Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Poze de Mitshu, cu bebe Conrad - un scump si jumatate, frumusel-foc, Alina cu Stefania - o adevarata printesica, Monica, poeto-ingineru' nostru este super haios, Gya, Vanessa e o scumpa

Votat nenea Brancusi, ai dreaku' straini!

Gatta, cand e botezul Sarei?

Stoidor, eu ii dau preventiv cu glicerina boraxata, o data la cateva zile, chiar de cand s-a nascut. Si pediatrul e super incantat ca e foarte curata in gurita. Daca nu ii dai, i se crapa limbuta si cerul gurii, si o va ustura de nu o sa poata sa manance de durere. E groaznic. Agiti sticla, iti pui pe niste fese sterile pe degetul aratator, si ii stergi mai tare limbuta si apoi tot cerul gurii, inclusiv pe laterale. Incearca sa o prinzi cand urla, ca iti este mult mai simplu asa. O sa-i placa gustul, dar o sa urle si mai tare cand o stergi. Nu te ingrijora, dar apasa pe limbuta si cerul gurii, ca altfel nu cureti zona.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramona frumos si zambaret strengar aveti!!

gabritzza colicii astia isi fac de cap pana pe la 4 luni .. asa ca .. trebuie sa te inarmezi cu rabdareeee multa. cat despre kk pana in cap .. si eu am patit-o numai ca bitzi avea body cu capse, nu din ala care se baga pe cap ..

moni cu placere!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici nu stie sa-mi raspunda nimeni la faza cu viermisorii?? simptome .. etc .. plssss

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Stoisor, am dat enter inainte sa-ti zic de control. Mie mi-a facut control la col, pentru ca am avut o mica cusatura datorita faptului ca Mariuca a iesit cu mana inainte, nu cu capul, ca toti copiii. Evident, inainte de asta, s-a uitat si la epiziotomie. Apoi mi-a facut o echografie intra-vaginala, ca sa vada daca totul este ok cu uterul si sa nu cumva sa am sange sau alte chestii in interior. Apoi palpare la exterior. Bucuria mea cea mai mare... nu m-a durut deloc. Da, a fost cam neplacut, ca la orice control, dar in sarcina am zis ca ma urc pe pereti de durere. Inclusiv in ziua in care am nascut si in care mi-au verificat colul de 3 ori. A fost groaznic!!!! Dar la 6 saptamani a fost simplu si usor ca buna ziua. Deci nu-ti face griji!

Gatta, la Vigantol se poate foarte usor ajunge la supradozaj chiar cu 2 picaturi. Eu ii dau D3, de la Biofarm, alt brand, alta marca. Si am redus la o picatura pe zi, datorita fontanelei mici. La D3 nu se poate ajunge la supradozaj, datorita continutului. Cele 2 picaturi de la Vigantol ar trebui, de fapt, sa fie 1 picatura jumate', dar nu prea ai cum sa pui atat de putin. Deci cu 2 picaturi e prea mult si, in timp, se creste doza mai mutl decat e cazul, mai ales la 3 picaturi!!!! Eu nu i-as da!! Plus ca scrie si pe prospect "nu mai mult de 2 picaturi pe zi la sugari".

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramonab, multumesc de laude. am vazut si eu pozele cu bebe razvan. e un dulcic si are niste ochisori smecheri tare.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Angi, dupa cum ti-am spus si la telefon, eu sunt super deschisa la o intalneala. Voi merge si la baby expo, dar probabil sambata, pentru ca as vrea sa fie si mama mea cu mine... Dar voi veni special unde se stabileste punctul de intalnire. Eventual ne putem vedea la studio si sa plecma impreuna de acolo. Nu stiu, mai vedem exact, mai e pana atunci.

Dar... fetelor, haideti sa ne mobilizam!!! Ca parca iar vad ca pe 10 aprilie noi inca nu am stabilit nimic! Deschidem lista?

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Honey, Andrew e super frumusel, ca tot te intrebai tu cum va arata!! Ce poate iesi din pisica?! Ce ochi negri are si ce buze conturate|! Iti vine sa le mananci! Iar slapii m-au dat gata!

In alta ordine de idei, a propos de animale de casa, scorpionul e un "pet" super dragut. Dar nu cred ca ii place sa il mangai pe gat, ca pe pisicutele tale. Intreaba local de niste prafuri contra acestor vietati, sigur gasesti ceva care nu sa afecteze animalele de casa.

Despre revenitul acasa... aici chiar nu pot sa ma pronunt. Pentru ca eu nu as pleca din capul locului. Deci nu pot sa-ti dau sfaturi. Cat despre evolutie si mentalitate. Sincer? Sunt tari unde nu as putea trai, tocmai pentru ca gandim diferit. Si eu sunt o persoana extrem de adaptabila si de sociabila. Iar democratia aia care, de fapt, nu prea e democratie, ma cam lasa rece. Iar ca posibilitati de afirmare... noi o ducem destul de bine aici. Si cand zic "noi", ma refer la multe persoane, chiar si fete de pe forum. Dar este cu dublu-tais toata treaba. Eu sunt convinsa ca "acasa" este acolo unde ti-e inima si sufletul, adica sotul tau si bebe Andrew. Asta cred eu!!!

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am reusit in sfarsit sa incarc poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2600504680102332184dayfUU si daca mai aveti rabdare avem si filmulete aici http://good-times.webshots.com/album/562950629ZLYrzN

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gabritza, asa am patit si noi azi cu kk! Pana la gat, body, pantalonasi, tot! Si Pupi radea si gangurea de nu mai putea si eu stateam langa el si nu stiam de unde sa il apuc! un mega kk si nu stiu cum asa caa a facut si ieri.

Creata, ce bine ar fi sa ne vedem la studio!

Gatta, irinouka, sanatate multa la puiutzi!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am pus si noi poze noi la semnatura.acolo unde am scris mami,tati si daria

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria

Mergi la inceput