Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

cretulina,ce dulce e mariuca si ce si-a schimbat trasaturile

ange , te-am votat , super poze

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nemary, avand in vedere ca eu am un model care seamana cu prima ta optiune, cele de la baby comfort, eu pe asta as merge, pentru ca este leagan automat. Dar ai grija ca bara aia de sus sa fie detasabila, pentru ca iti va fi greu cand va creste. Uite modelul nostru: http://www.flickr.com/photos/uic9999/2209382320/in/set-72157601143394729/ spatarul are 2 pozitii (fata-spate) - pentru a putea sta si acum in el, scaunul are 2 pozitii (sus-jos), iar masuta este detasabila.

Miri si Virgo, acum ma uit la pozele de la intalnriea voastra. Ce chestie, domne', si cu distantele astea! Belgia, Olanda, un fel de Constanta-Bucuresti, nu? Ce marfa! Hai sa le vad, sa ma exprim si eu! Ce tare e prima poza, cu voi doua pe canapea! Miri, blonda, blonda, da' buna! Auzi, Virgo, credeam ca numai pe mine ma soarbe din privire Mariuca, da' vad ca si pe tine te mananca Cazimir cel mic. Super poze cand alaptezi. Dar are ochii sotului tau. Toata "latura belgica" era cam serioasa. Gasca de final e super haioasa, cu voi toti! Bravo, copii, imi dau lacrimile de fericire, sincer va spun! Imi place tare mult cand se construiesc relatii asa.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ereena sarut mana pt albumel.....suntem si noi pe acolo pusic
Creata mersi pt sfat si pt experienta ta de la control .....sper sa nu am neplaceri ...va spun eu maine cum a fost ,cat despre afurisitele de afte sau ce sunt cel mai rau imi pare ca nu am stiut de la inceput ....era mai usor sa previn decat sa ma lupt acum sa tratez dar nu am stiut si totul vine sterilizat in contact cu ea,nu ma asteptam bine e zuzi care cade de 10000ori si nu am cum sa o tin sterila in conditiile astea....sper sa i treaca in cateva zile
pusi..... e pe umau meu

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Honey, Gatta, Ramonabmultumim de aprecieri.
Ramonab e dulcel tare puiul tau si imi place mult poza cu voi doi.
Creatza Mariuca parca e o papusica delicata si foarte frumusica, asteptam pozele de la botez.

Imi raspundeti si mie la intrebare va rog, de la cate saptamani au fost bebicii vostri interesati de jucarii?

Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Multumim de aprecieri pe toate.
Ereena acuma am vazut si eu albumul, buna treaba, foarte frumos sa ii vezi pe toti bebeii si mamicie lor.O sa trimitem si noi poze daca o sa stiu cum.Stiu ca trebuie sa le trimit pe zuzele2008.Atat? Si le poti pune?
La semnatura am si eu trei poze modificate cu un program, fratele meu le-a facut.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Mergi la inceput

Stoisor, am nascut natural si nu am putut sta in fund datorita trosoanelor pe care mi le-am facut foarte mari si late. Heheheh! Nu acum, vorbind serios, dupa ce am trecut la always, adica dupa 1 saptamana jumatate, nu am mai avut probleme deloc.

Anca, am vazut pozele de la botez.... dar mai am cateva. Pana acum, ce am vazut, mi-a placut mult. Sa fie intr-un ceas bun, ca bebe Stefan este un frumusel si jumatate! Tu arati foarte bine, iar fracul m-a dat pe spate, sincer iti spun!

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eliza, nu se poate spune exact de la ce varsta sunt copiii interesati de jucarii, fiecare e diferit.De exemplu al meu e interesat deja de pe la 2 luni, adica reactioneaza la zgomotul produs de ele, la culoarea lor sau la muzica, mai ales.Cand ma joc cu el, ii arat tot felul de zornaitoare, ii pun telefonul sa-i cante, asculta muzica de la tastatura telefonului, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Multumim de aprecieri pe toate.
Ereena acuma am vazut si eu albumul, buna treaba, foarte frumos sa ii vezi pe toti bebeii si mamicie lor.O sa trimitem si noi poze daca o sa stiu cum.Stiu ca trebuie sa le trimit pe zuzele2008.Atat? Si le poti pune?
La semnatura am si eu trei poze modificate cu un program, fratele meu le-a facut.

trimiti pozele pe mail si de acolo ma ocup eu cand amvreme ,k? pupici

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Simona, eu iti spun cum am facut noi. Acum tu decizi, pana la urma. La noi, aici, la tara, nu au apa calda, asa ca am venit cu 2 bidoane de 10 litri de acasa, cu apa fierbinte. Ca sa o potriveasca ei acolo. Tinand ca fost singurul botez, ceea ce cred ca va fi si la voi, ne-am cam impus dorintele. Si ora botezului (am si intarziat 35 minute), si temperatura apei etc.

Despre cumparaturi... nasa cumpara tot. Adica trusou de botez (de la body pana la polar), ulei, sapun, prosop, lumanare, tot. Dar eu m-am rugat de prietena mea sa cumpar si eu ceva, asa ca m-a lasat sa ii iau eu cruciulitele. A, si plus pentru baita de mir, acelasi lucru. Inca un trusou. Dar acum conteaza cine este nasa, ce relatie aveti adica si cat de mult insista pe aceste lucruri.

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Am vazut pozici cu Pupi si cu Emma si sunt incantata de bebeii frumosi . Ce-a mai urlat Pupi...! Emma este delicioasa , imi place la nebunie poza in care sta ca o broscuta in patut.
Fetele care ati facut botezul...cum ati facut cu apa ? Ati adus voi apa calda ? Eu voi face botezul la tara , acolo unde a fost bunica-miu preot si unde am fost botezata si eu. Maica-mea imi spune ca acolo e obiceiul sa se puna in cristelnita apa rece , luata direct din Dambovita. Cica asa am fost botezata si eu , si sora-mea si toti copii de-acolo. Eu nu concep asa ceva , sper sa ma inteleaga parintele si sa ma lase sa vin cu apa calda. N-am chef sa se aleaga fie-mea cu cine stie ce pneumonie , Doamne-fereste !
Tot legat de botez , nashe-mea ma intreba ce trebuie cumparat , in afara de hainute pentru copil . Trebuie sa-i ia si pampersi , si servetele , sampon si lotiune pentru baita de a doua zi ? Mai am auzit ca trebuie cumparat sapun si prosoape , dar pe astea cine le ia , mama sau nasha?

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Dariutza mea a avut o zi tare agitata.si eu m-am simtit ciudat rau.cred ca inca nu ne-am acomodat cu schimbarea orei.
sunt zuza rau.elena stiu ca mi-ai mai spus odata unde scriu povestea nasterii???
recunosc sunt batuta rau in cap!

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria

Mergi la inceput