Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
creata2008 spune:
Sa va traiasca, e o frumusete! O sa uploadez si eu pozele de la Paste, dar maine.
quote:
Originally posted by ginnette
Am pus poze - albumul se numeste "primul paste"; cine are chef si timp ...
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Aaaa, noi ieri ne-am plimbat cu telegondola... Iar Mariuca a mancat la inaltime. I-a fost foame, i-am pregatit lapticul si a inceput sa planga deasupra orasului. Asa ca am mufat-o si pana am ajuns sus, aproape a terminat lapticul. :):) O sa vedeti poze, a fost super haios!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
LaLa_20 spune:
Hristos a inviat!
Ce vreme urata...imi doream mult soare in ziua botezului...da nasu a zis ca daca ploua are fata noroc de bani...
Oricum is tare suparata...nasa a vorbit cu un preot...sa ne citeasca noua mai intai(mie si lu tati ,ca nu fosesem scosi la biserica)...si apoi sa faca botezul lu bebe...si cand ajungem la biserica "surprisa":era un al botez,acitit in graba la nasa si lu bebe,preotul cu care vorbise nasa nu era,si cica parintii nu au voie ca nu au fost scosi la biserica...si toata lumea zicea sa stam afara...am zis ca daca e pacat sa ma ierte Dumnezeu da nu am cum sa nu intru la botezul copilului meu...apoi popa i-a zis Bianca Isabela in loc de Bianca Mihaela...plus inca vreo cateva perle...si a citit totul in graba...sa ma ierte Dumnezeu da am ramas cu un gust amar...
Apropo mitshule pe unde umbli?danibv?
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Mitsu-bishu spune:
Hristos a inviat! inca o data... Revin si eu in post, adica in fata calculatorului...
LaLa, abia la 18:00 azi am ajuns acasa... Aseara am avut iar niste discutii cu mama + sora mea (din care reiesea ce mama groaznica sunt eu, ca habar nu am, imi bat joc de o viata mica fiindca nu ii dau suc de morcovi si nu incep diversificarea, il las sa crape de foame, uite cum isi suge degetele! ar trebui sa ii bag completare cu lapte praf... Cuuum?! Nici acum nu ii dau apa??? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca bebe se screme fiindca are nevoie de supozitoare, ca el e mic si nu poate face singur... iar eu sunt o catea ca ma incapatanez sa il las asa sa se chinuie si ma uit la el ca proasta!) <- cam lunga paranteza... Si tot ar mai fi cateva din "surprizele de Paste"! In fine, aceste conversatii in contradictoriu, "condimentate" pe ici pe colo cu "ce subtire il imbraci", "aici e frig, deci tre' sa stea cu toate hainele astea pe el + paturica" (hainutele fiind cele in care l-am adus) si "ai prea putine grade in casa"... Ooof, in fine, sa imi continui ideea, ca la stilu' meu prolix nici nu stiu cum am formulat fraza asta... Am scapat un tren avantajos, se facuse prea tarziu, mi-am facut calculele ca ajung la 21:30 in Buc., taxiuri nema... Asa ca "am tras" la nasi, care ne-au primit, ca de obicei, cu bratele deschise... Imi pare rau ca ai petrecut Pasticul in fata calculatorului... Si ca sperai sa fiu si eu pe aici sa ne conversam... mult si iti dau si o
Stancutza, bebe nu crapa literally de foame, ii dau pe la 2 si apoi am un somn greu cateva ore in care NU IL AUD orice ar fi... Mai vin colegii de apartament si ma scutura daca el plange rau... Mai ales cand sta in cosulet, nu il aud de nicio culoare... Cel mai tare mi se rupe inima cand doarme cu mine si imi gasesc dimineata marginea de la gulerul camasii uda... Semn ca a supt-o in lipsa de altceva mi-e o mila de nu mai pot... Si ii mai dau dimineata pe la 7 - 8, depinde, cateodata vrea mai tarziu, alteori se trezeste la 6, suge putin de sete, si doarme pana la 9:30...
miri, congrats pentru victorie! Ai vazut ce repede a reactionat Sacha-dodo'? Cred ca astepta de mult zanganeaua de a primit-o asa cu bratele deschise si cu gurita pregatita sa indure!
matgravidut, daaaa, diferenta clara! Superbe pozele cu grasunica, ce mare s-a facut, ptiu! Te inteleg ca te-ai emotionat... Si eu ma mai uit la pozele din maternitate ale lui C. si nu imi vine sa cred ca odinioara inota in pantalonasii care nu ii mai intra nici pe un picior! Si imi mai da si cate-o lacrima cand imi aduc aminte ce mic, plapand, rosu si pricajit era el... Si plangea ca o matza fugarita... Puiul mamei pui!
ginnette, cum sa nu avem chef si timp?! E o minune buburuza ta!!! Ce frumos ii sade ei in rochita cu alb si cu rosu, zici ca e un ousor de Paste, hihihi! Si are gropite, sau mi se pare?
Angiiiii, haide mai, nu mai fi deprimici! Las' ca pentru toata lumea vremea e la fel... Conteaza atmosfera din casa... Si chiar daca sotul e plecat, se intoarce, si il vei primi cu drag si te va face el sa uiti de clipele in care ai stat singurica! O sa fiti cu Pupishorul vostru mult-dorit... Foarte frumos!
Despre partea cu operatia nu pot spune la fel... Ai si febra, ceva? Te simti slabita? Ai pofta de papa?
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Mitsu-bishu spune:
Creata, asteptam poze cu Mariuca cea blonda si mancacioasa, hihi!
LaLa_20, me sorry de momentele aiurea de la botez... Bine macar ca ai intrat si nu l-ai ratat... Ca, asa cum a fost el, e primul eveniment important din viata copilei tale, prima "iesire in societate"...
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Ellenuta spune:
lala imi pare rau pentru "perlele" de la botez. asa sunt si preoti din astia .. cer si pe ma-sa si pe ta-su si nici nu sunt seriosi. bine ca ai intrat la botezul lui bibi .. eu nici nu concepeam sa nu fiu de fata!!
mitsule nu te mai chinui atata cu mama si sora ta .. lasa-le in voia lor .. tu stii cel mai bine ce e bine ptr copilul tau, tu stii ce cel mai bine cum sa ai grija de el!!! bine ca nu stai cu ele in casa .. sau pe aproape .. cum ar fi sa le gasesti punandu-i supozitoare copilului sau termometru fara sa-ti spuna?? sau alte "perle" din astea??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
mitshule imi pare rau de discutiile cu mama ta...dai eu celasi lucru l-am patit co soacra,nasa si mama...si fiindca nu mai scapam de gura lor le-am zis ca faca asa...si cand ele ce crezi ca zic vai ca nu sunt o mama buna ca am diversificat copilu devreme,ca ii pun mere termometru sa faca cacutza,etc....EU NU AM FACUT NIMIC DIN TOATE ASTEA...DA LE-AM ZIS ASA CA SA SCAP DE GURA LOR....si cand colo mi-le-am pus iar in cap
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ramonab spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Matgravutz, eu stiu ca mucusul din kk sunt mucisorii eliminati din nas.Cel putin mie asa mi-a zis doctora.
Si Razvanul meu face kk destul de des, cam de 5 -6 ori pe zi, numai noaptea nu face sau face dar fff rar, si tot asa moale, aproape apos. da eu nu imi fac griji ca am zis ca il alaptez exculiv si atunci nu poate fi vorba de diaree.
Grati.ela, nu stiu de ce afacut o reactia asa urata la ochisor de la laptic despre care ni se tot spune sa il picuram in ochisor si in nas. Cine stie, mai stai un pic poate totusi ii trece.
M-am uitat si la pozicile tale.Frumos a mai crescut DUDU
Miri eu nu am apucat sa iti doresc sa iti treaca repede piciorusul. Bine ca esti mai bine si in curand nu o sa mai ai nimic, poti dansa.
Ginnette. ptiu ptiu si iara ptiu. Ce frumoasa e rochitaaaa!Si ce bine ii sta! Super!!!!
Mitsu ce ma distrezi cum povestesti despre discutiile pe care le-ai avut cu sora si cu mama ta.Si eu am mai primit sfaturi de genul : da-i ceai, da cum sa nu-i dai ceai ca ie sete, da-i marutz cu biscuite sau cu piscot etc,
La multe lunite clopoteilor care au implinit zilele astea un nr de luni!!!!
Angiun pup de la mine pt tine sa nu mai fii suparata.
Si noi am fost noaptea la Inviere, pe micul l-am lasat cu mami.Ne-a tinut domn parinteeee de la 23 jumate pana la 3.Deja nu mai puteam de picioare si de frig. La noi din lipsa de spatiu in biserica se sta afara cu cosurile. Sunt trei cartiere care vin la biserica asta. La cat de multi suntem ne-am asezat si departe de biserica si nu se auzea slujba, asa ca am stat pur si simplu si am asteptat sa vina sa sfinteasca cosurile sa putem pleca acasa.
Nu stiu cum sunt obiceiurile in sud dar la noi azi barbatii umbla la stropit, adica stropesc femeile cu parfum.Va dati seama daca iti vin vreo 4-5 barbati sa zicem ce amestecatura de parfumuri pe tine! Eu acum nu i-am lasat sa ma stropeasca sa nu cumva sa il deranjeze pe puiut mirosul de parfumuri.
Pun si eu indata niste pozici.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2963327300102497651RbRMwq
Mitsu-bishu spune:
Chiar, pe unde o mai umbla galaxy??
Eu nu cred ca ii mai fac baita lui C. in seara asta, ca e cam mucoshel... Sa vedeti... Am venit cu un rapid full, mi-au dat bilet fara loc... Si in tren... Stupoare! Nu s-a oferit nimeni sa ma lase sa stau jos, cu exceptia unui batranel de peste 70 de ani... Si am refuzat... Ma uitam cu greata in jur dar... Nicio reactie... Nu ca as fi vrut sa stau jos, ca am gasit loc pana la urma (am stat pe niste trepte si cred ca acolo l-a tras curentu' pe bby...ufa!), da' ma gandeam asa, ca atunci cand s-a oferit batranelul trebuiau sa sara cel putin 2 - 3 pustani din cati se lafaiau sa zica "ce-ai, tataie, stai acolo, ne ridicam noi..." Yeah, right! Ti-ai gasit!
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
ramonab spune:
Am pus pozici noi, daca nu sunteti prea ocupate, va invit sa le vedeti!
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2072732500102497651nvQTHI