Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MIRI sper sa treaca repede piciorul.Pup.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

DOCDECAP si DIMITRIS de Laura va uram si noi LA MULTI ANI!

poze albert

Mergi la inceput

RAMONA imi pare tare rau de rezultatele analizelor si sper din suflet sa fie o eroare.Bine faci ca repeti analizele.Multa sanatate lui RAZVAN.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

DOCDECAP si DIMITRIS LA MULTI ANI!

Eu sunt tare suparata pt ca aseara i-am dat primul biberon de formula si ma simt groaznic.nu mai iesea nimic la muls.eu care scoteam 250 ml cel putin la muls aseara abia am scos 100 ml.si daria urla de foame si am cedat.i-am dat formula.

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

Gabrittza nu stiu daca te va ajuta cu ceva dar si eu am trait acelasi sentiment cand i-am dat lui Albert primul biberon.Eram atat de suparata si ma invinovateam ca nu sunt in stare sa-mi hranesc puiul.Stiu ca de fiecare data cand ii vei da biberon vei trai aceeasi frustrare dar eu cred ca faci ceea ce e mai bine pentru Daria.Pediatrul lui Albert imi spunea ca e inuman sa il las sa sufere de foame.Sper sa nu mai fie nevoie sa apelezi la biberon dar daca simti ca nu se satura de la san eu zic sa-i dai lapte praf fara nici o remuscare.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI DIMITRIS!!!! SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE SI NOROCOS. SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA-TI IUBESTI PARINTII SI SURIOARA FRUMOASA!!

MONICA DOC, SA FII SANATOASA, FERICITA SI NOROCOASA!!! LA MULTI ANI!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helooooooooooooooo!

noaptea, sfetnic si medic bun!
piciorushul meu de gazela elefantina da semne ca si-ar reveni. bon, nu ashea de dansat batuta de pe somes, dar tentez soarta si-o pun de-o curatenie cat de cat superficiala)))el s-a ocupat de tot in casa, eu dadeam indicatii si faceam pe martira - un pic de teatru pentru nuantare - si deci, el le-a facut baie amandorura... dar, la imbracare, ia ghiciti voi cu ce l-a echipat pe sacha? cu body si pijamaua lu frac'su de doi ani:))) m-am spart de ras:) in fond parca nici nu-i erau asa mari hainele! ha ha ha!
si trebuie musai sa va povestesc ce-a ispravit brabac'miu aseara:

irinouk... asa e, cand e vorba de mine, mi-e ciuda ca sunt eu, dar daca e sa pun in balanta, mai bine eu decat altii:)))

eliza, am vazut o rochitsa delicioasa! si niste ochi albastri... mama mama! va sta tare bine impreuna! un sfat: da-i sa suga la decolare si la aterizare, si nu uita sa ceri scaun in fata daca cumva aia de la companie se fac ca uita:)

gatta, nu t einvinovati cu nimic pentru laptic! asa a fost sa fie! e orishicum un avantaj enorm ca pana la 4 luni a primit de la tine! pup saratelul mik si voinic!

jelimoni, cu laptele, e mai ok. bea cat este. daca sunt acasa, bea numai de la mine, daca plec - la scoala de flamanda, la conducere - primeste un bibe. asta cam da revolutii in burtica dar nah... si in plus...si-a adaugat o ùmasa noaptea, jiiiiiz, sa fi vazut voi azi noapte miscarid e trupe! domnul sot e... chiaun!

ellenutsa, io tot la diplomat raman. place de mor, il radem intr-o zi:))) pana ne-omplictisi mai e cale lunga:)) pup bitsilina cu ochelari de "hot babe":)))

alinutsa, nu incep inca. tre sa trec de niste teste. m-am kk pe mine la telefon cand am facut programare pt teste:( era unu care vorbea o flamanda atat de repede, atat de apucat... mi-am zis ca io-s chiar tuta in fond. s-apoi iar mi-am zis ca aeroportul ala nu e al lor! d'aia le trebe multiculturalitate!

creata, mini-vacanta placuta sa aveti!

Dimitris! LA MULTI ANI! sa ii petreci cum se cuvine unui taurash naravash, cu un tort imens si o multime de prieteni!

ramonaB, nu cred ca analizele sunt corecte, desi mi se pare inadmisibil sa nu poti sa te increzi in rezultatele de la analize in tara aia! aici nimeni nu contesta rezultatele:(

fetelor, ma pun pe o curatenie, dupa cum spuneam. trimit copilu cu buni la plimbare... sau poate maia stept ca acu face la kk... ce n-a facut de 3 zile... aproape ca nu mai am pampersi:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ooff, Elenuta M-am prins ca are ceva ptc era mucioasa tare, se ineca in mucisori M-am hotarat si nu-i mai fa antibiotic. Sper sa nu gresesc, dar mare-i Dumnezeu!
Hai ca m-ai facut sa rad de ce tare te-a necajit bitzi De fapt rad ptc stiu senzatia: ieri mi-a plans aproape sa nu mai respire de suspine si racnete (a ramas cu suspine vreo 3 ore dupa) si nu stiam ce sa-i fac! Imi venea, vorba ta, sa fug de acasa Si o mai cert uneori, cand nu o pot linisti, dar pe loc imi fac mustrari de constiinta si-mi spun ca ea nu stie sa se exprime altfel si ca io-s cea care tre sa se calmeze Cine stie ce o necajeste pe mititica ta, ca se spune ca nu plang fara motiv Deja ai inceput sa-I dai mar si morcov? Pai, spuneti-mi si mie, fratilor, daca tre sa incep si eu. Mie mi-a spus dr sa-I dau fierul intr-un pic de zeama de portocale si am refuzat
Natalia bine ca mi-ai spus si tu de prietena ta; deci nu-i asa panica!
Gabritza ursitoare? Ce frumooos! Si ce fac alea? Ii menesc fetei de bine?
Iulia cum ai facut sa ajungi mai slaba? Vreau si eu! Tu mai alaptezi? Arati super
Oooffff, mey Miri! Cum ai patit asa o boacana? Imi pare tare rau! Uite pup fata sa-I treaca repede piciorul
Fetelor, a dormit Thea mea azi noapte de m-am speriat: 23-9 (la 9 am trezit-o eu ca ma panicasem)!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

DOCDECAP , DIMITRIS LA MULTI ANI!

miri sper sa-ti revii mai repede cu piciorul

Fetelor eu mai rar ca am zis ca acum intru mai des laserviciu dar e atata treaba si eu plec cu 2 ore mai devreme asa ca nu termin niciodata

Eu sun ttot cu mulsul dar adaugam si formula ca nu mai fac fata, acum deh a scazut productia lui milka, bubulin ae bine, e navetista ca maicasa

Pot sa va spun ca sunt mandra de al meu sot care marti a stat cu ficasa toata ziua, ca mama a trebuit sa plece si el e asa de mandru de el ca acum parca fisa se uita mereu la el il recunoaste ii rade of ce bine ca poate sta si el nu stiti cat ma bucur.

Acum ar trebui sa sarbatorim pe rand cate un an de cand am ramas gravide fetelor

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iubitele mele dragi zuze si clopotei iubiti, sa aveti un Paste minunat, luminat, plin de dragoste si fericire, sa va ajute Doamne Doamne si sa va fie sufletele pline de iubire!!! Paste fericit!!!

Inntr-o ora noi plecam la ai mei si revenim in Buc duminica seara. Va pupacesc apasat si dulce pe toate!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput