Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka imi pare rau pentru otita lui rareselu. bine ca nu e grav!!! las ca se face el baiat mare!!

miri sa pui pozute si de la botez, da?? cred ca a fost tare emotionat. cat despre picior .. eu zic sa nu o lungesti asa ..
aha .. a fost prima oara cand a facut asa bitzi .. Doamne ce sentiment am avut ... cum putea sa urle. bine ca mi-ai spus sa nu ma reped la ea .. sper sa nu mai faca asa .. dupa ce am luat-o in brate s-a linistit repede si a inceput sa rada .. parca radea de mine

monica mat superba bebelina ta!! si vrem neaparat si poze cu casa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

HRISTOS A INVIAT zuzici si clopotei mititei....
imi pare rau ca nu am mai putut intra ,initial nu a mers netu iar apoi nu am mai avut vreme.....ieri a fost o zi grea pt noi deoarece Sara a avut chef de show-uri iar eu a trebuit sa o "suport"cu stoicism....a fost groaznica pe bune,se inoda la masa de numa si tipa si nu a dormit deloc toata ziua si agitata,chiar nu stiu ce a fost cu ea ......,am incercat sa citesc ceva dar nu cred ca reusesc .......
va pupacesc clopoteii care sper ca sunt cumintei

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

HRISTOS A INVIAT !!!

am vazut ca vorbeati de doudou. eu i-am luat patrick rosu si doudou si jucarie. il mai alintam patriciu. am vazut si la baby comfort ursuleti foarte frmuosi la vreo 20 si ceva ron. patrick este vreo 27 ron. am poze dar nu foarte edificatoare cu patriciu iar aici aveti pozele lalei

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri am pus deja pozici cu bebeii mei...

Fetelor help! Tudor are infectie la un ochisor i-am pus lapte de mama si a avut o reactie urata imediat: i s-a inrosit ochiul si toata pielea pe frunte, nas in jurul ochisorului...sa lesin de stres!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Hristos a inviat!
Noi suntem tot la munte, e tare frig da frumos, nu ploua. Copii stau mai toata ziua in curte si noaptea dorm super. Chiar si Marc care acasa facea un imens scandal la culcare, acum cere singur la nani.
De Inviere i-am lasat dormind in casa pe ai nostri si pe cel mic al nasilor si am mers la biserica sa luam lumina. Nu s-au trezit si ne-au lasat sa ne priasca masa de Paste.
Mai stam ceva zile pe aici ca e tare bine in vacanta, si profitam din plin ca tati ne-a facut bucuria sa-si ia mai multe zile de vacanta.

Pupam clopoteii si mamicile.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Faceti acest exercitiu din cand in cand? Eu il fac cu pozele Mariucai. Dar acum o cautam pe Andrea fotomodel si m-a izbit schimbarea.

8 februarie http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/AndreaBiancaPrimaSaptamana/photo#5165412565936050802

14 aprilie http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/Matzu_model/photo#5189257746131318098

Absolut fascinant!

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Cretule mi-au dat lacrimile...
In plus mi-ai dat o idee. O sa-i caut pozele unde fatzuca se vede bine sa i le pun in-tr-un folder sa vedem schimbarea.

Revenind la problema mirositoare, sa va spun ca tocmai am schimbat-o ca mi se parea pampersul prea greut. Zici ca cineva si-a suflatul nasul acolo. Era un pic, verde si arata ca si mucusul din nas.
Ma scuzati ca va dau asa detalii, dar m-am cam ingrijorat iara...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

Monica (matz) am vazut poze de bebelina; arata mortal - deja sta in fund?!
Eu n-am indraznit s-o pun nici macar sustinuta.
Pt problema cu kk, verde este de la laptele praf (parc aai zis ca-i dai in completare) iar mucii, de l atranzitul accelerat.
Eu zic ca nu-i cazul sa te ingrijorezi - si eu am trecut prin kk des, cu buburuza mea.

Am pus poze - albumul se numeste "primul paste"; cine are chef si timp ...

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

fetelor... io nu-l vad pe doudou:(

Miri, acum se vede?

www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=doudou%20tout%20doux" target="_blank">DOUDOU

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Hristos a inviat!!!

Sunt deprimata si necajita... Paste cu vreme mai urata ca anul asta nu am avutt de cand ma stiu. frigul naibii si rupere de nori, intuneric, totul gri... bacovian si mai multe nu. Avusesem atatea planuri si... nimic, am stat inchisa cu Pupi in casa fara sot, ca era la munca, fara nimic. am innebunit si eu si copilul in cusca. pe deasupra azi m-a durut rau operatia si am vomitat toata ziua

vestea buna e ca vine tata sa-si vada nepotul, miercuri e la noi. (el traieste in Germania)

Va multumesc pt urarile lui Pupi, am baiat mare!!!

Un pupic special pt Palugelu ca sa se faca bine si pt dom inginer Serban care s-a crestinat azi, pup si mamica si nashica - nimeni alta decat Mav!!!

Superbe poze, Monica matz Repet si eu intrebarea - asa bine sta in fundulet?

Miri, maine nu stiu cand apuc sa intru, asa ca

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput