Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Shose si Pipezica se la DoamneDoamne sa scape cat mai repede Palugel de bubitze.

Ereena ai facut o treaba deosebita. Asa mandra m'am simtit cand am vazut pozitzele noastre alaturi de toate pozicile prietenelor de odisee...mamici model.

Cretzucule pup Mariuca frumoasa si sper sa mai pun pozici curand.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am de vazut maine poze de Angi, Ramona, Gabrita, Eliza si sa citesc povestea nasterii Dariei.

Va pup, somn usor!

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fetelor care locuiti in strainatate, voi le veti face certificate de nastere romanesti copiilor? Ca eu m-am gandit, m-am sucit si pana la urma nu-i fac Saarei...pur si simplu nu vad niciun avantaj in a avea dubla cetatenie! Astept pareri

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

azi am facut si noi vaccinul(Infanrix) si toata ziua a fost maraita fata, greu am linistit-o. nu prea doarme, suge putin dar nu se satura asa ca mami a stat toata ziua cu pompa in mana si s-a muls apoi am papat cu biberonul. sper ca maine o sa fie mai bine.

am auzit ceva de o intalnire la Babyexpo, daca hotarati ceva va rog sa ma anuntati si pe mine pt.ca nu stiu daca voi citi la mesajele despre acest subiect si tare as vrea sa va vad clopoteii live.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

'neata zuzici,

poftiti la o ... aburinda .. Doamne ce buna este. parca mi-a luat asa somnul. vremea asta imi da batai de cap dar rezolv cu cafeaua .. CU COFEINA. vad ca bitzi nu obiecteaza.

am sunat aseara la dr sa-i spun de greutate si i-am spus ca eu banuiesc niste viermisori la bb .. a spus ca nu se poate .. ptr linistea mea, voi colecta niste kk si il voi duce la analiza .. nu-mi explic altfel stagnarea. oricum, ea e un copil mare, nu-mi fac probleme.

vad ca si cu somnu' e bine, aseara a dormit de la 10 la 4 dimineata si apoi iar pana la 8 .. zic io ca e bine.

pup fetili ..

apropo .. cand vreti sa va vedeti??? pe 11 e ziua sotului si nu stiu ce planuri avem .. astept noutati.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Neatza zuzelor !
Intr-adevar , Ellenuta ...tare buna e cafeaua! Si eu am savurat una . Cat am stat in spital cu zuzi , n-am baut cafea si eram zombie toata ziua. Imi venea sa ma urc pe pereti dimineata cand ieseam pe hol si toata sectia mirosea a cafea , ca se cafeleau asistentele. Eu beau cafea cu cofeina inca de cand am nascut , si cat am fost insarcinata am baut si zuzi e linistita , foarte rar se intampla sa fie mai agitata si atunci , in mod sigur nu e de la cafea ci pt ca o doare burtica .
Ieri am monitorizat zuziliciul sa vad cum papa si mi-a luat 650 ml. din care 330 de la mami ( m-am muls din 3 in 3 ore si asta a fost toata productia ). Cred ca pusa la san nu ia atata , cu biberonul o mai fortez , insa cu tzitzi nu pot.
Nemary , pe 11 aprilie e vorba ca ne intalnim la Baby Expo. Mie imi este cam frica sa vin cu zuzi ...pana acum n-am scos-o decat afara in parc ...n-am stat cu ea in spatii inchise. Cred ca eu voi veni singura cateva ore.
Ereena , am vazut poze cu Mateiash ...ce flacau mare ai ! E tare dulce si are o gramada de par

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!

incep cu ellenutsa ca ma imbie cu cafea virtuala:

mai fata, inca n-ai capul patrat de la atatea griji cu greutatea? pai cum vrei sa faca bitsi viermisori? din laptele tau? nu t emai tot agita atata cu greutatea: bitzi e un copil mare!!! nu poate lua la infinit cate 1,200 pe luna. potoleste-te!

irinouka: bat-o s-o bata dermatita atopica:( crema cu cortizon da-o doar cat eperioada de criza, nu mai mult de 5 zile o data pe zi (sper ca ce zic eu pusca cu ce zice medicu) si p-orma, noi avem tratament cosntant ulei d ebaie de la stelatopia, crema de fata si sapun lichid de baie aceeai gama. sa stii ca trece. bubiteme de "seboreica" le usca, iar placile de "atopica" le hidrateaza. pusici d eincurajare. faza de criza e urata, dar trece. trebuie sa fii constanta in tratament. muuuuuuuuuuuuuuuuuuah! la palugelul mik si chinuit.

gatta, un pupizaur urias pentru saratel. cum zice airinouka, nu pb ei sunt mari, ci faptul ca vin una dupa alta. eh, asa cresc piticii mari:))

creata, cam asa cam asa distantele intre noi:) si mie imi plac pozele cu virgo, io gasesc ca e al naibii de frumoasa si de sexi, chit ca s erupe in doua de slaba ce e si asta ma face pe mine mai elefantina in pielea mea decat ma simt in mod obisnuit:))) pe 11 ne vedem iar. vine ea la mine:)))

miki, aici, din oficiu copiii mei sunt bemgieni, si nu vad folosul pentur car ei-as face cetateni romani. ei traiesc aici, cresc aici. e tara lor natala. si in plus, in vreo 3 luni devin si eu belgianca pana se prind ca am si cetatenia romana si probabil ma pun sa renunt la ea, ca be nu maia ccepta dubla cetatenie.

mai am de scris, mult. dar nu am "spatiu". gaga face azi 12 satamani (pusici bebeilor confrati) si sarbatorim cu un caca mare la mama in pat, pe cearceaf, si un "brrrrrrrrrrrrrrr" "iiiiiiiiiiih" si hic:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri doar stii ca io te iubesc, nu??!! nu mai ma stresez cu greutatea lui bitzi .. ea e mare. dak nu da inapoi nu-mi mai pun creierii pe moatze. cat despre viermisori .. stiu ca e the most stupid idea, stai linistita .. am luat-o si io razna .. cred ca e de la vreme .. ploua si bate vantu de te ia pe sus de 2 zile .. si nu pot iesi cu bitzi ..

pe miri si pe sacha care face kk la mami in pat si pe bruno fotomodelu'

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata!!

incep cu Irinouka, prea ma doare dermatita asta atopica, in dimineata asta am vazut ca si al meu da semne si noi fol Cicalfate i Trixera, ff buna e si Stelatopia de la Mustela. La fel ca Miri solutiile de baie toate de la mustela. Si crema cu hidrocortizon in criza sa nu fol mai mult de 5 zile. Pup!!!!

Azi noapte Pupi a fojgait zici ca avea viermisori in fundulet asa ca nu am prea dormit, insa dimin m-a luat cu niste gangureli in triluri de m-a topit!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by creata2008
Gatta, cand e botezul Sarei?

Silvia , botezul il avem pe 3 mai si am inceput pregatirile. Abia astept s-o crestinez pe Sara , ca parca n-am deloc inima impacata ca n-am facut-o mai repede.Am tot felul de vise ciudate in care micuta mea este pandita de tot felul de pericole. In ziua in care am internat-o in spital , noaptea de dinainte am avut un vis groaznic...se facea ca venise un diavol si vroia sa-mi ia fata si eu o trageam spre mine si diavolul o apucase de o manuta si nu-i dadea drumul , iar Sara urla si avea spume la gurita...baaarrr , a fost groaznic , m-am trezit plangand si cand am pus mana pe ea , ardea toata si era alba ca varul. Eu nu prea cred in vise , insa atunci chiar a fost ceva rau cu micuta , era s-o pierd de 2 ori in ziua aia

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput