Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by stancutza

si mandra mea face mofturi...mari...la san, insa! Dupa cca 10 minute de supt, incepem sa ne luptam...e evident ca nu ii convine ca nu mai vine cu presiune si se indeparteaza, plange, apuca din nou, iar plange...o tot mut de la un san la altul, masez sanii etc dar, pana la urma, daca vad ca nu si nu...nu am ce sa fac, flamanda nu pot sa o vad. Bagam bibe. Azi am reusit sa mulg dupa o astfel de masa aproape 20 ml, pe care din greseala i-a aruncat sotul meu crezand ca sunt un rest de formula

FETELE care reusiti sa va saturati puiutii cu laptele vostru, multumiti lui Dumnezeu pentru asta, e o mare bucurie care, iata, nu e data tuturor! Si tineti cu dintii de lapticul vostru, asa cum si eu fac, in pofida unui inceput de disperare...

Stancuta, din pacate ce zici tu aici e din cauza de bibe... De-aia incepe sa refuze sanul... Asa a patit si sora mea cu baietelul ei... Sugea putin, cat ii venea laptele rapid, si apoi urla la san ca apucatu', cand incepea sa curga mai greu... Si tot la bibe ajungea... Parca era un cerc vicios, din care sor-mea n-a putut sa iasa... Pana la urma s-a ajuns exclusiv la bibe...
Asa ca da-i bibe numai cu tetina f f stramta, chiar daca protesteaza... Asa vei resusi sa ii mai dai si tzitzi mai mult timp...

,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ufff, am reusit si eu sa intru pe net in sfarsit, si acum vad ca nu mai e nimeni pe-aici...

Eu stau si-l astept pe bb sa se trezeasca sa-i dau sa pape, sa pot si eu sa ma culc... Cred ca nici nu-i mai fac baie in seara asta, ca e prea tarziu si eu sunt prea rupta...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici da, parul lui bitzi e ciudatel .. e un blondut spre roscatiu .. de fapt asa era si al meu cand eram pitik ..

gatta off, imi pare rau ca saratelu e mofturos. te-ai uitat sa nu aiba vreo afta sau Doamne fereste sa aiba rosu in gat?? poate d-aia nu papa ..

miki imi pare bine ca saara e sanatoasa. fetele

tinna nu v-am uitat!!!! LA MULTE LUNI SI MULTI ANI, ALEXUTZU!!

miri este un talent!! imi pare bine ca s-au rezolvat problemele lui sacha ... dak stiam de capsune .. Doamne ce a urlat bitzi in seara asta .. ca atunci cand avea colici .. si tragea la partzuri .. dar au fost asha buneee .. maine pap numai inghetata .. si poate una bucata capsuna..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari si cuvintele frumoase!

Acum chiar ma duc la culcare!

Va

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ..

ma bag si eu la nani .. cine stie ce program imi face bitzi in noaptea asta ...

fir-ar ele sa fie de capsune ... plus niste muraturi , recunosc .. si rosii dimineata .. plus cafeaua ....

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by stancutza

Buna seara zuzici!

Apropo de asta, si mandra mea face mofturi...mari...la san, insa! Dupa cca 10 minute de supt, incepem sa ne luptam...e evident ca nu ii convine ca nu mai vine cu presiune si se indeparteaza, plange, apuca din nou, iar plange...o tot mut de la un san la altul, masez sanii etc dar, pana la urma, daca vad ca nu si nu...nu am ce sa fac, flamanda nu pot sa o vad. Bagam bibe. Azi am reusit sa mulg dupa o astfel de masa aproape 20 ml, pe care din greseala i-a aruncat sotul meu crezand ca sunt un rest de formula

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Botez Sofia si
Scalda

pupam fetele frumoase. ti-am spus si la intalnire, cand citesc postarile tale parca am scris eu. si eu patesc asa cu daria, dar am gasit rezolvarea. o intrerup de la san si o tin pe umar sa scoata aerul si dupa ce il scoate papam in continuare linistite. poate reusiti si voi asa

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici ..

ma bag si eu la nani .. cine stie ce program imi face bitzi in noaptea asta ...

fir-ar ele sa fie de capsune ... plus niste muraturi , recunosc .. si rosii dimineata .. plus cafeaua ....

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

repede, repede, pana nu vine ziua de maine, vremm sa va spunem si noi la cat mai multe lunite sanatoase, mancacioase si zambitoare. v-am vazut si pozele, sunteti niste frumoase si aveti o rochita si un plovaras superbe.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tinna S.

Ufff, am reusit si eu sa intru pe net in sfarsit, si acum vad ca nu mai e nimeni pe-aici...

Eu stau si-l astept pe bb sa se trezeasca sa-i dau sa pape, sa pot si eu sa ma culc... Cred ca nici nu-i mai fac baie in seara asta, ca e prea tarziu si eu sunt prea rupta...

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Tinna, nu esti singura, sunt si eu, acum am reusit sa intru. pupam baiatul frumos care azi a implinit 2 luni.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta felicitari pt cele 3 lunisoare ale lui Bitzi! Ce trece timpul! Mai ieri de rugam sa trecem in anul nou cu si acu deja rad la noi mocutele astea mici si dulci!
Tina la multe lunute lui bb Luca!
Marina felicitari si tie pt Mihnea cel dragalas!

Doamne, Miky, prin ce spaime ai trecut cu Saara Mititica, cred ca ti s-a rupt inima sa o auzi chinuita si plangand! Bine ca-i sanatoasa si ca a fost o alarma falsa!

Hmm, Miri...??? Pupici lui bb Sacha care a fost viteaz la doctor! Cum adica s-a nascut azi?

Gatta, pai daca fata ia asa bine in greutate, de ce vrei sa o fortezi sa pape mai mult? Ea stie cat ii trebuie, eu zic sa nu o necajesti (si nici tu sa nu te mai necajesti).

Cretzule bem cafea, sigur!

Ooofff, tare mult ati mai scris, dar ma doare capul si ma duc sa ma culc. Aaa, sa nu uit sa va spun: i-am luat Theei exudat din gatut si cica i-a iesit nush ce microb, maine seara aflu ce-i si cum...deocamdata ii fac antibiograma Sper sa nu fie ceva nasol, dar probabil din cauza asta are ea, mai mereu, 37 cu 5, 37 cu 6 in fundulet.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Of! nu mai e precis nici o zuza pe aici. Dar poate imi cititi de dimineata mesajul...

Alinaatudor,
si Benji urla de la o vreme seara chiar de cand credeam ca am incheiat capitolul colici... ori sunt clar mama denaturata si nu inteleg ce are. Ieri (dupa vizite la rude, plimbat de la unu-altuŽ in brate) a urlat mai bine de o ora. Si plange niste lacrimi sarate si induiosatoare.....mi se rupea inima -am zis ca prelucreaza inainte de a adormi evenimentele zilei si nu sunt colici! Dar era rosu si tipa de ziceai ca .....
Grati.ela,
cred ca ar fi prins bine un descant.....dar nu am stiut decat sa zic "fugi de-aici deochi, dezlipeste-te de copilul meu!". Asa ca poate imi trimiti, please pe PM un descant adevarat??? Ma gandisem chiar sa o sun pe mama in Austria sa descante prin telefon ea....ar fi zis sotul ca sunt zurlie si ca astea sunt babisme de Transilvania.... Eu mai stiu vag cum descanta bunica si stingea carbuni....si.... Ozi e superba! Iar Tudor o sa ii calce pe urme, nu are altfel cum!
Miki_baby,
ma bucur ca Saara e bine! Eu am plans in maternitate cand ii tot luau sange din calcai lui Benji sa ii verifice bilirubina. La controlul de miercuri am primit un pliant sa ii facem un test pt a descoperi precoce distrofia musculara, o fac cica numai baietii...si mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la intepat mai ales ca noi inca nu am fost vaccinati! Mie mi se pare ca urina lui Benji miroase mai puternic de la o vreme, ce o fi?
Apropo ai auzit de asa ceva , MIRI??? De testul asta? Mi-e si frica sa ma gandec ce inseamna distrofie musculara....Apoi....zici ca ati fost la vraci/osteopat? In maternitate aveau afis cu osteopatii din zona dar o intreb pe verisoara sotului care a mers cu Emil pt ca are probleme cu plamanii. Si sigur trece de reflux?????? Il duc si eu pe Benji.. Eu am observat ca el scoate si acid gastric; uneori face gargara la propriu si se schimonoseste la fata...sau am innebunit?!
Albumul cu "intalnirea la nivel inalt olandezo-belgiana" e frumos rau! Sacha e un bonom (sau bon homme?), Cazimir chiar e filosof, Bruno e iar carliont mic si scump! Eu cu cine sa ma intalnesc pe aici???? Din 15 iunie imi pleaca si vecina din "radacini" romanesti taman la bavarezi!!!!
Gatta,
de miercuri incoace, dupa controlul la dr, nici Benji nu mai papa ca inainte de Paste, inainte de enterocolita (asta cred ca e magendarm infekt-ul astora de aici) si inainte de hrana aia cu gust de banane care l-a dat peste cap.....dar e peste medie. Puii sa fie sanatosi chiar daca nu vor fi dodoloti cu totii!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput