Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am citit mai mult in diagonala ca sa vad ce ati mai facut. Noi de 2 zile de cand cu caldurile astea mari stam pe afara ca in casa e jale si aer conditionat in capul copiilor nu pot baga.
Am vazut ca s-a discutat mult despre cum ii imbracam, pai eu stiu ca ei trebuie imracati exact ca noi, ca doar si lor le e la fel de cald ca si noua.
Eu zilele astea l-am scos pe Andrei cu body maneca scurta, pantaloni scurti si picioare goale. Caciula nu mai purtam de vreo 2-3 saptamani ( eu peste 18 grade nu-i pun caciula), iar daca sta in brate/marsupiu si nu e protejat de soare, palariuta subtire obligatoriu.

Am vazut cateva poze de bebei tare dulci si grasunoci, Bitzi, Mateiu de Ereena, Milan, David, Tudor, Andrei de Lala....si am mai vazut da m-a lasat neuronu'.
Sunt chiauna ca Marc are eruptie de masele, febra...nasol ce sa mai, cred ca ma asteapta o noapte alba.
Noapte buna

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Anca atunci cand spuneam de caciulitza ma refeream la un soi de sepcutza subtirica.
Azi am stat in parc aproape 4 ore...Tudor a luat masa la iarba verde...nu a fost prea incantat pe motiv de zapuseala. I-am dat un costumas: tricou si salopetica (tot din tricot) cu pantalonasi scurti dar tot i-a fost cald. Va trebui sa ies seara cu el...dimineata tre sa ma ocup de Ozi dar cat e ea la bazin eu voi iesi in Tineretului cu baiatul.

Elenutza, desi gaina care cotcodaceste seara nu face oua dimineata, eu mi-am propus ca maine dimineata sa mananc lapte cu o mana de cereale, la 11 2 mere, la pranz o salata (rosii, castraveti, 30gr branza rasa), la 16 un iaurt degresat si seara fructe (mere sau portocale). Trebuie sa scap de foamea asta de dulce intai. Acum 2 ani am fol cu succes batoanele de slabit dar acum parca n-as baga prostiile acelea in lapticul lui Tudor. Numai ca tre neaparat sa facem si gym la saltea. Azi am inceput mai in forta - maine reincep calaneticsul. Pe 31 mai merg la servici si se vor shok atunci cand vor vedea ca-s mai multa decat cand eram gravi...

Grati, Honey te intreba unde sunt proteinele in dieta asta...eu te intreb unde e mancarea???? Pai eu m-as prabusi din picioare daca as manca meniul ala. Si doua mere la ora 10...mie pana si bananele imi dau senzatia ca se goleste stomacul pentru papica ce urmeaza :-) d'apai merele, alea imi creeaza instant o foame de lup! Eu una, citind peste tot ca daca alptezi e ok sa ai o dieta usor hipercalorica, ca si in sarcina, ma tin de ea :-) si nu ma simt deloc vinovata ca mananc dulce (fructe uscate, putina cioco neagra si gauffres de la MegaImage), mai ales ca simt ca imi cere organismul, ca e suprasolicitat saracul. Dar nici mie nu-mi plac kg in plus, mai ales ca de cand tot ma ridic si ma asez cu pitik in brate mi-am paradit RAU DE TOT genunchii, eu care nu avusesem probleme niciodata.

Oricum, la viata mea, cand am tinut dieta, a mers cea cu supa de varza, pe care bineinteles eu o faceam ciorbita de legume, cu o varza in ea, acrita cu lamaie...si o mancam cu iaurt si paine neagra, acasa. O parte o pasam la robot si o luam in sticla, la serviciu. Dar mancam si mancare in rest: friptura slaba, branza de vaci, lapte cu cereale dimineata...Cred ca asta o sa incerc la momentul potrivit, dar uite acum am aceeasi problema ca si Gatta: Sofia nu mai doarme ziua aproape deloc, doar cate jumatate de ora de doua-trei ori, zici ca-i ceas asa se trezeste! Abia apuc sa pap si eu ceva, sa fac dus...ce sa mai si gatesc???

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

ne-am intors si noi de la aniversare .. a fost ziua finei pe 16 si azi a dat de baut. bitzi a fost fff cuminte dupa-amiaza, a dormit 4 ore, pe la 8 i-am facut baie si la 9 a adormit ... a facut fata caca in sfarsit, dar de ieri seara ii dau lass baby .. vad ca-i merge.

roli iti urez noapte usoara. sa-i iasa repede si fara dureri maselultele lui Marc.

mari Daria e o printesa frumoasa. acum am vazut si eu pozele de la botez, a fost tare sic gagica! cat despre lass baby .. it works!

honey sa ne pui pozute cu piscina .. sa visam si noi un pik. al meu sot si partenerii prietenelor mele pun la cale o vacanta in miami si new york prin septembrie .. poate facem un ocol si pe la piscina ta ..

gratiela nu stiu exact ce voi papa maine dar sunt decisa sa nu mai halesc prostii .. poate cereale cu lapte, sau branzica de casa cu o rosie si ceva mezel .. vedem .. la pranz friptura cu salata ca-s lesinata dupa rosii cu ceapa si branza rasa deasupra si seara .. hmm , nu stiu .. vad eu maine, oricum nu mai pap dulciuri, fainoase si sucuri dulci ..

va pupik , fug la nani ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare zuzici!!!

Daca pana acum intram rarutz...acu' intru dezastruos de rar din diverse cauze printre care : M-a parasit tanti care ma ajuta prin casa, cu fetele etc...jale mare, am plans vreo trei zile, m-am calmat si acum trebuie sa imi gasesc alta, cum, necum fara nu se poate.

In disperare de cauza am dus-o pe Ana la gradi si dupa 2 zile de colectivitate e cu mucii pe piept si-mi mitaie in continuu ca nu se simte bine si o cred...uff si nu mananca, plange etc...

Cu Stefanitza numai de bine - am fost la control si i-a trecut tarasenia de la solduletz, i-am facut si radiografie sa fie totul sigur si sa inlaturam orice banuiala, asa ca am scapat de stres si fata lu' mama e perfecta :). In rest, vesela, frumusica,rasfatata, activa de nu se poate - vrea sa se ridice in funduletz, se rostogoleste in 2 timpi si trei miscari si incearca din rasputeri sa se tarasca pe burtica - nu poate inca, evident, dar incearca :))...maine mergem la vaccin si apoi la mama la Oradea. Am sa incerc sa intru de acolo mai mult , daca si-a reparat frate-meu netul...si am sa incerc sa citesc cat mai mult din urma; nu tot, ca nu voi reusi, dar macar pe diagonala :)

Ginette si celelelte fete care s-au intrebat pe unde suntem! si pe toate zuzicile!!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ven

LalaD, sucurile si piureurile de fructe din comert )Hipp, Nestle etc.) sunt preparate termic?? Adica? Fierte asa, cu tot cu borcanul, in 'dunst', cum s-ar zice pe babeste? Si crezi ca asta le ia fructelor din 'aciditate'? Serios, la treaba asta nu m-am gandit....dar Mathias face urat noaptea si cand papa doar borcanel (ex. mar cu morcov, mar cu afine, multifruct, de astea a papat).
Ms de lamuriri!

P.S. Noi pana la urma ne-am luat bilete la hotel Ralitsa Superior, n-am mai gasit la Laguna la un pret care sa ne convina. Asa e mai departe de plaja, dar are piscina si multe alte facilitati pt. copii si sport, asa ca e ok. Mergem din 7 in 14 iulie. Poate ne vedem

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Da Venera, cele din comert sunt preparate termic prin pasteurizare.Noi nu am patit nimic de la ele, doarme neintors de la 21.00 la 06.00.
E frumos hotelul ales, am auzit numai de bine de el dar pentru cati copilandrii avem noi totusi mult prea departe de mare. Noi suntem 4 familii, toti cu cate 2 copii , asa incat ne trebuia ceva fix langa mare si nisip

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut zuzici,
am intrat mai rarut pe aici pt ca am fost ocupata de nu mi-am vazut capul zilele astea...
Incepand de ieri puiul meu mic este si el crestin! Botezul a fost f frumos, toata lumea s-a simtit bine... Ma rog, am eu si o mica nemultumire in suflet cu niste rude pe care le-am invitat si mi-au zis ca vin sigur, da' n-au aparut, bineinteles fara sa anunte... Ma rog... Asta e cu rudele prost crescute, nu le-am ales eu... Da' alta data nu cred ca-i mai invit la ceva...
Inca n-am apucat sa scot pozele, am facut f multe... Cum le scot le pun pe net sa le vedeti si voi.

