Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Iulia pana la urma nu ne-ai spus cum ai slabit si cate kg?

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Am pus 10 kg si am dat jos 14..dar fara vreun efort,adica asa mi soiu,nu ma ingras desi mananc bine.Oricum acuma bag abdomene la greu,ca burtica tot a ramas...si cand ma gandesc ca acu 4 ani cand m-am maritat aveam 1.75 90/60/90...ce vremuri...

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata drum bun si sa aveti un timp minunat!!

Paste fericit!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

miri ce bine ca picioru ti-e mai bine!!! eu nu fac diplomat acum, fac tiramisu .. oricum, e tortul meu preferat.. e delicioss .. chiar ma gandeam la tortul facut de tine ptr bruno .. arata minunat!!!

iulia super ca ai dat jos mai mult .. io nu am nici ambitie nici vointa .. dar am spus ca dupa paste ma apuc de regim .. montignac .. adica mancare sanatoasa fara prostii si junk food .. nu vreau sa afectez lapticul lui bb. sper sa ma ajute Dumnezeu sa-i dau macar pana la 6 luni!

laurici da, eu ii dau de 2 ori pe saptamana. o data morcov, o data mar .. 2-3 lingurite. nu stiu daca fac bine dar ei ii place. ramaneti in piatra de paste?? poate te vezi cu cretulina 1 si cu cretulina 2.

honey ce frumos si dulce e AJ. imi place tare poza cu ochelarii.

ramona sper sa iasa bine analizele lui Razvanelu!! nu stiu sa-ti spun despre piocenac dar stiu ca se ia din maternitate. fata si bebele

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

zuzici care plecat din oras si nu mai aveti acces la net ..

va doresc sa aveti un Paste minunat, sa petreceti frumos alaturi de cei dragi si sa va aduca iepurasul ce va doriti!!

pupicei

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor eu va doresc de pe acum paste fericit alaturi de familie sa va bucurati de aceste sarbatori si va pupicesc pe toate foarte mult si mai ales pe clopotei.

Eu nu stiu daxca mai apuc sa intruca azi fac curatenie + drob si maine fac ciorbita si spanac asa e treaba multa de facut

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

LA MULTI ANI,MONICA!!!sa ai parte de tot ce-ti doresti,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
LA MULTI ANI si pentru Dimitrakis!!!sa cresti mare si cuminte si frumos

Creata drum bun si distractie placuta in mini-vacanta.SARBATORI FRUMOASE!!

Ramo tin pumni sa fie gresite analizele.Acu de unde atatia crocobauri ca doar tu ai nascut la clinica si-acolo e curat de poti manca de pe jos si vorba aia ,nu oricine merge acolo.Doamne ajuta fie bine si Razvanelu sanatos.

Aseara am facut curatenie pana la 2 jum noaptea,pe la 3 cred ca am adormit si la 4 mi-a dat scularea don'soara,m-a tras de tzatze pana la 5 si ceva,apoi la 8 s-a trezit iar....
Acum a adormit in centrul de activiate si din cand in cand mai tresare si da cu manutele in jucarii si se sperie.

Eliza ce bubulina frumoasa ai...ii sta f bine imbracata asa ca un om mare.pupici pe obrajorii grasuni.

Am pus poze noi ci Irisuca in gogosari

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Va urez din suflet un PASTE FERICITIT alaturi de cei dragi! Va pup, zuzele mele dragi!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Laura, la multi ani pt Dimitris!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Ellenuta imi dai te rog si mie reteta la diplomat? plizzzzzzzzzzzzz

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ereena la multe lunite si la multi ani pentru dulcicul de Matei care ieri s-a sarbatorit!
La multi ani si pentru docdecap, de ziua ta, de asemeni si pentru fratiorul Dimitris.
Si va urez tuturor Paste Fericit si fara peripetii, sanatate multa si distractie maxima!
Miri ma bucur ca esti mai bine cu piciorul! Ramona sper sa fie o eroare la analiza aceea,mai ales ca Razvanelul tau se simte bine.
Iulia ti-am admirat pozele cu floricica ta frumoasa,ce ochi superbi are!
Fetelor eu sunt noua pe-aici si voi sunteti multe, nu m-am familiarizat cu toate numele dar mereu intru si vad poze de la cate o zuza,pe rand, ca sa fac legatura intre poze si voi.
va pup, eu o sa mai intru ca nu plecam nicaieri cu bebe asa micut

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput