Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 5

alina023 spune:
Laurici La multi multi ani pentru Dimitris scump!!!
Sa-l pupi din parta noastra si sa-i spui ca ii transmite si Luca La multi ani!! Sa creasca mare, sa fie sanatos, fericit si norocos!!! Va pupacim cu drag!!!
Eliza, ce dulce e Emma mica in blugisori si in rochita!!! Ce i-as papa eu bulanashele!! Puiul mic...si ea a fost chinuita la vaccin... Eu nu inteleg cum nu se gandesc si ei la o solutie sa nu mai intepe bietii puiuti de atatea ori. Doamneee... Ar fi groaznic pentru un adult sa fie intepat de 4-5 ori una dupa alta...dar pentru un pui de om??? Sincer, mi se pare barbarie!
Cat despre zborul din mai..sigur va fi o cumintica papusica ta. Uita-te si tu la ea; are ea fatzuca de copil care sa faca probleme? Pupam fetele si ne vedem in mai neaparat! Organizam atunci o intalnire special pentru una din zuzele in State. Mi se pare absolut normal!
Tinna, ne-am intelege bine noi doua...Eu as face prajiturile si le-am manca impreuna (pana mai deunazi nu ma atingeam de el; doar le preparam)
Doc iubit La multi ani, sa fii sanatoasa, sa-ti cresti copilasii si sa te bucuri de tot ce e mai frumos in lumea asta!!!
IrinaL iti spun La multi ani de azi (maine nu voi fi in Buc). Sa fii iubita, fericita si implinita!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Ven spune:
Neata!
Sunt somnoroasa rau, ca piticu' mic nush ce-a avut aseara, numai pe la 11 s-a culcat, iar cel mare la 12 noaptea, si aia cu insistente si amenintari. Ce-i drept, dormise ziua de la 5 la 7 Iar dimineata tot Mathias mi-a dat trezirea la 6,30, el care de soua zile se trezea doar la 8! Ma rog, m-am boierit eu cu somnul de noapte, si cand se intampla cate un 'accident' din asta, ma da peste cap
Eliza, ce scumpa e fetita ta! Blugii sunt mortali, la fel si rochita! (dar avea si diaper asortat la rochita, mai?) Si tu ce slabaaaaa esti!
Ca sa nu mai zic de Iulia, hot siecsi mamma!
Miri, sorry de pocinog! Sa te faci bine iute!
Jelimoni, felicitari.Dar vorba lui miri, sa dea Domnu' sa se confirme regula de 3!!
Gatta, welcome back Deh, creste domnisoara, ii trebuie tot mai mare atentie. By the way, fetele la primul bebe, va confirm ce se spune in popor, chestie cu care nu eram deloc de acord pana acum: copii mici - griji mici, copii mari - griji mari. Ma rog, sunt altfel de griji, de alt gen....dar zic eu: bucurati-va acum cat stau unde ii puneti si sg. pb. sunt ca nu adoarme sau isi suge degetul
Asa. Alina, m-ai ter-mi-nat cu prajiturile tale!! Esti un talent, frate, eu nici nu visez sa fac vreodata asa ceva. Adica poate daca m-as apuca, as face, dar nu am rabdarea, pasiunea si.....acel ceva necesare Felicitari, mamico, sotiorul ar trebui sa fie super-happy cu asa o femeie langa el!
And last, but not least:
- LA MULTI ANI, MONICA! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, iubire si armonie alaturi de injinerii tai! Sa se rezolve cat mai bine pb. cu jobul, iar Serban sa va faca zilele frumoase 100 de ani de acum incolo! Pupam doctoru' nostru scump de cap.
- LA MULTI ANI, DIMITRIS! Sa cresti mare, sanatos, norocos si ascultator! Si protector cu surioara ta scumpa. baiatul mare
Noi suntem ok. Am facut ieri cozonacii si drobul, snitele si chiftelute, la drob am atentat deja, e minunat La cozonaci am reusit sa ma abtin, ca nu-s Monti
, da nush daca rezist pana duminica. M-am gandit ca am voie sa calc stramb duminica si luni, sa vedem daca reusesc....
Azi fac ciorba (de perisoare, ca nu ne place de miel) si salata boeuf. Si maine ultima tura de dereticat prin casa. Aseara a venit sora mea la mine, ceea ce e foarte bine si frumos, are Mathias un alt entertainer , mai scap si eu.
Va pumpez tare si mult!

creata2008 spune:
Fetelor, noi cam intr-o ora plecam in prima noastra calatorie cu Mariuca alaturi. Plecam la bunici pentru 6 zile. Asa ca tin sa va urez "Paste Fericit!" alaturi de cei dragi sau pur si simplu cateva zile linistite si frumoase, daca sunteti de alta religie.
Va pupam si va imbratisam, sa ne revedem cu bine joia viitoare, de 1 mai.
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona

remiclea spune:
Monica(doc) fie ca fiecare zi sa-ti aduca numai clipe de fericire
Laura pentru dulcele printisor, sa creasca mare, voinic si sa-si faca mamica fericita
Raluca de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

jelimoni spune:
LA MULTI ANI MONICA!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE ITI DORESC!
LA MULTI ANI DIMITRIS!!!SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI S-O FACI PE MAMI FERICITA!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

ramonab spune:
Buna dimi! Eu tare is suparata si ingrijorata. Stiti ca Razvan a urmat un tratament cu antibiotic pt infectia urinara.I-am refacut analizele si au iesit foarte prost.Nu numai ca nu a scapat de infectie dar i-a mai descoperit un balaur:ceva virus sau bacterie nush ce e piocianic se numeste si din cate am citit e ceva tare pacatos.De obicei se ia din spital, si se activeaza odata cu administrarea de antibiotic.Noi in spital nu am stat , mi-e sa nu il fi luat in maternitate. Azi mergem la doctor sa il vada si sa ne spuna ce facem. Eu mi-am luat libertatea de a repeta analiza, am dus azi dimineata la spital ca altundeva nu au vrut sa o ia. Numai marti primesc rezultatul. Nu stiu de ce dar nu prea imi vine sa cred ca is reale rezultatele astea, in primul rand pt ca imi spun ca antibioticul nu a avut absolut nici un efect ( desi nu mai are puroi in urina, si urina e foarte curata si limpede fata de ce am dus data trecuta) si in al doilea rand nu-mi pot inchipui de unde a putut lua virusul ala. Eu am impresia si sper din tot sufletul ca analiza a fost contaminata in laboratorul lor.
Acuma vad ce zice si doctora, indata dupa ce se trezeste micul mergem.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2963327300102497651RbRMwq

cynthia_ spune:
Neatza la toata lumea!!!!!!!!!
Mult am mai avut de recuperat pentru 2 zile de lipsa.
Alaltaieri am sarbatorit ziua lui Octavian GEORGE, am avut o groaza de musafiri( pe care i-am servit cu prajituri de post fara frpturica, ca... deh saptamana mare), Octi a primit o groaza de cadouri, dar si mami si tati au primit cadouri de casa noua a fost super...
Spor la treba tuturor zuzicilor in bucatarie dar si la curatenie!!!!!!!!
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007

cynthia_ spune:
Ramonab sanatate multa lui Razvan, sper din tot sufletul sa fie eronate analizele aste si sa ai un rezultat bun la cele noi.
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007

Eliza spune:
Ramonasa dea Dumnezeu sa ai dreptate si sa fie doar o eroare de laborator. Te pup si fii tare.
Alina ramane atunci sa vorbim cand ajungem in tara, tare mult mi-ar placea sa cunosc in persoana mamici si clopotei de la odisee.
Ven multumim de aprecieri, cat despre slaba...poate doar la fata, mai cate ceva de dat jos pe ici pe colo prin punctele esentiale:)
Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii

danonique spune:
Buna dimineata!Am admirat poze cu IULIA cea sexy,cu DARIA de Gabrittza si cu AJ de Honey.Gabrittza imi place mult salopetica cu alb,negru si rosu.Eu inca nu am nimic in garderoba lui Albert care sa aiba si negru dar cred ca ii voi cumpara.Honey, AJ are un zambet mortal.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert