Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
stancutza spune:
Fetele, ma stiti ca sunt cu La Redoute...ia uitati ce am gasit: www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=doudou%20tout%20doux" target="_blank">DOUDOU
Cred ca o sa-l comand pe al doilea, cel personalizat cu numele plodului
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
remiclea spune:
Hristos a Inviat!
Ma bucur sa aud a lumea a petrecut frumos pastele. La noi azi este traditia udatului- barbatii merg din casa in casa si stropesc fetele, femeile cu parfum. tati a plecat la udat si noi asteptam cuminti musafirii.
Irinoukaimi pare tare rau de scumpul Raressa se faca bine
Honey felicitari pentru micutul crestin. asteptam poze si impresii.
Matgravidut-am ramas placut impresionata de fotografiile printesei-model
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
matgravidut spune:
Miky, mi s-a incetosat privirea numai uitandu-ma la numarul de euro de care ziceai. Noi ne-am luat casa la tara si nu prea mare, nu prea scumpa, tocmai pentru ca mie mi-e groaza sa ma stiu cu atatia bani datorie... Sa va dea Dumnezeu sanatate sa puteti plati casa... si noua la fel.
Fetelor, multam fain de aprecierile vis-a-vis de micuta "modela". Pozele au fost facute acasa de o fotografa care a carat totul in spate, de la panoul de background si pana la aparatele profesionale. Fata NU sta in fundulet, ca nu avea draga de ea decat 2 luni. Daro punea in pozitie, o tinea cu mana si o lasa cateva secunde, timp in care, pana sa se dezechilibreze copilul, ea facea poza si ducea mana la loc.
Stancuta, sa stii ca ai dreptate. Meseria asta de mamica, te invata sa aplici toate regulile de time management pe care le stii si cred ca la sfarsitul unui an de zile o sa putem sa scriem si o carte pe tema asta.
INTREBARE:
Copila mea face caca cam apos foarte des. Are cam 6-7 scaune din astea pe zi. Culoarea e mustar. Incepand de asta noapte a facut la 12:45am, 5am, 8:20am si acum la 8:50 iara....
E diaree? Ce sa-i fac?
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
remiclea spune:
Monicadin cate stiu eu, daca e alaptata exclusiv nu face diaree
poze
poze Ada
cat am crescut...
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Fetele, ma stiti ca sunt cu La Redoute...ia uitati ce am gasit: www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=doudou%20tout%20doux" target="_blank">DOUDOU
Cred ca o sa-l comand pe al doilea, cel personalizat cu numele plodului
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Stancuto, sunt scumpe... mie asa mi se par. Daca nu-l vrei personalizat, aici ti-l gasesc cu 5-6 dolari canadieni. Ti-l trimit pe posta. Nu-mi dau seama insa la ce foloseste. Eu le-am vazut in magazin, sunt dragute, dar nu m-am dumirit cum foloseste copilu' dracia ceea. Poate ma lamuresti si pe mine ca mi-s cam in ceata
Poze cu noi
miri_mik spune:
matgraviduts, papati lapte praf, sau doar san?
kk pute de-ti ia nasu? dar asa sa-ti vian sa vomezi de putoare? daca nu, nu e nici o pb. daca ai un dubiu, viziteaza un medic. dar mie mi se pare normal ce scrii tu acolo.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by remiclea
Monicadin cate stiu eu, daca e alaptata exclusiv nu face diaree
poze
poze Ada
cat am crescut...
Ii dau san si ii fac completare cu formula. Cand ii este un pic setica ii dau ceai "Baby calm" de la fares.
Dar mie mi se pare ca nu mai este asa de bucalata, ca parca a slabit.
Am scris doctorului un email si mi-a spus ca doar are nevoie de mese mai dese. Nu stiu ce sa cred...
E prea apos KK asta...
Poze cu noi
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
matgraviduts, papati lapte praf, sau doar san?
kk pute de-ti ia nasu? dar asa sa-ti vian sa vomezi de putoare? daca nu, nu e nici o pb. daca ai un dubiu, viziteaza un medic. dar mie mi se pare normal ce scrii tu acolo.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Miri, mancam combinat, cum ziceam si mai sus. Nu pute sa-mi inoarca nasul... doar un pic. Clar si-a schimbat mirosul... dar nu ma scoate din casa.
Poze cu noi
irinouka spune:
saliuuuu!
zuze dragi, va multumesc mult pt vorbele bune si pt grija. sunt sigura ca o sa scape repede si de data asta. aseara am icneput tratamentul si mi-a dormit de la 21 la 5, ca-n vremurile mai vechi. pt mine e clar, deja, ca perioada lui de treziri dese si sancetele de la mesele de noapte aveau legatura cu niscaiva dureri care-l podideau fix in orele de somn.
acum, ce sa zic, a avut ceva problemute pana acum dar, slava cerului, niciuna dintre afectiunile de care-a suferit n-a fost chinuitoare pt el. o sa treaca si asta, in curand.
am citit cu placere despre cum v-ati distrat zilele astea, indiferent daca ati petrecut sau nu de paste. miri, daca din verde s-a facut neagra, e de bine, se vindeca. nu ti se pare ca-s tare simpatice etapele coloristice prin care trece-o vanataie? :-) a fost frumos botezul, asa cum l-ai descris.
monica matz, e superb matzul mic! poza mea favorita e asta: http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/Matzu_model/photo#5189257754721252722
ceska, ma bucur ca sotzul s-a inclinat in fata evidentei.
snacutz, haios doudou..da' si mie-mi pare cam scumpisor. oricum, se pare ca m-am alaturat si eu "redutistelor", cu mijlocirea irinei l care comanda si pt mine. am inceput finutz, cu 30 de euro, dar sigur ma incalzesc pe parcurs, ca doar pofta vine mancand. si f bine ai spus, legat de plansetele piticilor: la vremuri noi, exprimari noi, hihihi!
doamne, ador cafeaua de dup'amiaza! incepe sa-mi placa la fel de mult ca cea de dimineata. mi se alatura cineva? :-)))
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
raca spune:
HRISTOS A INVIAT!
Un Paste fericit va doresc alaturi de cei dragi.
Monica-matz si Razvan a inceput de vreo saptamana sa aiba scaune f dese (vreo 7-8 pe zi) si tot asa, cam apoase. Am sunat-o pe dr lui si mi-a zis ca atata timp cat e alaptat exclusiv (cum e cazul la noi) e perfect normal ce se intampla. Nici eu nu-s prea impacata cu situatia (mai ales ca inainte facea o singura data pe zi) dar daca toata lumea zice ca e normal si copilul nu prezinta niciun discomfort (decat de la schimbatul f des si stersul cu servetele care l-au iritat putin) eu zic totusi ca e ok. Oricum sapt viitoare mi-am facut programare la un alt pediatru si o sa-l intreb si pe el despre asta, sa fiu eu sigura ca e normal.
Va
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem