Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Ereena spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
Dariutza mea a avut o zi tare agitata.si eu m-am simtit ciudat rau.cred ca inca nu ne-am acomodat cu schimbarea orei.
sunt zuza rau.elena stiu ca mi-ai mai spus odata unde scriu povestea nasterii???
recunosc sunt batuta rau in cap!
gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
forumuri-teme specializate- nasterea unei stele ,acolo creezi subiect nou cu titlul dorit
![](baietel.gif)
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
Dariutza mea a avut o zi tare agitata.si eu m-am simtit ciudat rau.cred ca inca nu ne-am acomodat cu schimbarea orei.
sunt zuza rau.elena stiu ca mi-ai mai spus odata unde scriu povestea nasterii???
recunosc sunt batuta rau in cap!
gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
gabritzza cu toate suntem zuze .. intri aici la NASTEREA UNEI STELE, dai click pe subiect nou, scrii la titlu ce vrei, postezi povestea si apoi dai save.
si zuza mea a fost cam adormita azi .. si azi-noapte .. a facut nani de la 10 la 5.30
![](cool.gif)
![](cool.gif)
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
gabrittza spune:
gata ,notat , multumesc
elenuta daria nu a dormit deloc toata ziua,a mancat,a atipit 10 min ,a inceput sa planga.asa a tinut-o toata ziua!!!
acum a adormit in carut doar pentru ca eu o lagen din cand in cand!
poze mami,tati si Daria
irinouka spune:
m-am intors de la doctor, se pare ca bebe rares si-a tras o dermatita atopica asa, ca la carte.
tin minte ca pupi de ange si eleni de laurici dimitrici au aceeasi problema. la sacha de miri care a fost, pana la urma, diagnosticul bubitzelor? mai e cineva? m-ar interesa tratamentele pe care vi le-au dat.
acum trebuie sa il ung cu fucidin, care are hidrocortizon si antibiotic (ca exista risc de suprainfectie) si cu Cicalfate de la Avene. si, pe langa astea, Trixera de la Avene pe post de crema de ingrijire zilnica, dupa baie.
mai putin decat faptul ca va trage dupa el problema asta pana pe la pubertate ma ingrijoreaza ca asta e a doua crema cu cortizon cu care il dau. tare mi-e ciuda. si imi doresc din inima sa se faca bine cat mai repede, adica sa scape de episodul asta. pana la urmatorul...
va pp.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
iri ufff .. ce rau imi pare de dermatita asta urata a lui rareselu. Doamne ajuta sa nu o traga dupa el pana la pubertate. fata si bebele
gabrittza si bitzi a avut zile din astea, stai linistita. abia astept sa creasca si sa ma inteleg cu ea.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ottilia spune:
Jelimoni,eu sambata am fost la dentist si mi-a facut anestezie.Am alaptat dupa 2 ore,atata tot ca trebuie sa arunci primul lapte.Ma tot uitam la Dani sa vad daca nu cumva l-a afectat anestezia dar nu a prezentat chiar deloc simptome,s-a comportat normal,fara stari de somnolenta sau un somn mai profund decat cel obisnuit.Eu zic sa nu-ti faci probleme din cauza asta.
Ottilia-mami de Daniel(07.02.2008.)
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ottilia
Jelimoni,eu sambata am fost la dentist si mi-a facut anestezie.Am alaptat dupa 2 ore,atata tot ca trebuie sa arunci primul lapte.Ma tot uitam la Dani sa vad daca nu cumva l-a afectat anestezia dar nu a prezentat chiar deloc simptome,s-a comportat normal,fara stari de somnolenta sau un somn mai profund decat cel obisnuit.Eu zic sa nu-ti faci probleme din cauza asta.
Ottilia-mami de Daniel(07.02.2008.)
mersi otilia, la 11 am fost la dentisc, inca u i-am dat sa, dar ii dau acum la 9 dupa baie,m-ai linistit daca zici ca n-o patit nimic daniel!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
gabrittza spune:
gata
am scris si eu povestea nasterii!daca mai aveti rabdare sa cititi!
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
creata2008 spune:
Daaaa, mercic! A crescut. Ca si Matei, de altfel. Am vazut pozele cu ele, cele mai noi. E super frumusel cand rade. Iar tu arati foarte bine. Esti fericita.
quote:
Originally posted by Ereena
cretulina,ce dulce e mariuca si ce si-a schimbat trasaturile
ange , te-am votat , super pozeMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
Ereena spune:
cretulina, chiar si dupa atatea zile cu el in brate , si atatea pauze in somnul de noaptea , toate suntem fericite cu bebeii nostri ....chiar cu fetzele de ffffff de dimineata:-)))Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE