Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

monica matz, daca i se pare ca nu mai e la fel de dodoloatza poate fi de la un puseu de crestere-n lungime. cat despre kk, subscriu la ce ti-au spus deja fetele. pup si sper sa te linistesti curand, sunt sigura ca totul e-n regula.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ca tot a venit vorba...monica-matz si raca se confrunta cu "evacuari" mai dese ca de obicei, pe cand la asta micu' s-au cam rarit. de la 5-6 pe zi a ajuns pe la 3. si are momente cand ii e greu, vizibil greu sa le faca. se inroseste si se screme si uneori plange cam cu 5-10 minute inainte. abia recent mi-am dat seama ca tipetele alea au legatura cu kk. imediat ce isi rezolva problema, tace si redevine zambitor.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Monica-Matz, doudou este un fel de jucarie-fetis a bebelusilor, si chiar si a copiilor putin mai mari. Poate fi un inlocuitor de mami cand aceasta lipseste...si cu timpul poate ajunge doar o carpa decolorata si murdara (pentru ca spalatul acestui doudou face sa se schimbe mirosul si nu mai e ce trebuie sa fie), dar copilul se ataseaza de ea si il alina. Cam asta ar fi...uite o sa mai caut si din alte surse, esti tare draguta cu oferta ta...Lala_D si Ereena cumparasera ceva asemanator pe nume Patrick, sa-l verific si pe ala la pret desi imi place mult cum arata astea doua de pe La Redoute, si ideea cu personalizatul...

Irinouka, sa nu-ti para rau ca "avansezi" cu shoppingareala pe LR, eu primul rand de haine ale Sofiei (cele care la inceput umpleau dulapiorul ei adica ) de acolo le-am luat, si acum am vazut ca au niste chestii superbe de fetite, mai ales pentru la vara, si cu preturi foarte bune...iar hainele mici ale Sofiei deja sunt pe alta bebelina acum :-) si ii stau la fel de bine :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Monica, m-am uitat la poze, sunt superbe!!! Cea in care bb e ingeras e super!!! Imi place de mor. Ce fatuca dulce are!! [Pup] bolofutele ai mici si dulci!!
Irinuka, m-am intristat cand am vazut ca aveti iar probleme dar ma bucur ca nu e chiar grav si nu aveti nevoie de antibiotic. O sa treaca si asta. Eu stau si ma intreb daca o sa stiu daca e cazul sa merg cu bb la doctor inainte ca situatia sa fie chiar grava. Inca nu sunt convinsa ca as sti sa interpretez toate semnele. Cateodata ma gandesc ca poate iau toata treaba asta cu maternitatea prea usor si nu imi fac destule griji cu privire la puiul meu...Pe de alta parte nicic o mama panicata nu vreau sa fiu... Cred ca de fapt mai am nevoie de ceva timp pana o sa ma conving ca sunt capabila sa am grija asa cum trebuie de bb mic.
Miri ma bucur ca piciorul e mai bine, faptul ca vanataia isi schimba culoarea e semn bun, de vindecare. pt mami si cei doi dodolotzi frumosi. Un in plus pt bucalutul de Bruno ca tare mi-e drag de el!!

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Cristos a inviat!
irinouka ma bucur ca bebe Rares este bine si nu e ceva grav cu otita lui.Ce au spus doctorii, de la ce a facut-o?
Apropo de kk moale si des, al meu a facut asa cand i-am dat ceai.Doua zile i-am dat cate un pic de ceiuc baby drink si m-am speriat cat a facut.Facea el moale si des, dar nici chiar asa.De atunci n-a mai gustat ceai.Eu cu asta am facut legatura,cel putin la noi asta fost,sunt 99% convinsa.
Stancutza, doudou-ul asta e pt a dormi bebe cu el ca si mutunache de suflet, right?I-as lua si eu, sa nu-i mai fie urat cand se trezeste si se vede singurel in patut.Si sa speram ca va functiona.
V-am citit pe diagonala ca am fost plecati in vizita la mama, si acum plecam iar, dar va urez sanatate si distractie placuta in continuare, impreuna cu familiile voastre.Pupici!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Stancutza hai ca raspunsesei in timp ce eu scriam

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Ema si eu am impresia ca tot cu baby drink i-am declansat scaunele moi si dese. Dar nu i-am mai dat niciun fel de ceia de o sapt si situatia nu s-a schimbat. La tine dupa cat timp si-a revenit Milan la normal?
Irinuka, vorbeai la un moment dat de debutul dermatitei la Rares. Faza e ca si Razvan are de ceva vreme la tample zone cu pete rosiatice cu pielea uscata. La fel si in sprnacene si intre sprancene. Numai ca nu sunt tot timpul rosii zonele astea. Daca il scot afara la soare isi revin la culoarea normala dar a doua zi apar din nou. Mi-e frica sa nu fie dermatita atopica ca stiu cat ati tras voi cu ea si cred ca de asta si aman mersul la medic cu el... De asta spuneam mai sus ca inca nu sunt convinsa ca sunt in stare sa am grija asa cum trebuie de bb.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Multumesc mult mai fetelor... Ma ingrijorasem rau de problema cacacioasa.

Stancuta multam de lamurire. Acu cred ca-i cumpar si eu un doudou.

Aici ploua. In spatele casei noastre este un camp mare si verde... tare frumos se vede, chiar si pe ploaie.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Stancutza super frumos doudou-ul. Si eu as vrea sa-i iau lui Razvan...sa aiba si el companie la dormit. Mi se par asa dulci copilasii cand isi strang doudou-ul in brate inainte de a merge la culcare....

de Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor... io nu-l vad pe doudou:(

raca, sa vezi ce baieti beton am avut. pun poze deseara:)

vanataia pleaca, problema e ca imi sare osu, face klonk klonk... cred ca de aia tre s amerg maine la medic, cum au zis ei, da io de ziua mea nu ma duc sa-mi pun ghips:d

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput