Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

LaLa, Ellenuta, ramonab, stiu ca toate trecem prin treburi d'astea cu "vechea generatie", ma plangeam si eu... Multumesc de incurajari. Da, e mare chestie ca nu stau cu mama + sora-mea, ca la ora asta trebuie ca as fi luat-o "prin psihiatri"... Mama e genu' tipei cu drobu' de sare, iar sora-mea = experienta 0, da' arunca si ea cu pareri si vorbe grele, cu pretextul ca nici eu nu am mai crescut niciun copil, deci stiu la fel de multe ca si ea...

Maine sper sa fie cineva la cabinet, sa ne masuram si cantarim, ca nasa deja are probleme cu gasitul hainutelor pentru botez Vrea neaparat sa cumpere din Ploiesti, nu stiu de ce, iar acolo nu sunt atatea magazine specializate, si unde sunt, sunt mici si cu cateva trusouri pentru copii miiiici de tot. Si din cate am dedus azi, ea ar vrea sa ii ia ceva sa poarte si dupa, posibil sa nu fie alb Eu am zis de vreo 2 ori ca as vrea alb, dar... Sa vedem... Nu vreau sa ma impun, ca oricum restul se face cum zic eu... Las la voia sortii.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

ramonab, hihi, ce mutrita inocenta are el, imi vine sa il pap! Se uita asa mirat la camera! Imi place mult poza "Cu Tati", cand se uita in alta parte si mi se pare ca are forma capului asemanatoare cu a lui C., adica asa mai "tuguiat" in crestet... A fost s-o stropeasca pe buni? Stiu de acest obicei... Foarte tare!

grati.ela, la fel se intampla si la noi cu sanul stang, to some extent... Adica nu ca nu papa, dar papa foarte putin, ce curge mai repede, apoi il lasa asa, pe jumate plin... Stangul isi "da drumul" mai greu, cred ca asta e explicatia... Noaptea papa bine din ambii...

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Ellenuta, la fel se intampla si la noi de ceva vreme, bebe C. se trezeste urland, adica trage un chiot de zici ca-l tai, apoi cascade de plans... Se potoleste daca il pun la san si adoarme la loc - asta seara. Ziua se trezeste definitiv...

Ceska, stiu, si mie mi s-a intamplat sa il las pe C. cu cineva si toti cei care au fost "martirizati" au ajuns la concluzia ca e tare greu sa cresti un copil, cum de nu ma plictisesc, etc. etc. Da' barbatii sunt un specimen aparte, inzestrati cu si mai putina rabdare... A, si cred ca ti-am spus ca si C. trage niste concerte inainte sa adoarma... Si nu il potolesc decat tot asa, punandu-l sa suga... Sper sa nu il invat asa, sa nu mai adoarma fara tzitzi, dar daca il las sa urle... Face treaba asta mult timp, si transpira si se deshidrateaza, i se usuca gurita... Am zis ca o sa incep sa ma abtin...

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

HROSTOS A INVIAT !!!
- noi am petrecut sarbatoarea pascala mai mult in familie la noi cu copii , ieri am fost plecati in vizita la o prietena de familie a tinut si ziua fiicei iei de fapt este prietena lui Andrei ( a fost show intre ei , ea fiind foarte dragastoasa cu Andrei , el fiind foarte retras , cred ca s-au pupat de 50 de ori nu exagerez )
- la noi la Tulcea ieri a plouat toata ziua , azi a plouat putin de dimineata si pe urma toata ziua a batut vantul numai suport vremea asta
- Maria este bine , a inceput sa se rostogoleasca , sa tina obiectele in manute , sa fac lucrurile normale care se fac la aceasta varsta
- LaLa_20 sunt tot timpul pe forum dar stau in umbra citesc , ma bucur de toate pozele , ma intristez odata cu fetele dar nu ma mai arat ca inainte fiindca am observat ca sunt zuze formate pe pereche si uneori ma simt in plus , esti singura care a intrebat de mine iti multumesc
- imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat la biserica nu este ceva normal desi canoanele spun ca mama nu are voie la botez decat daca are molifta facuta( asta daca botezul se face mai repede de 40 de zile ) dar la tine este un caz special, acum numai conteaza faptul este consumat , cel mai important este ca printesa sa fie sanatoasa si sa va bucrati de ea intreaga viata
- pentru cei care s-au increstinat , sa le daruiasca Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de parinti
- am vazut poze sunt foarte frumosi copilasii , nu dau nume ca nu cumva sa omit pe cineva ( sa va bucurati de bebei in fiecare zi )
- va doresc o seara placuta pe toate din

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Irinouka, eu nu te inteleg cu cafeaua asta... really now, daca nu fumezi, care-i farmecul? La mine e un cerc vicios... Nu vad rostul bauturilor dulci/ cafea fara o tigara dupa si in sens invers - am ajuns sa mananc/ beau dulce doar cu gandul la tigara de dupa... Shoot me right!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

danybv, Paste Fericit si voua! Si da-mi voie sa te contrazic, nu esti neobservata, si nu toata lumea are "pereche"! Eu, de exemplu, ma "bag in seama" cu mai multe fete... Si nu consider ca am vreo "pereche" ca sa zic asa... Aici comunicam "la gramada", ridicam intrabri in eter si oricine ne poate raspunde, saluta, felicita, compatimi, etc. si mai scrie-ne! A, si Andrei nu e cam mic pentru atata sirul de pupaturi?

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ginette, e superba buburuza ta!!! O dulce!

Ramona, imi place la nebunie de Razvanel! E un scump!

Mitsule, dar de ce nu le inchizi tu gura la amandoua! Le spui ca atunci cand vor avea copii sugari sa procedeze cum le-o da lor prin cap...pana atunci sa-si tina parerile pentru ele! Hai ca m-am enervat si eu! Si maica-mea imi zicea la un moment dat sa-i dau ceai si i-am spus ca nu-i dau si sa nu insiste.Si m-a ascultat! Oricum, ea imi zice tot timpul ca sunt o mama buna si ca eu stiu mai bine. Ma bucur ca are incredere in mine, dar asta cred ca si din cauza ca eu am fost tot timpul foarte independenta...am facut intotdeauna numai ce-am vrut, si desi i-am facut zile fripte la un moment dat, s-a convins ca imi pot purta singura de grija si ca ma descurc in viata. Cred ca daca mama mea mi-ar fi vorbit asa cum ti-a vorbit a ta, nu ma mai vedea in viata ei... Eu te admir sincer ca ai asa mare grija de bebe de una singura! Esti o mama nemaipomenita!! Te

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Mitsu-bishu multumesc de urare si tie iti doresc la fel iar in legatura cu Andrei este micut pentru asa ceva , am sa-i explic ca mai are de asteptat

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

miki, de multe ori le-am "inchis" gura, exact cu aceste cuvinte.... Mamei i-am spus ca a avut copiii ei pe care a "experimentat" , pe mine sa ma lase sa imi vad de al meu, sora-mii i-am spus sa taca, sa aplice ce imi spune mie copiilor ei, cand i-o avea... Ieri mi-am iesit din pepeni si am urlat la ele, a ramas mama masca, le-am spus ca nu o sa ma mai vada niciodata, degeaba.... Adica asta nu e primul episod, dupa ce le amenint inceteaza, dar cu prima ocazie o iau de la capat... Mamei ii retez mereu macaroana la telefon, ca ma freaca si pe calea asta... Numai ca atunci cand suntem face 2 face mai are putin sa mi-l smulga din brate si sa ii aplice propriile sfaturi cum considera de cuviinta. Si eu am fost foarte independenta, chiar rebela, as zice, niciodata nu am facut ceva daca nu am vrut, sau am facut tot ce mi-am dorit, chiar daca ai mei mi-au spus sa nu. Insa daca imi castigasem aceasta independenta cu ceva timp in urma si eram un "caz pierdut", acum am devenit un copil care s-a pomenit cu un alt copil si este de responsabilitatea lor sa ma traga de maneca si sa se impuna, ca eu sunt zbanghie si daunez! Geez, nu mai calc pe acolo decat, poate, la Craciun, cand voi fi inceput deja diversificarea si sa ii dau apa/ceai, etc. Si bebe nu o sa se mai chinuie la kk...

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Irinouka, eu nu te inteleg cu cafeaua asta... really now, daca nu fumezi, care-i farmecul? La mine e un cerc vicios... Nu vad rostul bauturilor dulci/ cafea fara o tigara dupa si in sens invers - am ajuns sa mananc/ beau dulce doar cu gandul la tigara de dupa... Shoot me right!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

:-)))
nu fumez. never have si, probabil, never will, daca n-am apucat s-o fac pana acum. io-s moarta dupa cafea in sine. miros, gust, aroma...n-o practic ca "insotitor" de ceva.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput