Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)
Raspunsuri - Pagina 17
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Azi am chef de facut curat asa ca m-a apucat de
dar bineinteles ca le voi termina la noapte cred, ca nu ma lasa ariciul deloc. Pana acum venea mama sa faca toate astea, dar azi am zis ca vreau sa vad daca ma descurc si singura. Se pare ca nu prea. Acum legan ariciul pe picioare, parca a adormit, dar nu ma mai risc sa o pun in
ca iar se trezeste, ca asa a facut si acum un sfert de ora. tare sensibila e, imediat isi da seama ca e singura si incepe sa planga. Nu pot deloc s-o pacalesc.
Azi noapte a fost ok, imi era teama sa nu fie agitata, sau sa aiba ceva probleme dupa supradoza de vigantol de ieri, dar nu a avut nimic. Am hidratat-o la greu, a baut ieri cam 270 ml de ceai.
Am luat si eu crema de la Avene, Trixera, pt piele atopica. Deocamdata i s-a mai curatat fata, insa este foarte foarte uscata, se cojeste pielea. Si parca degeaba o dau cu crema ca nu se vede nici o imbunatatire. Iar acum i-au aparut din nou pe corp buburuzele... Inca n-am apucat sa intreb la farmacie despre formula hipoalergenica de Lailac, dar sunt convinsa ca nu voi gasi, ca din cate am citit eu pe forumuri, in Romania se gaseste numai Nan HA, si sincera sa fiu nu vreau sa-i schimb laptele, ca merge bine cu asta, si nici nu sunt convinsa ca a facut bubitele din cauza lui.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
Am impresia ca se apropie cm ca ma incearca niste dureri...A trecut asa de mult timp ca am si uitat cum e sa te doara.
Dr mi-a zis ca sa incep sa iau anticonceptionale din a treia zi a cm nu din prima ca s-ar putea sa nu-mi dau seama care e prima, sa o confund cu lohiile pe sfarsite. Asa ca trabuie sa astept.
Anna
de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
Nu e nimeni pe aici?
Anna
de Ioana Maria
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bujo Fetele am fost in seara asta la priveghiul micutului Darius. Off ca tare greu a fost. |
Ufff, asa se intampla la inceput. Lacrimile vin insa dupa ce se termina cu tot, dupa ce lumea pleaca acasa si te trezesti cu casa goala. Spun asta numai din experienta pierderii tatalui, nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa pierzi copilul.
In perioada imediat urmatoare va avea nevoie de prieteni, de voi care o cunoasteti mai bine. N-o uitati, n-o asteptati pe ea sa dea un semn. Sunati-o, cautati-o, sustineti-o.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
19+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
diarux spune:
bon dimineeeeeeeeeeeeeeee!!
Buburuzu' meu doarme bine noaptea si ne da de lucru ziua, deocamdata! cand or veni colicii adevarati sa te tii!
MADA, vad ca ai gasit datele pentru DMA. Npc, cum esti tu mereu o scumpa, dau si eu o mana de ajutor cand si cand.
CAPRI, SUN, TECKY multumesc mult pt sfat si pentru aprecieri. Asa am sa fac, am sa trec ambele poezici.
GALLYB, FLO, OANASM pupici si multumiri.
ANNABABY la 117 am stat, era rezerva doamne POPA, cred. Eu zic ca nu e asa de horror cum credeam. mai multe o sa spun in povestea nasterii daca ma lasa gandacul asta mic sa o scriu zilele astea. oricum, cred in continuare ca Dumnezeu ma iubeste mult! timpul atrecut repede acolo si nu am simtit disperare. Iar Zoican a fost super.
BUJO, CAPRImi-am cerut scuze in primul mesaj ca nu am inceput asa cum imi propusesem sa incep revenirea mea. Ma refeream bineinteles in primul rand la poezici. urma sa includ treaba asta in povestea nasterii. dar am astepta sa se mai destinda atmiosfera aici...cu toate evenimentele...
Oricuk, in afara ca am ras copios , cu lacrimi chiar, am ajuns la concluzia ca putem scoate o carte de poezii fara probleme. Textele au fost suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!
si vreau sa va multumesc din tot sufletul. Pe bune ca m-au coplesit! unul mai frumos decat celalalt. si mai ales am ramas super impresionata cand am vazut ca eram trecuta si pe site-ul cu poezici, cu toate datele!!!Asa cum spuneam, sunt foarte fericita ca fac parte din odiseea asta si mai ales ca v-am cunoscut pe voi. sunteti niste fete BETON!!!Le multumesc si lui CARMENELA si SUNca au transmis mesajele mele.repet ce am scris in sms-ul catre SUN, va iubesc pe toate!Zicea bine cineva aici ca suntem o familie! s-a vazut si in cazul lui CAMY.
Sor'mia intra in operatie! fii barbata ZOE, si asteptam sa ne spui despre pitzipoanca ta! Iti tinem pumnii!!!
Ma duc sa trec poezicile aici si sa o fac pe a sora'mii.Plus pentru NINAG. Asta pana nu se trezeste minunea!
SUN esti sigura ca vrei sa-mi dai accept pe mess????

la cate prostii am in cap...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Ralu79 spune:
'Mneatza
Turtu- felicitari pt. bebe Mara! Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata minunata!
Carmenela- nastere usoara sa ai!

Ioana- eu ti-am trimis pm de alaltaieri, dar nu te-am mai anuntat. L-ai gasit?
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
M&M spune:
Ruxi, un adevarat flacau Andrei al tau!!! Si un dulcic, si un scump!!!
Carmenela, nastere usoara!!!
Pe mine ma scuzati ca sunt asa expeditiva, dar sunt genul de persoana care sufera intens atunci cand cuiva apropiat i se intampla o nenorocire...sincer, nu pot sa nu ma gandesc la drama Cameliei si a lui Cristi...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
MissJJ spune:
Neatza fetele!
NinaG felicitari pt pepenasul mic sa creasca mare frumos si sanatos si tie refacere rapida!
Diarux alta fata a trecut bebeii in listutza eu ieri am plecat la cumparaturi la tesco si am reusit sa intru pe net abia seara ca am avut si program de baitza si etc.
Anna si Amira are eczema adik e pielea f uscata pe fatza si medicul mi-a zis sa o dau cu o crema E45 nu stiu daca se gaseste in ro si a zis ca dureaza pana la o luna sa se vada rezultatele si a zis ca daca dupa o luna vad ca nu a avut efect sa folosesc Sudocrem care e indicata si pe eczeme si acnee si alte asemenea tot asa timp de o luna si daca nici asa nu trece abia apoi sa mai merg la ei sa imi prescrie altceva.
Andreea ma bucur ca a iesit bine botezul.
Legat de iesitul afara eu am scos-o mereu cat a fost nevoie nu am tinut cont de cate ore/minute etc. Asa a, facut si cu Arianna.
Fug la spalat de biberoane, vase si alte asemenea ca de dim am cam enevit cu fetele pe aici, ne-am miscat mai lent azi.
Mami de printese
Ari si
Ami
AnnaBaby spune:
Diarux sotul tau a fost cu tine la nastere sau cine ti-a facut pozele? Sotul meu, mama si toti ceilalti care au venit la mine in maternitate tare s-au mai chinuit sa intre, mai usor se intra la vizita in puscarie, macar acolo sunt ore speciale pt asa ceva...
Anna
de Ioana Maria
carissma spune:
Imi pare nespus de rau pt drama Cameliei
. Doamne ajuta-le sa depaseasca cu bine aceste momente cumplite!
Diarux felicitari pt flacau!
Carmenela nastere usoara si refacere rapida!
Sun scuze pt intarzierea cu care iti multumesc pt urarile de ziua mea!
AnnaBaby eu am vazut Lailac Ha la farmaciile HelpNet.
Noi am trecut incet dar sigur la alimentatia artificiala
. Acum dormim mai mult dar ne-am ales si cu o constipatie de toata frumusetea... Mi-e atat de mila de ea si ma simt tare vinovata...
Va
pe toate!
Carissma - mamica fercita lui Sara Maria