,

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
intru si eu dupa doua zile de pauza!
ma duc sa citesc capitolul precedent, pt ca l-am rata aproapte de tot. si revin

Tinna, felicitari pentru micul crestin! Asteptam pozele

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

lala, nici eu nu l-am schimbat pe stefan noaptea, niciodata! nu a fost nevoie. el se trezea doar citeva minute sa suga si adormea la loc. nu avea rost sa-l mai trezesc eu ca sa-l schimb pt un pic de pipi la care facea fata cu succes scutecul. nu am avut accidente decit de doua ori, insa din cauza ca nu am pus eu bine scutecul.
mama prietenei tale avea dreptate intr-un fel. pe vremea aceea asa erau sfatuite mamele chiar de dr si asistente din cauza faptului ca locuintele erau in general neincalzite in timpul noptii si riscul de a raci copilul era f mare.

quote:
Originally posted by LaLa_20

am zis eu ca tampesc in orasu asta de nebuni...am vazut si eu copii la copanele goale da foarte putini...multi au fost chiar si mai gros ca BiBi
A si sa va zic si eu una tare zisa de mama unei prietene...sa nu scimbam copii noaptea,ca nici ea nu i-a schimbat pe ai ai(in vremea scutecelor de carpa)ca ei se incalzesc acolo cu pipilica,cacutza ce au ei in pampers si se simt tare bine

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Anita, am vazut ca ti-a zis si Miri, sint niste scaune pt bebe care se prind direct de marginea mesei. am vazut prin hipermarketuri. nu ocupa loc deloc si par a fi ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ven, Honey, Creata,
Benji e....cel mai scump, mai drag si mai iubit baietel de pe lume! De mami oricum, mai vin tati, bunicii, matusile, unchii si verisoara!!
Ieri au dat cu totii buzna peste noi! Soacra &Co si cumnatul/nas & Co 7 persoane cu totul! Deodata a intrat la apa apartamentul, s-a facut mic de tot. Benji numai ce dormise 30 min chiar pe canapea in living cand au ajuns si eu ma asteptam sa urle cand vede atata lume... el le-a zambit frumos si a fost luat in primire de verisoara care nu l-ar mai fi lasat din brate, si f prompt a intrebat daca nu i-l dau ei pe Benjamin. Sigur ca NU! Asa ca si-a implorat parintii sa ii mai faca un fratior, ceea ce e iar exclus! Ramane cu prietenii de la gradi si un verisor la 250km distanta. Am iesit cu nasii la masa dupa ce a plecat soacra&co si de data asta am si reusit sa mananc tagliatelele ca l-a tinut sotul pe Benji, apoi fuguta acasa (peste drum) ca i se facuse si baiatului foame....
Ven,
tati a fost si el la conceptie pe acolo. Aportul cel mai important e faptul ca avem un Benjamin si nu o Mara (varianta de nume feminina). Apoi mai sunt degetele de la maini si picioare, genele curbate si lungi, culoarea parului castaniu, nasul e combinatie mami+tati, si probabil mai sunt si chestii ascunse, caracter, personalitate unde se va vedea si contributia lui tati mai incolo.
Honey,
e lapte din comert ca formula are un gust bleah! rau. Benji e un scump si sper sa nu ne pice tot parul... la spate si pe parti creste cel nou dar f scurt... pe crestet si in fata avem par f lung pieptanat drept ajunge chiar in ochi, o sa ii fac mot daca ne lasa tati!
Creata,
uneori ne privim eu si Benji asa de intens ca eu sunt prima care cedeaza si clipeste! Impresionata, vrajita!
La noi s-a racorit bine afara, ieri seara a plouat in rafale, acum e rece brrrr! Benji a imbracat iar ciorapii lungi si bluza cu maneca lunga, daca iesim afara mai imbracam pantaloni si o jacheta plus caciulita. E frig rau!
Acuma e langa mine in scaunelul lui inalt si exerseaza scosul si introdusul la loc in timp foarte scurt a suzetei in gura! Cred ca facem proba la olimpiada bebelusilor din asta!
Si ieri am insumat 900ml bauti! Record pt noi. Intai am crezut ca am facut o greseala dar atata a baut, pe langa putin ceai si la pranz mere! Seara a primit 180ml apa cu 3 masuri fulgi orez si 3 masuri lapte, a baut 130ml grosul nu a mai avut putere sa il traga era obosit dupa baie si vizitatori. Dar la 1h a mai baut 70ml lapte de sete cred. Am trecut recordul in calendar!!!!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput