Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Bonsoir la toata lumea!
Intru si eu dupa 2 zile de absenta in care am umblat brambura pe-afara , ca tot a fost vremea frumoasa.
Ieri am fost si eu la Baby Expo si am targuit diverse pentru zuzi. Am facut un mare deal cu un patut pliant care , pe net este 400 RON si eu l-am luat cu 240.Am luat si eu botosei de la Baby Fox , caciulite , strampi si sosetute , crema de protectie UV de la Mustela , etc...o caruta de bani am lasat pe-acolo.
Zuzi este tot mofturoasa , a mancat bine laptele Topfer in primele zile , dupa care iar a inceput sa-mi faca figuri. Fiecare masa este un chin si pentru mine si pentru ea. Urla de zici ca o tai , taica-su tipa la mine sa las copilul in pace , sa nu-l mai chinui iar eu ma umflu de plans intrebandu-ma ce-o avea copilul meu de nu mananca. Ieri a mancat 495 ml. toata ziua si nici azi cred ca nu reuseste sa ia mai mult. Cand citesc aici ce scrie Doniro ca trebuie sa ia 1 litru pe zi si min.200 ml. la o masa ma apuca disperarea. A mea nu ia nici jumate. In rest e bine , face pipi de multe ori pe zi , o schimb cam de 5-6 ori , fontanela e ok , e vesela , da din manute si din picioare , rade si face scandal ...nu plange decat cand o fortez eu sa manance.Sapt trecuta mi-a luat 200 g in greutate...sincera sa fiu , nu stiu de unde ca n-a mancat in nicio zi mai mult de 600 ml. Ma tot gandesc daca sa-i schimb iar laptele , s-o trec pe Milumil. As vrea sa o duc la un control la dr. Stoicescu , am auzit ca e f. buna.
A inceput sa prinda diverse lucruri cu manutele ei...de exemplu , daca ii tin o lingurita in fata , intinde manutele si o apuca.Se intinde dupa jucarele ...e o scumpa , imi vine s-o mananc. Daca n-ar fi chestia asta cu mancatul , cred ca nu mi-as mai incapea in piele de fericire.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Gatta eu am ajuns la capatul rabdarii cu mesele urlate asa incat am trecut de saptamana trecuta la Milumil 2 !
Si vreau sa spun ca a incetat copilul sa urle si mananca frumos. Nu depaseste el 120 ml dar macar ii suge in liniste si papa mai des ( ziua la 3-4 ore) plus noaptea o masa .
I-am bagat si o cupa de cereale in masa de seara ( orez bio de la Milupa) si incep sa fiu mai linistita.
Nici Andrei nu depaseste 600 -650 ml/ 24 de ore si a avut saptamani in care a luat doar 80 - 100 de grame in greutate .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
Buna dimineata!!!
Sunt surprinsa ca nu am mai gasit pagini intregi scrise aseara...!
Ce s-a intamplat fetelor?
Apropo de cantitatea de lapte...
Desi nu sunt misu-panikardu', citind cat mananca bebei vostrii ma nelinistesc din nou si eu..
Dar la mine problema este alta...
Daca andrei nascut in ianurie mananca maxim 120 la masa... elenita mea nascuta in februarie mananca minim 120... De fapt, standardul este de 150 ml... dar uneori ajunge la 180... Cantitatea mancata intr-o zi este cam de 750 ml.A luat un kilogram in ultima luna
Of, nu as vrea sa ajunga grasuta...
Eu ma pregatesc acum sufleteste pentru inca o zi de munca...
Ma asteapta balconul sa-l curat si sper sa am timp si sa fac si alte 2 camere...
Oricum, eu care sunt mai maniaca de felul meu in privinta curateniei, sunt tare fericita ca in sfarsit pot sa-mi fac eu curatenie asa cum stiu...
Ca cu burtica pe care am avut-o au tot venit diverse femei sa-mi faca dar nu faceau ca mine... de,... sunt modesta
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
Buna dimineata!Eu beau o cafea.Mai vrea cineva?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Ven spune:
'neatza!
Am vrut sa postez ieri, aveam o mie de chestii de zis, dar copiii astia m-au terminat, nimic n-am putut face de ei......
Tot ce-mi amintesc este:
- Irinouka, si pe mine tot la Doftana m-au facut pioniera, si tin minte ca eram foarte mandra de treaba asta! Ca pe jumate din colegi i-a facut in alta parte nu mai stiu unde, dar nu era asa de important locul ala
Ah, si da, predau la liceu!
- Gratiela, Ozana este indescriptibil de frumoasa! Nici un defect, e perfecta, dupa parerea mea. Si cred ca e oarescum greu sa porti povara asta a frumusetii, uneori....asa ca zic si eu, nu o da la nici un casting/modelling/manechine/moda inca. Ar fi pacat sa-i strici inocenta, pentru ca si eu cred ca involuntar li se inoculeaza niste idei aiurea in mediul ala.....just my opinion, hic!
- Lala_D, cum ii dai lui Andrei orezul in lapte? O masura? In cat lapte? E din ala care se prepara cu lapte, sau cu apa? Ai tetina speciala? Details, please! Thanks! [Intreb atatea pt. ca Markus n-a vrut niciodata sa serveasca asa ceva. Pt. el laptele era lapte, se bea cu bibe, iar mancarea cu lingurita. Poate Mathias e de alta parere ]
Despre noi, ce sa zic. Eu sunt pe sfarsite cu o viroza nasoala. Am purtat 3 zile masca chirurgicala, sa nu dau si la copii (adica tot weekendul, petrecut in casa , plus ca m-am si iritat de la ea, numa bubite am facut pe barbie ). Si bineinteles ca tot au luat. Mathias stranuta de ieri in continuu, si mananca tare rau, cred ca il doare in gat, iar Markus s-a trezit cu nasul infundat, respira pe gura.......Ufffff! Ce ciuda mi-e!
Ah, chestia pozitiva e ca dupa 1 sapt. fix de Montignac am slabit 1 kg! Stiu, nu e nush ce jmekerie, dar e incurajator sa vezi ca in sfarsit acul ala de la cantar SE MISCA......eppur si muove cum ar veni!
Ven spune:
A, da, vroiam sa mai intreb de aerosoli. Mai, se pare ca e o metoda de tratare a bebelusilor despre care la Bistrita nu s-a auzit! Si avand in vedere ca Mathias e pe cale sa raceasca, vreau sa stiu si eu ce si cum.
Intrebari:
1. De unde ati cumparat aparatul, cum se numeste, cat costa etc.?????
2. Cu ce se fac aerosolii astia? Ce substanta? UN medicament, ceva? Enlighten me, please!
anca.b spune:
Ven, bravo pt kg pierdut! eu azi incep cura, pt ca laptic nu mai e . am aminat cit am putut ca sa mai am lapte, insa gata, nu mai am ce face...azi a trebuit sa-i dau si la masa de dimineata lapte praf (a suflat 120 ml si ar mai fi vrut!!!), ceea ce nu s-a intimplat niciodata pina acum.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Ven spune:
Asa. Mai avem cateva poze noi cu copil cu botic frumos si balos.
Ah, si cu mama de copil bruneta, pt. prima data in viata ei.
laura_dimitris spune:
Dana, multam de cafea! Eu sunt deja la a doua cescuta... Tot aman momentul in care trebuie sa ma apuc de treaba...
Ven, ce frumos este mathias baloselul... Are niste trasaturi perfecte, o gurita frumoasa cu buze groase, niste ochisori minunati de albastrii si atat de expresivi!!!! Iar tie iti sta tare bine bruneta!!
Vreau si eu cura de slabire !!!!!!!!!!!! Ce este montiag asta de care vorbesti tu ???
Am dat si eu 1 kg jos dar doar cu niste privatiuni impuse de mine in sensul ca am renuntat la paine si la dulciuri... Bine, ca am mai "scapat" in punga de napolitane dar cel putin nu am mancat mult... doar am gustat !!!
Cat despre aerosoli, pe aici prin bucuresti "se poarta" dar nu stiu exact cum este aparatul... Mie mi-a intrat in cap ca nu este cine stie ce pentru ca am o prietena a carei fetita raceste extraordinar de des si tot face sedinte de aerosoli la o policlinica privata. Am sesizat ca de fiecare data medicii de acolo recomanda sedinte de aerosoli pe care, bineinteles, ii faci la ei daca nu ai aparat... Cred ca este o parere gresita si aerosolii fac bine dar asta mi-a intrat mie in cap!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
Venera ii pun in bibele facut cu 120 ml apa cele 4 masuri corespunzatoare de laptic Milumil, amestec bine si la laptele reconstituit adaug o masura ( tot cupa de la laptic) de cereale de orez de la Milupa. Aceste cereale nu contin lapte, ele s-ar face cu lapte daca ar trebui sa fie servite cu lingurita.
Am tetina cu gaura larga, in cruce pentru hrana groasa de la Nuk, biberoanele cu baza lata sau tetina cu flux variabil de la Avent pentru bibele aferent ( pe care Andrei insa nu il mai vrea deloc, el preferand tetinele de latex). Mai exista si de la chicco tetinele cu forma de stea ( pe astea le-am folosit la Bogdan).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Tot eu si tot pentru Ven:
Nu am dar stiu de exemplu ca este foarte eficient aparatul de aerosoli de la Omrom si pe care il gasesti in farmacii help net sau sensiblu
http://www.promed.ro/index.php?pid=1308
Fina mea il foloseste cu succes de 3 ani. Nu stiu daca il poti comanda pe site-ul de mai sus.
In el se pune de exemplu pentru tuse solutie de nebulizare cu Ventolin ( daca ai folosit vreodata la cel mare siropul stii de ce vorbesc.)
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze