Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Honey si mai tii tu minte cand erai amarata ca mai toate nascuseram si prea se vorbea de bebei...ti se parea ca esti transparenta...si-apoi cat de emotionata erai ca se apropia ziua cea mare...si iaca acushik ce flacau mare, frumos si istetz ai! Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mary, frumoase tare pozele de botez iar Dariuca a fost superba! E meseriasha dak tine in manutza jucarioarele mult timp.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Grati...pup back.Dap ,adevarul e ca dieta fara gym... nu se poate daca vrei un corp ok.
Eu am nevoie de gym intensiv..si nu prea am balamale pentru asa ceva. Dar... imi atarna burta zici ca-i sacul lui Mos Craciun.Asa ca trebuie sa iau masuri.
Am vazut aici ,destul de aproape de mine.. adica un 10km departare ,o sala si... as vrea sa merg pentru Pilates si Aerobic.
Pentru inceput. Apoi, ma voi baga poate la un kick-boxing.

Dar WW ar trebui sa-l incep cat mai curand. Numai ca, eu inca stau departe de rosii, castraveti, varza,ardei.Cum sa pap salate ?

Mary pupam Dariuta. Eu cred ca e ok sa o scoti la bulanasele goale. Bine, nu stiu exact cat de cald este. Caci stii ca, sa zicem un 28 de grade se simte intr-un fel acolo si-ntr-alt fel aici. Dar, te orientezi si tu.
Cum am zis, eu ieri l-am pus pe Andrew in carucior doar in Pampers. Si l-am scos la o plimbare around the block.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

da, Grati, tine jucarele in mana mult timp doar ca nu "vorbeste" de loc. mereu ii spun de Tudor ca vorbeste mult, ea nimic.
Honey, azi se pare ca au fost cam 30 de grade, daca si maine o sa fie la fel o scot la bronzat

am mai pus cateva filmulete cu ea, unul chiar de AZI sa o vedeti ce mai zdrangane jucariile.



Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare


odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Nemary , linistita poti sa scoti copila la bulanelu' gol , dar neaparat cu SPF , minim 20 .

Ca tot vorbeati de jucarii , Caz ma dispera , se plictiseste foarte repede de tot ce-i ofer . Au ramas totusi preferate : concertul de pian al lui Mozart de la centrul de activitati si un miel cu zdranganele pe care-l molfaie cu sarg . E suficient sa i-l las in apropiere si el deja il ia in manutsa si-l duce la gura . Isi coordoneaza foarte bine mainile si picioarele . Ca sa nu mai spun ca , la san , ma tine de bluza sa nu care cumva sa plec si sa-l las nemancat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Virgo, o dau cu crema, am luat de la MUstela cu SPF 50 si sa stii ca si Daria face la fel ca si CAzimir, ma tine de bluza atunci cand suge.

Anca D si Ellenuta, pentru constipatie mie mi-a spus Simona Gatta de un sirop homeopat "lass baby", se gaseste in farmacie, cost a33 ron. ei i l-a recomandat pediatra noastra si i-a facut foarte bine Sarei. i l=am cumparat si eu, dar am zis sa incerc mai intai cu musetel si se pare ca la noi a funcionat pentru prima zi, vedem si maine.



Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare


odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, fetelor!

Am venit de la taierea motului, a fost o petrecere pe cinste! Dar o calduraaaaaaaa... mama-mama! Imi venea sa ma arunc in piscina de pe casa. Au fost 70 familii cu 120 copii!!! Va puteti imagina o curte plina ochi cu copii de toate varstele??? Si fiecare facea cate ceva? M-au cam chiaunit, hehe! Cam cum ne-am strange noi toate fetele, cu sotii aferenti si copiii din dotare. Inimaginabil!!

Am vazut poze de Shose cu Pipe, Ellenuta cu Eva, Ceska cu Benji. Sunteti niste frumosi si niste destepti si niste scumpi. Da, da, si mamele la fel!

Laurici, cand sunt probleme grave, eu in prima faza sunt super lucida si rece, depasesc momentul, rezolv problema, dar apooooi... mi se cam inmoaie picioarele si imi cam tremura. Bine ca nu este nimic grav, dar cred ca te-ai speriat ingrozitor.

Ceska, da, stiu ce spui despre paturica. Si Mariuca si-o trage peste fata si si-o mananca. Dar cu asta nu ma sperii. Cel mai tare m-am speriat cand nu i-am gasit fatuca in caciulita. Ca i se invartise caciulita pe cap si eu ii cautam fata si nu stiam unde e. Groaznic! Vroiam sa-ti zic ca imi plac mult ochii lui Benji, cred ca sunt ai tai.

Lala, am vazut poze la pulpite goale... Si vroiam sa ii fac si eu Mariucai la talpicile goale, dar mi s-au terminat bateriile. Baietii vostri sunt niste frumosi, oricum, cu pulpite goale sau nu.

Shose, cati ani faceti si voi impreuna?? Ca ai scris "1 ani", dar banuiesc ca undeva in jur de 10-11, daca ai zis ca suntem pe aproape. Pai sa fie si la voi intr-un ceas bun, sa fiti fericiti de 6 ori inca pe-atat si sa va bucurati de Pipetica!

Grati, voi sunteti de-ai casei la studio. Ca doar stii drumul si fotograful...

Virgo, gand la gand cu imbracamintea. Si eu am tinut-o pe Mariuca azi, cu 30 grade la umbra, in body fara maneci, gen maiou si atat. In picioarele goale, evident.

Cat despre cantarit... eu stiu ca esti incantata ca ti-ai cumparat cantar, dar trebuie sa cantaresti funduletul lui Cazimir la minim o saptamana. Adica, ca sa fii linistita, alegeti o zi din saptamana cand il cantaresti si pastreaz-o. Dar nu e motiv de ingrijorare, e posibil sa nu ia nimic intr-o saptamana, mai ales in 2 zile. Au si ei praguri de crestere, nu asimileaza la fel tot timpul, se schimba ceva in mediu, de exemplu vin caldurile s.a.m.d. Nu te ingrijora, dar las-o mai moale cu cantarul. Adica mai rar.







Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LalaD, sucurile si piureurile de fructe din comert )Hipp, Nestle etc.) sunt preparate termic?? Adica? Fierte asa, cu tot cu borcanul, in 'dunst', cum s-ar zice pe babeste? Si crezi ca asta le ia fructelor din 'aciditate'? Serios, la treaba asta nu m-am gandit....dar Mathias face urat noaptea si cand papa doar borcanel (ex. mar cu morcov, mar cu afine, multifruct, de astea a papat).
Ms de lamuriri!

P.S. Noi pana la urma ne-am luat bilete la hotel Ralitsa Superior, n-am mai gasit la Laguna la un pret care sa ne convina. Asa e mai departe de plaja, dar are piscina si multe alte facilitati pt. copii si sport, asa ca e ok. Mergem din 7 in 14 iulie. Poate ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cretzule...70 familii si 120 de copii? chiar inimaginabil!

fetelor vad si mai ales simt ca si mie mi s-a incarnat o unghie...o rezolv cu rivanol sau cum altfel? am tinut piciorul in apa fierbinte si am tot ciopartit dar tot a mai ramas ceva...

cum imbracati noaptea bebeii? eu i-am pus un body cu maneca lunga si pantalonasi subtiri. il invelesc cu un scutec de finet. am 27 de grade in apt dar nu pornesc inca AC.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Shose, eu remarcasem asemanarea Pipetului cu...Conrad, intr-o ipostaza similara. Dar nu am cum sa ti-o arat acum

Apropo de Stoisor: unde sunt Stoisor, Jelimoni si Iulia?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput