Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
zeririlouiza spune:
Fetelor mersic de primire
Sa stiti ca e groaznic ca mi-am abandonat copilu asa devreme datr aici functionez dupa legislatia din Algeria ca deh e ambasada, dar bine ca totusi am 2 ore de alaptat ca ieri cand mi-am revazut puiul parca era schimbata sau am inebunit eu oricum am poza iei pe desktop si in fiecare zi pun alta
Acum ca plec la 3 sper sa nu fie iar buci pe drum ca inchid astea si culoarul unic
Madalina pe cina ai ca pediatrra? eu la 2 luni i l-am facut pe acela de se plateste nu mai stiu cum ii zice ca mi l-a comandat doctoritza mai ieftin decat in farmacii
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ceska777 spune:
Aprilie chiar e nebun....la 13:00 ma uit afara - soare, fain desi azi dimineata a plouat. Bun! Pregatit mami, pregatit Benji, cutu era gata pregatit. Iesim la 13.25 afara. In cinci (5!)min incepe sa ploua, niste nori negrii nu stiu de unde au aparut. Ne intoarcem acasa ,urcam sus, alte 10 min trec, Benji adoarme in geanta landou putin udata de ploaie (el era ferit sub coviltir). Macar atata -il las sa doarma cu geamul de la dormitor rabatat ca e imbracat de afara. Si iaca pozan! Iese iar soarele! Innebunesc! Poate dupa masa ramane insorit cand se trezeste sa ii dau papa si sa iesim! Daca face asa toata luna.....
Si deseara avem iar curs iar baietii ies la bere! Nu as pleca dar gimnastica aia imi face enorm de bine la spate iar Benji e aproape ok.
Inca astept un pampers cu kk pe ziua de azi..... sa ma linistesc.
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor mi-am luat febra si am 39.8.
Am voie sa alaptez puiul din sanul celalalt? Ca e mort de foame, sunt singura cu el acasa si NU am lapte praf in casa...
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
DA, Tinna! Poti sa-ti hranesti puiutul din sanul sanatos, cum sa nu! Vezi si mes meu de mai sus...
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
anca.b spune:
Miri, bine ca nu s-a intimplat nimica grav. Sperietura o sa treaca.
Ginger00, bine ai revenit. Si La Multi Ani!
Stancutza, Stefan casca de numa-numa, insa am observat ca nu numai atunci cand ii e somn, ci si asa, din senin.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
creata2008 spune:
Traditia asa spune. Noua ne-a facut placere sa le luam niste cadouri. Bunicii Mariucai le-au cumparat un set de 2 prosoape mari, 2 prosoape mici, 2 halate de baie, 2 perechi de papuci de baie, iar noi le-am cumparat un set de furculite, cutite, linguri, lingurite, si o minge plus un set de 2 walkie-talkie pentru baietelul lor.
Adica noi am mers pe practic. Dar poti alege si decoratiuni pentru casa (daca le stii gusturile), articole pentru gradina (daca stau la curte), cristaluri (daca sunt genul), un aparat electrocasnic (storcator de fructe, mixer, robot de bucatarie, cafetiera) sau electronic (de exemplu o rama foto digitala, in care sa ii pui deja niste poze cu Bibi, o imprimanta mica speciala pentru poze).
Sper ca ti-am dat cateva idei utile...
quote:
Originally posted by LaLa_20
Fetele care a-ti avut botezul...se cumpara ceva la nasa(cadou,ceva anume)...????!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Din cate am auzit, din mai multe surse, toti pediatrii recomanda Nan, de la Nestle. Dani s-a dus noaptea, la 3 si ceva, iar acel Sensiblu era in renovare. Probabil l-au vazut extrem de agitat, asa ca l-au lasat sa intre. Dar dat fiind faptul ca nu mai facusera aprovizionarea, singurul lapte nr. 1 pe care il aveau era Milumil de la Milupa. Mariuca l-a acceptat, ii merge excelent, a luat in greitate cum trebuie, asa ca nu am de gand sa i-l schimb. Mai e si Humana. Din ce am citit pe prospecte, cam toate contin aceleasi substante, cred ca este, ca la mai toate chestiile, o alegere personala, fiind influentata de mai multi factori. Oricum, orice decizie ai lua, trebuie urmarita Dariuta, sa vezi daca ii prieste. Ca nu ce e mai scump (adica Nan) e si cel mai bun pentru copilul tau.
quote:
Originally posted by gabrittza
sa fie un capitol plin cu vesti bune!
revin cu ultimul mesaj de la sf capitolului precedent:
voi cand ati inceput sa dati formula completare la bebelusi v-a zis medicul de familie ce sa luati sau ati luat voi, ca nu stiu ce sa fac.ca eu nu am in casa si nu mai suport sa o aud plangand de foame!
imi sfasaie sufletul!
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:
Stoisor, noi am folosit pasta petrini - ne-am ales cu iritaii din trei in trei zile. am trecut la cutaden, cu care ne-a mers ok, insa medicul mi-a zis sa nu il dau prea des cu asta pt ca ii sensibilizeaza pielea. de trei saptamani il dau cu bepantene plus (e crema, nu unguent) simi se pare f ok. doar ca e un pic cam scump, daca vrei sa cumperi sa-ti scrie dr de fam reteta compensata!
creata2008 spune:
Ce s-a intamplat cu Sacha de Miri si Sara de Gatta???
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ramonab spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Stoisor, noi am folosit pasta petrini - ne-am ales cu iritaii din trei in trei zile. am trecut la cutaden, cu care ne-a mers ok, insa medicul mi-a zis sa nu il dau prea des cu asta pt ca ii sensibilizeaza pielea. de trei saptamani il dau cu bepantene plus (e crema, nu unguent) simi se pare f ok. doar ca e un pic cam scump, daca vrei sa cumperi sa-ti scrie dr de fam reteta compensata!
Eu folosesc pasta petrinii de la inceput si nu am avut probleme absolut deloc. Depinde de la copil la copil, aia nu inseamna ca nu e bune.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
anca.b spune:
Gugushtiuc, cum sa fie gras copilul? Al meu are 6500, la doua luni jumate si nu mi-a zis medicul ca ar fi gras. nici nu pare, ca in afara de obraji nu are colacei de grasime pe nicaieri, nic macar la piciorutze. Ciudat ca ti-a zis asa!