Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Vazut si foto cu bitzi de ellenuta...Doamne , ce frumoasa este!!!
Mi-as da jumate de salariu sa-mi reuseasca cineva culoarea de par a lui eva.... Un blond roscat este, nu???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

alinutule (tudor) apropo de rufe bagate la masina de spalat...

2 perne rupate sunt floare la ureche...
eu am ratacit fara sa vad un tricou rosu in masina cu rufe albe...
Nu va povestesc ce chilotii roz-bonbon poarta barbata-meu din cand in cand....
o masina intreaga de haine roze...

citind mesajul tau imi dau seama ca eu am sarit niste pagini din urma... eu nu am vazut poze cu miri,cu danybv, cu jelimoni...
trebuie sa ma introc la citit inainte sa se trezeasca eleni...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki_baby

Buna, fetelor..sunt franta de oboseal pentru ca ne-am intors acasa acum o ora. Am fost la spital si am stat vreo 3 ore. I-au facut analize peste analize si nu i-au gasit nimic.E sanatoasa. Au zis ca nu face pipi pt ca nu mananca..si ca este foarte probabil sa ai doar o toana. Chestia e ca azi a mancat mult mai bine, iar scutele au fost pline pline! Poate si-a revenit. Chestia e ca a luat in greutate doar 80g in 12 zile si ne-au zis sa mergem in fiecare saptamana s-o cantarim... si s-o indop:)) A inceput sa se trezeasca si noptea..de foame.

am si plans putin ca la prima analiza de urina ii iesisera globulele albe marite si i-au facut alta analiza si i-au luat urina direct din vezica cu un ac...eu si timo am iesit afara din salon, dar tot am auzit-o plangand.

Nu stiu daca am fost foarte coerenta..sunt extrem de obosita..abia astept s-o alaptez si sa ma culc.

Maine ma duc la shopping...ura!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

of, of... cumplitv trebuie sa fi fost dupa rezultatul la prima analiza si auzind-o plangand dupa aceea...
Ma bucur ca este sanatoasa!!!
Noroc la cumparaturi maine!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Cum mi se intampla mie mereu sa fiu in contratimp cu voi ????
Se pare ca sunt singura pe aici...
Ma duc sa fac un dus si ma bag la culcare ca sunt franta de oboseal dupa smotrul facut astazi in bucatarie...

noapte buna!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Bonsoir la toata lumea!
Intru si eu dupa 2 zile de absenta in care am umblat brambura pe-afara , ca tot a fost vremea frumoasa.
Ieri am fost si eu la Baby Expo si am targuit diverse pentru zuzi. Am facut un mare deal cu un patut pliant care , pe net este 400 RON si eu l-am luat cu 240.Am luat si eu botosei de la Baby Fox , caciulite , strampi si sosetute , crema de protectie UV de la Mustela , etc...o caruta de bani am lasat pe-acolo.
Zuzi este tot mofturoasa , a mancat bine laptele Topfer in primele zile , dupa care iar a inceput sa-mi faca figuri. Fiecare masa este un chin si pentru mine si pentru ea. Urla de zici ca o tai , taica-su tipa la mine sa las copilul in pace , sa nu-l mai chinui iar eu ma umflu de plans intrebandu-ma ce-o avea copilul meu de nu mananca. Ieri a mancat 495 ml. toata ziua si nici azi cred ca nu reuseste sa ia mai mult. Cand citesc aici ce scrie Doniro ca trebuie sa ia 1 litru pe zi si min.200 ml. la o masa ma apuca disperarea. A mea nu ia nici jumate. In rest e bine , face pipi de multe ori pe zi , o schimb cam de 5-6 ori , fontanela e ok , e vesela , da din manute si din picioare , rade si face scandal ...nu plange decat cand o fortez eu sa manance.Sapt trecuta mi-a luat 200 g in greutate...sincera sa fiu , nu stiu de unde ca n-a mancat in nicio zi mai mult de 600 ml. Ma tot gandesc daca sa-i schimb iar laptele , s-o trec pe Milumil. As vrea sa o duc la un control la dr. Stoicescu , am auzit ca e f. buna.
A inceput sa prinda diverse lucruri cu manutele ei...de exemplu , daca ii tin o lingurita in fata , intinde manutele si o apuca.Se intinde dupa jucarele ...e o scumpa , imi vine s-o mananc. Daca n-ar fi chestia asta cu mancatul , cred ca nu mi-as mai incapea in piele de fericire.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Gattasalvaje te inteleg ca si la Sara mea masa e o poveste,nu mai plange.....de ce sa plangi ,la noi e mai bine macar ca sunt numai eu cu ea de nu imi face nimeni morala ca "o chinui",tu stii ca trebuie sa pape si gata,cat despre schimbat laptele nu stiu ce sa zic ,mie una mi frica sincer sa ma i schimb laptele pt ca a avut o reactie urata cand l-am scimbat prima si singura data acum astept pana sambata cand merg la doc sa vedem de unde atat agitatie la masa....
Ramonel am instalat prog ....multumesc .....NOAPTE BUNA

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

ALBUM ZUZE

asa a intrat Sara in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Va pup zuzici! Azi a facut si micutul meu doua luni!

Nu va suparati pe mine ca am scris mai rar, de cand am avut mastita aia nu mi-am mai revenit complet, sunt cam slabita, am ramas cu o oboseala tampita care nu mi-a trecut inca, si puisorii mei m-au solicitat asa de mult ca nu prea am mai gasit momente sa scriu... Cred ca ati uitat de tot de noi...

Am stat acum si am mai citit din urma si am vazut tone de poze superbe! Cred ca v-ati simtit grozav la intalneala, am vazut pozele si sunteti tare frumoase, iar de clopotei ce sa mai zic! Adevarul e ca avem toate niste minuni de copii!

Eu una sunt intr-o permanenta stare de extaz cand ma uit la copiii mei... Daca ati sti cum ma simt cand puiul meu micut se opreste din supt, lasa sanul si imi rade cu gurita pana la urechi! E asa de fericit incat sta si imi rade cateva minute bune, pana se hotaraste din nou sa se apuce de supt... Iar eu sunt topita toata cand il vad...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau!
in fapt de seara, s-o punem de-o scriptica organizata
caci cu spor se scrise-aici
despre mame si pitici.
si cum suntem nelipsiti
in program sa scriem mare
iaca veste mare tare:

furam sa ne cautam
la doftoru' ce-n centru sade
si ne cata de oscioare;
osteopat pe-al sau nume
c'un ciudat renume, se spune.
de speriat mamici dragi,
caci,^
privind inspre nadragi
ma gandii in mintea mea...
o fi doftor? nea pingea?
eh... sa zic pe scurt ashea...
fara plans, fara scandal
sacha s-a nascut iar azi!
si-a facut de drum in jos
inspre dreapta s-a intors,
si-apoi la san a poposit
cand papand s-a somnorit.

ochiul e frumos curat,
stomacelul reparat.
doar mami s-a stricat la cap
si-a vomat cu jet un iaurt stricat,
si se intreaba printre gene...
sa fie un iaurt mai nene?
grrr

bon
m-am prostit nitel. acu traducerea: am fost ma osteopat azi sa rezolvam problema cu refluxul si canalul lacrimal infundat. va sugerez daca aveti vreunul prin preajma sa-l vizitati.
sacha s-a nascut azi! 14.04. la ora 14.15 (aproximativ), asa cum s-a cerut sa se nasca din nou. e foarte impresionant si emotionant in acelasi timp... s-a rezolvat problema la ochisor: otita si canalul infundat pe dreapta i setrag din cauza faptului ca a fost "tinut" in partea dreapta d eun nervisor care acum si-a dat drumul. afost un cuminte, a ras cu medicul, i-a povestit...coplesitor, pe bune.

roli, imi pare rau de situatia cu vecinii. poate n-ar trebui sa te intereseze chiar asa de mult. iar andrei sunt convinsa c anus e trezeste din cauza lui marc. uite, eu am avantaj ca desi bruno deschide usa, nu poate iesi - atata ar mai lipsi ca ar cadea in bot pe scari - pentru ca am pus o bariera care s einchide noaptea sau cand doarme sus la amiaz. vroiam sa-ti mai spun ca si bruno isi baga nasucu intre piciorusele lui sacha si-l trage de picioare, ba mai nou il da si de-a dura. mor cand ii vad ce complici sunt!

lauraD, si noi ar fi trebuit sa facem azi vaccinul dar am scaldat-o la medic pe motiv caam fost la osteopat si ne-a sugerat sa nu-i facem vaccinul vreo 3 zile pentru ca membranele pe care a lucrat sunt inca in activitate si un vaccin i-ar strica toata munca.

creata, e asa o cumintica si o vorbareata ilona! iti vine s-o mananci! si e asa uns entiment frumos sa vezi cum iti zambeste dimineata cand se trezeste... a d o r!

alinatudor, am vazut-o pe stefanita! nu ma mai minunasem d emult de ea! e o scumpa! creste vazand cu ochii!

shose, pipe e doar rotunjoara. nu mai spune prostii! auzi, umflatsica! te bat! dar orice poza ai pune, nush de ma pot dezlipi de aia unde e bucatareasa.:))) o consider geniala!

ellenuta, n-aveti tort aniversar, nu-i bai! aveti capshune, dar daca se agita bitsi sa nu te minunezi, e de la ele. sunt cele mai pacatoase la digerat. sfat de mama cioara, nu exagera:)

miky, s-a terminat cu spaima sis tresul! foarte bine! a fost o intepatura, a trecut, neplacuta dar eficienta!pupam sara cea sanatoasa! muuuuah!

gatta, eu zic asa, daca saratel e fericit, vesel, jucaus, razacios,pipicios si kakacios, e un copil sanatos care are nevoi alimentare mai scazute! cu asimilatul, asta e beleaua cu laptele praf, putin dar bombite calorice! de unde, rezulta ca si daca mananca putin ia in greutate suficient.

noh, bun,
cum ziceam mai devreme, am dat afara azi cum n-am dat de pe vremea cand eram gravida cu bruno... sper ca nu ne joaca o festa mama natura, ca prezervativul n-a fost nici gaurit nici perforat nici naalunecat, si ca eu nu sunt gravida:)))

ma intorc la chestionare:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Sunt asa de obosita, ca nici macar nu-mi amintesc daca astazi am mai postat ceva...

Noi am avut o zi mai grea, gaza nu a putut aproape deloc sa adoarma peste zi, va imaginati nervisori si urlete, si oboseala pe fatzuca ei mica si bolnavioara...O fi de la raceala, nu stiu. Ne-am tinut de tratament oricum, si raguseala i-a mai trecut. Mucii sunt tot acolo desi am torturat-o cu batista bebelusului (ea face parte din categoria micutilor care tipa ca taiati cand vad dispozitivul cu pricina), si transpira in continuare, cu fruntea, palmele si ceafa nadusite aproape permanent, chiar daca febra nu are.

Era totusi cat pe-aci sa adoarma dupa una din mese, o tineam la verticala sa burpuiasca si, surpriza, cacutz! Ea face unele de nu pot trece neobservate, asa ca, adio somn...ulterior ne-am bagat in pat amandoua, si a prins jumatate de ora de somn, din care s-a trezit urland de colici (si eu care ma laudam ca nu mai are!)...cam asta a fost pe scurt ziua noastra.

Miki, se pare ca am avut dreptate, intuitiv...e doar o toana deci. Ma bucur mult ca isi revine frumusica voastra, nici nu vreau sa ma gandesc cum a fost la spital s-o auzi plangand din cauza recoltarii cu pricina...uf, bine ca a trecut!

Gatta, parerea mea umila este ca, daca Saratelul reuseste sa puna pe ea 200 gr pe saptamana din 500 ml lapte pe zi, e foarte bine, inseamna ca asimileaza tot ce papa! In plus - a doua parere personala - eu cred ca acest Topfer este foarte hranitor, si posibil mai "ingrasator" decat altele. Ti-am spus ca Sofia asta a primit in maternitate (plus ceva colostru de la mine), si a pierdut doar 100 grame fata de greutatea de la nastere. In plus, daca inca ii mai dai si de la tine...stii si tu cum e, 50 ml lapte de mama nu sunt acelasi lucru cu 50 de formula! Oricum, am mai citit si eu ca nu e bine sa fortezi copilul, va asocia ora mesei cu o tortura si nu va mai accepta nici atat. Las-o cat mananca ea, o sa ceara cand ii e foame. Eventual oboseste-o tu mai mult, cu joaca, gimnastica, iesit afara...poate asa va avea mai multa pofta de mancare. Saratelul mic si dulce!

Apropo de asta, si mandra mea face mofturi...mari...la san, insa! Dupa cca 10 minute de supt, incepem sa ne luptam...e evident ca nu ii convine ca nu mai vine cu presiune si se indeparteaza, plange, apuca din nou, iar plange...o tot mut de la un san la altul, masez sanii etc dar, pana la urma, daca vad ca nu si nu...nu am ce sa fac, flamanda nu pot sa o vad. Bagam bibe. Azi am reusit sa mulg dupa o astfel de masa aproape 20 ml, pe care din greseala i-a aruncat sotul meu crezand ca sunt un rest de formula

FETELE care reusiti sa va saturati puiutii cu laptele vostru, multumiti lui Dumnezeu pentru asta, e o mare bucurie care, iata, nu e data tuturor! Si tineti cu dintii de lapticul vostru, asa cum si eu fac, in pofida unui inceput de disperare...

Ma retrag acum, va urez noapte usoara si sa aveti toate puiuti cuminti!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Botez Sofia si
Scalda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Of mai Gatta, ce rau imi pare pt voi..dar ..cred ca nu trebuie sa te mai stresezi..te-ai hotarat cel mai bine sa apelezi la pediatra..si apoi..poate cand incepi diversificarea..va fi mai bine..chiar..nu poti sa incepi cu produse mai consistente..cum face LaLa parca...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

Ingerasul creste

Mergi la inceput