. A povestit in mare ce s-a intamplat la Mures, a avut si niste vise premonitoare insa refuza sa creada ca o sa-l piarda pe Darius. I-am spus ca suntem toate alaturi de ea si ca oricand suntem la dispozitie daca simte nevoia sa vorbeasca sau sa planga. Maine sper sa ajung la inmormantare.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Uf Bujo, cred ca a fost atat de... sumbru, nici nu gassc cuvintul care sa descrie atmosfera aceea ... Biata Camy...
Daca ajungi maine la inmormantare, transmite-i inca o data sincere condoleante din partea noastra, a tuturor...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

bujo,
daca ajungi maine la inmormantare poate poti sa duci si o coroana din partea noastra...din partea odiseei de pepenashi...si rezolvam cu banii, ii trimitem noi cumva...bine, daca sunt de accord si fetele

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

neatza

Inca sunt in satre de soc dupa ce am citit espre bb Darius. Aseara am reusit sa instalam calculatorul si am vrut sa pun ceva poze, dar socul a fost prea marept mkine si nu am mai reusit.
Cami, Cristi, cuvintele sunt de prisos. Multa putere sa treceti peste momentele astea dureroase. Si Cami, nu te inchide in tine, suntem aici toate, alaturi de tine.

Dumnezeu sa-l aiba in paza pe ingerasul Darius

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu o sa incercsa descarc azi pozele de la botez. A fost un mare distractie. Dar eu am fost destul de ocupata, asa ca nu m-am distrat cine stie cat. Nasii au fost super simpatici. Ne-am panicat putin cand am vazutca vin persoane care nu au spus daca vin sau nu, dar s-a rezolvat repede cu inca o masa, doua pregatite de chelneri.
Revin mai tarziu ca s-a trezit Denisa si are o foame....

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Bujo am intuit ca asta e motivul pt care ma suni. Din pacate ne-am tot cautat una pe alta...Da-mi astazi semn cand poti, ca te sun eu daca nu sunt la doctor, pliz.

Infiorator trebuie sa fie...eu nu am cuvinte...

Narcis este foarte buna ideea ta. Pepenasul nostru ingeras merita flori de la noi, care sa-l insoteasca in ultima lui calatorie de pe pamant!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Narci , o idee foarte buna cu coroana de flori pt micutul Darius!!! Bujo, daca poti sa iei din partea noastra ...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput