Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
jelimoni spune:
anunt victorie!!cel putin partiala..l0am culcat in sfarsit pe bebe la el in patut!!asta pt ca am vazut in ultimele 3 zile mi-a dormit de la 12 noaptea pana la 4 apoi la 7...si e lux pt mine, avand in vedere ca inainte tot la o ora jum, sau chiar o ora ma trezea..sper sa doarma tot asa bine si in continuare, si adoaarma asa usor...dupa 3 luni jumate in care a dormit numai cu mine,a adormit singur la el in patut!!mi se pare fantastic!!aveam tare frica de momentul asta..ma vedea cu el pana la 5 ani in patufff SPER SA TINA si sa nu ma bucur degeaba prea repede
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
profit si ma culc si eu!!ce stii cand imi da trezire!pupam mamicile si clopoteii,sa aveti o noapte linistita!!
mitsule ai intarziat la raport..
gina chiar n-a mai aparut??sau am sarit eu asa mult peste mesaje??
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
gattasalvaje spune:
Miri , oooff ce necaz cu piciorul ...cred ca ti-e f. greu sa te descurci asa , sontac-sontac. Mama ta nu mai este la tine sa te ajute la treburi ?
Iulia , sunt de-a dreptul invidioasa pentru felul cum arati ! Eu , in loc sa slabesc am mai pus un kg. Dupa Pasti insa , ma duc la un nutritionist sa-mi prescrie o dieta personalizata si am de gand sa ma apuc serios de slabit. Am de dat jos vreo 10 Kg ca sa ajung la greutatea ideala.
Stancuta , sa sti ca si eu fac la fel cand schimb pampersul ...ii arat Sarei animalutul ...cel mai mult ne bucuram cand gasim vacuta , ca aia e cea mai rara.
Au venit si la mine rushii , la exact un an de la conceptie , adica pe 20.04. Este f. abundent , ma simt sfarsita ...uitasem ce nashpa sunt zilele astea . Abia astept sa se termine. Stie cineva daca OB-urile sunt contraindicate la 4 luni dupa ce am nascut ? Eu foloseam inainte numai tampoane interne, acum mi-a fost cam teama si am mers pe always ...ma mai doare peretele vaginului de la cusatura , si la ma cam doare.
Honey , e haios tare bebe Andrew cu ochelarii de soare si cu palaria de texan !!!
Nu mai pot srie ca sunt cu Sara in brate si plange !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
irinouka spune:
ma bag la somn, dragelor. pupici zuzelor si clontzopeilor si sa avem o noapte cat mai linistita!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Tinna S. spune:
Mi-am culcat in sfarsit baietii, si am mai intrat un pic sa mai vad ce faceti...
Honey , am vazut ultimele pozici cu Andrew. Doamne ce scumpic e cum rade el! Cand aveti botezul, ca eu n-am retinut?
Alina hai ca am ce visa la noapte! Prajiturile tale! Eu sunt o maaare mancatoare de dulciuri, da' nu ma pricep ioc sa fac praji'... Imi place doar sa le pap gata facute...
Stancuta, si eu ii arat lui bb desenul de la scutecel... Asa faceam si acum 7 ani cu Andrei...
Gatta, nu mai fi suparata pentru laptic... Daca s-a dus, asta e, n-ai ce sa mai faci... Oricum ai facut tot ce s-a putut... Si e f bine ca ai reusit sa o alaptezi pe Sara 4 luni!
Jelimoni, felicitari pentru trecerea lui bb de la patul tau la patutul lui... E f bine ca incerci sa-l obisnuiesti sa doarma in patut, pt ca altfel cand se face mai maricel nu-l mai scoti nici cu slujbe din patul tau...
Irinouka, am vazut ca si bb meu are o pata rosie mica (cat o unghiuta) undeva pe gat sub barbie... Am impresia ca e si cam aspra... O fi un inceput de dermatita atopica??? La bb Rares cum a inceput?
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Zuzici eu ma duc la nani, ca sunt rupta de somn... Va pupicesc si vb maine...
Apropos, ce-o fi cu Angi? Ca parca n-a mai postat de mult... Cred ca nici n-am apucat sa-i zic ce mult mi-au placut pozele cu Pupi facute la studioul sotului Cretei... Superbe...
Noapte buna!
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
docdecap spune:
Buna seara de la mine!
Miri, cu tot dragul si din tot sufletul un si o ! Si pentru baietii tai (daca e voie...)
Tinna, multumesc mult de urari, imi prind tare bine, ca parca ma ia prin surprindere ziua mea anul asta, eu sunt ocupata cu Pastele, cu botezul, si brusc fac 30 de ani!! fata, imi pare rau ca nu am apucat in ultima vreme sa te mai sun, da' sunt cam agitata/ haituita....
dar fetelor, v-ati reluat tastarnitsa, dispar cateva zile si am capitole de recuperat! imi e greu, am citit in diagonala, sper sa nu va suparati pe mine, am vazut si retinut doar un AJ jmeker si o Adelina finuta, ii pupa doctoru de cap.
opa, s-a trezit ingineru', ce bine, mai mananca o data seara asta!!
pupici
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
emiliapop spune:
Iulia pana la urma nu ne-ai spus cum ai slabit si cate kg?
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
laura_dimitris spune:
LA MULTI MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI MONICA DRAGA!!!!
Fetelor,acum 5 ani, la ora aceasta, la mine incepeau "durerile facerii" lui dimitris
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Eliza spune:
Am avut ceva de recuperat din urma.
Ellenuta Eva e tare dulcica si pozele cu ochelari si noua ei jucarie sunt tare haioase. Vezi si tu te chinui cu centru de joaca si alte jucarii sofisticate!
Miri aiurea ca ai facut entorsa si eu am avut acum 5 ani una tot de Paste, am trecut milimetric pe langa ghips, sper sa fie si la tine de ajuns fasa elastica. Incearca sa nu-l soliciti deloc sau cat mai putin ca sa-si revina
Alina ai doi copii minunati, cred ca stiai deja asta, dar face bine sa o auzi si de la altii. Cat despre prajituri..arunca vreo doua si peste ocean.
Din pacate anul asta nu facem foarte multe de Paste pentru ca suntem si departe de familie, Emma e tare mica si ne solicita cam tot timpul si se pare ca e si alergica la oua, asa ca s-a zis cu ouale de Paste si prajiturile, cel putin pentru mine(am observat ca-i ies bubite de cate ori mananc eu oua).
Honey eu ii pulverizez apa Avene pe fata avand grija la ochisori. In timpul asta am grija sa ii cant sau sa ii zambesc si nu mai pare deranjata de jetul de apa.
Am vazut si eu pozele si Andrew e un smecheras si zambaret, imi plac mult cele in care e la san.
Gabritza e tare dulce Dariuca ta si imi plac jucariile ei.
Despre noi acum: am facut vaccinul de 2 luni, dupa cum a scris si Honey a indurat saracuta 4 intepaturi(Honey a avut 5 probabil pentru ca unul a fost Hep B pe care noi l-am facut la o luna). A durut-o piciorusele putin mai spre seara dar s-a rezolvat cu Tylenol si putina gheata. Avem 5.4 kg si 61 de cm, ne facem mari si voinice:).
Ne pregatim de drumul de pe 15 mai in Romania, am mari emotii cu zborul cu Emma asa mica dar sa speram ca o sa fie cumintica. Daca mai aranjati o intalnire in mai pana pe 5 iunie poate venim si noi sa va cunostem.
Am mai pus cateva poze cu ea cu prima rochita si prima pereche de blugi incepand de AICI
Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii