Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna zuzici! In primul rand vreau sa va multumesc pt raspunsul la intrebarea mea cu mierea.Tare ma bucur ca am voie sa pap miere ca tare tare mult imi place.
Ancab felicitari pt micul crestin, ai un copil tare frumos.

AngeliquedeS am vazut si pe Pupi.Sunteti o familie tare frumoasa, imi place tare mult de voi.
V-am votat la concurs.

Eliza superba micuta ta.Imi place tare mult poza cand sta la tati pe burta si aia care se intituleaza Zambarici, iti vine sa ii papi falcutele.

Ven, ziceai ca preotii din ardeal nu scufunda bebeii in apa cu totul la botez,ei bine mi-e mi l-au bagat cu totul in apa chiar daca in biserica erau 4-5 grade C. Mi-era o frica ca o sa raceasca..., dar nu a avut nimic.

Miri si Virgo, nici nu stiu ce as mai putea adauga la cate laude ati primit, si pe buna dreptate.Ce sa mai adaug si eu, sunteti niste mamici de nota zece.

Simona, of iar? fata sa treaca repede.Sa auzim de bine cat de repede.

Acu sa va povestim despre noi: va spuneam zilele trecute ca nush de ce Razvanelului i-au scazut falcile, ei era din cauza ca crescuse in lungime, acu a inceput sa capete iar falcute.
Dar de vreo doua zile tare ma streseaza ca nush ce are cand mananca, trage ce trage din san si apoi il trage in toate partile, il lasa iar il ia iar il trage si tot asa. Nu mai are rabdare sa traga cred.Cand curge tare din san nu are treaba manaca dar cand trebuie sa munceasca un pic face figuri.Nu pot zice ca e de la biberon pt ca el nu a pus biberonul in gura decat la o masa saptamana trecuta cand nu a vrut deloc sanul, iar pana atunci nu il primise de vreo luna.
Tare ma tem sa nu fie semn ca imi va refuza sanul. Am inteles ca asa se manifesta, treptat.Tare pacat ar fi ca eu am lapte destul si asa rau mi-ar parea daca l-as pierde din cauza asta.Oricum a lapte incongelator vreo 4 litri stransi in o luna de zile, ca ma mulg numai noaptea.
In rest e foarte cuminte, doarme ziua dupa fiecare masa macar vreo doua ore,fara scandal, pur si simplu il pun in pat si gata.La mine a functionat dresajul de minune. Seara la fel dupa ce manaca il pun in patut si gata fara nici un scandal, fara plans, si pana dimineata la 5-6 nu mai am treaba.
Acum in we am fost pe afara mai toata ziua ca a fost o vreme calda numa buna de iarba verde.Profit cat pot de mult de vremea asta ca saptamana trecuta ne-a cam tinut in casa.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gatta vad ca deocamdata stau bine cu lapticul, scot fara probleme cel putin 100 ml dintr*un san .. daca insist scot si mai mult dar mi-e lene sa dau la pompa aia .. asa fac vidul si curge bine, uneori si cate 5 minute .. nu din toate canalele curge. nu cred ca bitzi nu se satura .. papa bine, nu e nervoasa, nu sta mult la san, nu i se face foame repede .. noaptea papa o singura data ..

nici nu stiu ce sa mai zic .. dak o avea ceva viermisori?? eu i-am mai dat ceai (din cauza lipsei lui kk) .. apa plata am fiert-o si racit-o dar spunea o zuza, parca ven, ca baietelul ei a facut viermi si asa .. cu apa plata fiarta si racita .. bitzi a mea isi freaca nasul cand o pun pe umar sa ragaie, incearca si cu manutele dar nu prea ii nimereste, isi linge mainile ceva de speriat, are balute pe la gurita .. o sa spun la dr sa vedem ce-i de facut ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

gatta vad ca deocamdata stau bine cu lapticul, scot fara probleme cel putin 100 ml dintr*un san .. daca insist scot si mai mult dar mi-e lene sa dau la pompa aia .. asa fac vidul si curge bine, uneori si cate 5 minute .. nu din toate canalele curge. nu cred ca bitzi nu se satura .. papa bine, nu e nervoasa, nu sta mult la san, nu i se face foame repede .. noaptea papa o singura data ..

nici nu stiu ce sa mai zic .. dak o avea ceva viermisori?? eu i-am mai dat ceai (din cauza lipsei lui kk) .. apa plata am fiert-o si racit-o dar spunea o zuza, parca ven, ca baietelul ei a facut viermi si asa .. cu apa plata fiarta si racita .. bitzi a mea isi freaca nasul cand o pun pe umar sa ragaie, incearca si cu manutele dar nu prea ii nimereste, isi linge mainile ceva de speriat, are balute pe la gurita .. o sa spun la dr sa vedem ce-i de facut ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

ELENUTA OARE NU TU AI FOST MAI DEMULT LA DENTIST???PARCA ASA TIN MINTE...CATE ORE N-AI ALAPTAT DUPA??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am vazut poze: Shose, prea putine cu Mariuca noastra, mai astept cel putin inca 30-40 bucati, Doniro, sunt asa de scumpi cei mici, iti vine sa-i mananci, Madalina, Doamne, cat par poate sa aiba Sofia, si ce falcute!

Sa va traiasca, dragele mele, sa creasca mari si frumosi!

Acum citesc din urma, mai am un capitol, plus cel de fata. Noi am facut vineri vaccinul de 2 luni, infanrix hexa. Nu a avut nicio reactie! Nici febra, nici frisoane, nici nimic. Nici macar nu a plans. Am o fetita model! :)

Noi ne ocupam cu gradina zilele astea... este foarte multa treaba de facut. Cand o sa terminam, o sa pun niste poze, sa vedeti ce frumos a iesit.

In rest... suntem bine. Eu planuiesc concediul, am aflat ca vom avea o finuta, pe care o va chema ca pe mine (nu va fi creata, in schimb ), am primit pozele de la botez - o sa incerc sa le pun pe flickr azi-maine. Vom ramane o saptamana singure acasa, pentru ca Dani pleaca in Italia la nu-stiu-ce congres international cu tehnica fotografica si producatori de albume si materiale prime pentru albume. Asa ca va fi o experienta nou-nouta, noi doua, singure, toata ziua. Noroc cu summit-ul, ca va fi si mami cu noi, dar doar cateva zile, din pacate.

Hai va pupam pe toate, aveti grija de voi! Si continui cu cititul, ca sa ajung la zi.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

moni io fusei .. pe mine doar m-a controlat, nu mi-a facut si anestezie. dar, dr stomatolg si dr pediatru mi-au spus sa nu alaptez 3 ore dupa, daca fac anestezie .. aha, si mi-a spus ca anestezicul trece imediat in laptic si e bine sa mulgi primul laptic si sa-l arunci.

acum nu stiu ce sa-ti zic .. mai intreaba si tu alt dr.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am pus si noi pozici noi, daca aveti chef si timp.

http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai elenuta pana cand ne mai chnuim cu colicii?eu nu ma mai joc!
acu serios vorbind pana la ce varsta au colici?
noi azi implinim 7 saptamani.motiv de pozat(se incarca cam greu pozele) cu cadourile de la nasi.ce aude nasa ca vrea mami sa cumpere imediat se duce si ia.nasa cred ca am mai spus e sora mea.
fetelor trebuie sa va povestesc ce am patit acum 2 zile!
daria mea nu facuse kk de 3 zile.nu m-am ingrijorat ea papand numai productia mea.si statea ea asa cu tati pe pat si incepe un razboi la funduletul ei.buun,zic eu.in fine hai sa schimbam fetita!cand ii dau pantalonasii jos.....avea kk in pampers,in body,in pantaloni,peste tot!ma uit,inspectez problema,si nu gaseam nici o solutie:cum dezbrac copilu fara sa ii pun kk in cap???
si....iau foarfeca,tai body de-a lungul dezbrac copilu,o streg cat de cat apoi o "arunc" direct la baie!!!
tasu radea de ziceai ca e apucat,daria radea cu gura pana la urechi iar eu nu stiam ce sa mai fac cu ea cand o vedeam asa murdara!
abia dupa ce am terminat baita am inceput sa vad si eu in ansamblu ce am putut sa fac
off nu se mai incarca pozele astea odata!
revin imediat

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Am pus si noi pozici noi, daca aveti chef si timp.

http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

frumos baiat!are cu cine semana!!

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

moni io fusei .. pe mine doar m-a controlat, nu mi-a facut si anestezie. dar, dr stomatolg si dr pediatru mi-au spus sa nu alaptez 3 ore dupa, daca fac anestezie .. aha, si mi-a spus ca anestezicul trece imediat in laptic si e bine sa mulgi primul laptic si sa-l arunci.

acum nu stiu ce sa-ti zic .. mai intreaba si tu alt dr.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

ASA MI-A ZIS SI DENTISTUL,PRIMUL LAPTE SA-L ARUNC, DOC DE FAM INSA MI-A ZIS 24 DE ORE SA NU ALAPTEZ..MI SE PARE CAM MULT...CRED CA O SA STAU PANA LA NOAPTE..MERSI!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor!
Irinouka multumesc frumos pentru informatiile legate de procurarea vaccinului!
Alinatudor, ma bucur ca-ti place numele fiului meu, este rezultatul unor indelungi cautari.acum lucram si noi la album si vom posta in curand link sa ne vedeti.
Eu am admirat pozele Stefaniei,o dulceata!
Dealtfel si pe Rares l-am admirat in poze azi, cu ochisorii lui albastri! Si pozele altor clopotei le-am vizionat, sunt toti niste dulcici!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput