Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
miri_mik spune:
alina, pupicesc! poate daca mis e arata vine eu pana la bucuresti in vara asta, ori de nu poate vii tu la bruxel:) ca uite, cica as putea lucra la aeroport. in sfarsit o veste buna pe ziua de zi. nu completa, dar pe drumul cel bun:)
io vreau brioshe. cozonacul e frumos, dar prefer brioshele alea roz:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinouka spune:
seara buna!
am curatatorit, ma ustura degetele, sunt si ametita de la cele cinspe mii de solutii si preparate de lustruit, degresat, rahat pansat...acum mi-am tras in dreapa o bere fara alcool, care a icneput sa imi placa, si ma delectez cu vesti despre voi.
nu toate vestile-s grozave, din pacate, si tin sa te pupacesc, miri, pana la sufocare! tare rau imi pare pt patania din spalatorie. ai dreptate, sunt momente in viata cand parca se abat toate inspre tine si cei dragi tie dar, vorba aia, ce nu ne doboara ne face mai puternici iar voi veti depasi si icnercarea asta la fel ca pe celelalte. oricum, parca e mai bine cand te loveste pe tine decat pe cei dragi. in sensul ca cel mai nasol e cand ii vezi pe ei avand o problema. nu stiu daca ma fac inteleasa cum trebuie. pot doar sa sper, nu?
numeioana, esti de-a noastra! are simpatic si dulce bebe david! honey, am admirat si obrajorii de AJ, sa nu fie de deochi! o sa va descurcati numa' bine la botez, nu iti mai face griji. si, cu privire la bubite, ce descrii tu nu e nimic grav. astea vin si pleaca. atopia este o conditie cronica a pielii, pe care sistemul imunitar nu stie f bine sa o apare, din pricina unei mici disfunctii genetice. prin urmare, pielea este mult mai predispusa la eczeme. la dermatita atopica apar pe piele pete rosiatice si zgrunturoase la atingere. pe acele zone, parca s-ar descuama epiderma. n-o sa fie cazul la voi!
iulia, arati traznet! si eu sunt mai putin grea la cantar acum decat cand am ramas gravida dar eram atat de mare incat asta cu greu poate fi o realizare. :-) da' mi-e bine in pielea mea tabacita, de hipopotam.
mai vroiam sa zic ceva. hmmmm, ce-o fi fost?
alina, prajitura aia din poza e...adevarata? chiar exista, adica? :-)
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
remiclea spune:
Jelimoni multumim de apreciere
Honey e mortal Andrew in poza " zambarici"
Miri fata sa treaca tot necazul.
Alina023ce bine arata...
Raluca de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
quote:
Originally posted by irinouka
seara buna!
irinade bebe rares
Irinuk, esti tare, mami!!! Rad in hohote!!! E adevarata, iubita! Te invit la o degustare!
Chiar...m-am gandit acushica!! Cand facem un picnic, fetele? Eu aduc praji multe si bune!! Hai sa se incalzeasca vremea si o punem de o iarba verde, da???
Miri drag, te astept cu cate briose si ce culori vrei tu, daca vii la Bucuresti. Eu mai greu sa vin la Bruxel.
Ma bucur mult ca ai primit veste cu aeroportul! Multa bafta!! Cand ar trebui sa incepi?
Alina, mami de Ana Antonia
![](copilas.gif)
![](punk.gif)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
![](bonjovi.gif)
poze Ana mica
![](hippi.gif)
Povestea nasterii Anei
![](bibe.gif)
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
honey, e mortal andrew. acu l-am vazut si pe tatic...si, dah, seamana leit cu el:) tu n-ai prea fost p-acolo la conceptie:)
stancutsa, honey, kalosalina, tina, si restul fetelor - pe care sa-mi fie rushine ca nu le-amamintit, dar iar am citit in x- multumesc pentur pupici. imi prind bine:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri imi pare rau pt problemele din prag de sarbatoare!!si eu ampatito acum 4 ani chiar de ziua mea la fel cu fpiciorul...ruptura de ligamente...horror o fost...primul cadou primit a fost o carja!si eram si in vacanta in grecia..
![](bang.gif)
am vrut sa te intreb mai de mult..ca am citit ca ai probleme cu laptele...ti-ai revenit?sau mergi cu completare?
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by irinouka
seara buna!
am curatatorit, ma ustura degetele, sunt si ametita de la cele cinspe mii de solutii si preparate de lustruit, degresat, rahat pansat...acum mi-am tras in dreapa o bere fara alcool, care a icneput sa imi placa, si ma delectez cu vesti despre voi.
nu toate vestile-s grozave, din pacate, si tin sa te pupacesc, miri, pana la sufocare! tare rau imi pare pt patania din spalatorie. ai dreptate, sunt momente in viata cand parca se abat toate inspre tine si cei dragi tie dar, vorba aia, ce nu ne doboara ne face mai puternici iar voi veti depasi si icnercarea asta la fel ca pe celelalte. oricum, parca e mai bine cand te loveste pe tine decat pe cei dragi. in sensul ca cel mai nasol e cand ii vezi pe ei avand o problema. nu stiu daca ma fac inteleasa cum trebuie. pot doar sa sper, nu?
numeioana, esti de-a noastra! are simpatic si dulce bebe david! honey, am admirat si obrajorii de AJ, sa nu fie de deochi! o sa va descurcati numa' bine la botez, nu iti mai face griji. si, cu privire la bubite, ce descrii tu nu e nimic grav. astea vin si pleaca. atopia este o conditie cronica a pielii, pe care sistemul imunitar nu stie f bine sa o apare, din pricina unei mici disfunctii genetice. prin urmare, pielea este mult mai predispusa la eczeme. la dermatita atopica apar pe piele pete rosiatice si zgrunturoase la atingere. pe acele zone, parca s-ar descuama epiderma. n-o sa fie cazul la voi!
iulia, arati traznet! si eu sunt mai putin grea la cantar acum decat cand am ramas gravida dar eram atat de mare incat asta cu greu poate fi o realizare. :-) da' mi-e bine in pielea mea tabacita, de hipopotam.
mai vroiam sa zic ceva. hmmmm, ce-o fi fost?
irinade bebe rares
![](pupic.gif)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
gattasalvaje spune:
Hellou , hellou ! Va mai amintiti de mine ?
N-am mai intrat de multisor , ca am avut o groaza de treaba si am stat mult si pe-afara , ca a fost vremea frumoasa.
N-am reusit sa citesc decat f. putin din urma ... vreau sa multumesc pentru grija tuturor fetelor care au intrebat de noi , si , de asemenea , sa multumesc pentru urarile primite cu ocazia implinirii de catre Sara a venerabilei varste de 4 luni .
Noi suntem bine , va mai amintiti ca aveam probleme cu mancatul...a inceput sa manance cat de cat mai bine ,dar nu grozav...maxim 650 ml./zi. Din pacate am incheiat socotelile cu alaptatul , sanii mei sunt seci cu toate eforturile care le-am facut ca sa maresc productia ( muls , tinctura de marar , metoclopramid , ceaiuri la greu ). Am alaptat exclusiv pana la 3 luni si inca o luna combinat cu formula.
Pe lapticul meu , Sara mi-a luat in medie 750 g/luna ...la limita , dar suntem in grafic. Nu e o durdulie , insa e dezvoltata armonios. A luat insa f. mult in lungime , de la 46 cm pana la 63 .
De cateva zile , Sara nu mai doarme mai deloc ziua ( asta fiind una din cauzele lipsei mele de pe forum ) . Sta ce sta in patut , dupa care incepe sa planga. Petrec f. mult timp jucandu-ma cu ea , amuzand-o , facand gimnastica si incercand s-o adorm. Nu doarme legat mai mult de 1.5 h , in schimb doarme noaptea de la 22 la 8.30 dimineata.
Cam asta despre noi...trimit mesajul asta si revin cu raspunsuri.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
iulia82 spune:
quote:Originally posted by Ellenuta
iulia tare sexy esti in pozuta!! dar n-ai setata data la aparatul foto?? caci pe poza scrie 18.04.2007 ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Mersi de atentionare,vad ca si pozele fetei sunt facute anu trecut.o sa-l setez
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
iulia82 spune:
am o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pfoai...inca n-am facut mai nimic prin casa,da asa-mi place mie,sa trag pe ultima suta de metri.Imediat ne apucam de curatenie,m-ajuta si sotu..
Miri naspa situatia...important e ca e trecatoare
Si multumesc fetelor de complimente...multi pupici!!!
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
irinouka spune:
jelimoni, !
alina, e f buna ideea cu picnicul. e drept, nu se putea aplica atunci cand a propus stancutza dar chiar merita, intr-una dintre zilele furmaose de mai. ca daca nici luna mai nu va fi calda si frumoasa, nu ne mai ramane decat sa emigram in congo. pe bune, de data asta, nu din ratiuni politice. :-)
gatta, , uelcam bec! o sa treaca problemele de somn ale sarie. oricum, nu mai e bebelusa, s-a facut domnisoara si are pretentii noi, sa fie mai bagata in seama, sa fie "socializata". :-) cat despre mancat, o sa isi revina, va fi tot mai bine, in timp. ca doar n-o sa se lase singura nemancata. sunt convinsa. pup fetele!
irina de bebe rares