Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gatta, ce cosmar!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Ellenuta multumim pentru cafea.Si eu beau in fiecare dimineata cate o cafea ca altfel nu reusesc sa ma trezesc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gatta m-au trecut fiorii.Imi dau seama ce a fost in sufletul tau.Multa sanatate Sarei.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza

ellenutza , stai linistita ca nu esti singura cu greutatea bebelului.........bine ca mie mi-a trecut repede .dupa ce ma vaitam ca a luat doar 500 gr intr-o luna, saptamana urmatoare a luat 300 gr

danonique , ai doi copii superbi . albert la trei luni e asa dragalas ....de vanessa ce sa mai zic , o adevarata domnisoara

ufff gatta , eu sunt tare superstitioasa , tocmai de aceea am facut botezul foarte devreme. poate multi cred ca sunt aiurea cu superstitiile dar am si eu piticutii mei pe creier. si cu visele , hai nu te speria si tu asa , ca Dumnezeu nu isi face lista cu copii botezati pe care sa ii protejeze , ci are grija de totiiiiiiiii copii. pupici pt fete

ange, si tu brutus cu dermatita? Matei are din cand in cand barbia iritata de la laptic si de la zuzi pt ca e un balos:-))))si i se mai usuca zona sprancenelor dar dau o singura data cu fluocinolon si trece

irinuka, pup baiatul cu bubite:-)am tot citit despre asta ca sa imi dau seama de semne in caz in care apare si la noi si am vazut ca poate avea diferite episoade pana la 18 luni?sau nu am inteles eu bine?

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

am pus si noi poze noi la semnatura.acolo unde am scris mami,tati si daria

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria

Gabi, ce frumoasa este Daria si ce ochisori minunati de albastrii are !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creata2008

Angi, dupa cum ti-am spus si la telefon, eu sunt super deschisa la o intalneala. Voi merge si la baby expo, dar probabil sambata, pentru ca as vrea sa fie si mama mea cu mine... Dar voi veni special unde se stabileste punctul de intalnire. Eventual ne putem vedea la studio si sa plecma impreuna de acolo. Nu stiu, mai vedem exact, mai e pana atunci.

Dar... fetelor, haideti sa ne mobilizam!!! Ca parca iar vad ca pe 10 aprilie noi inca nu am stabilit nimic! Deschidem lista?

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Cretulina, de acord cu tine !!!
Ma inscriu pe lista!
Sper doar sa fie o zi frumoasa si sa-i treaca mucisorii lui eleni pana atunci !!!
Abia astept sa te revad si sa o cunosc pe frumoasa mariuca - cretulina 2!!!

Alinutule, ce spui ? Sper ca vei veni !!! Ne "incumetam" sa-i luam si pe cei mari - luca si dimitris ???

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza

Honey, Gatta, Ramonabmultumim de aprecieri.
Ramonab e dulcel tare puiul tau si imi place mult poza cu voi doi.
Creatza Mariuca parca e o papusica delicata si foarte frumusica, asteptam pozele de la botez.

Imi raspundeti si mie la intrebare va rog, de la cate saptamani au fost bebicii vostri interesati de jucarii?

Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii

Eliza, vazusem si eu fotografiile ieri dar nu am apucat sa scriu nimic...
multi pentru frumoasa eliza!!

Apropo de jucarii... eleni a mea este clar interesata de jucarioare si asta cam de vreo 10-7 zile....
Ii place tare mult in centrul de joaca sa priveasca jucariile ce atarna dar si in relax atunci cand il pun langa raftul plin cu maimutoaie de plus al lui frate-sau cel mare...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

Multumim de aprecieri pe toate.
Ereena acuma am vazut si eu albumul, buna treaba, foarte frumos sa ii vezi pe toti bebeii si mamicie lor.O sa trimitem si noi poze daca o sa stiu cum.Stiu ca trebuie sa le trimit pe zuzele2008.Atat? Si le poti pune?
La semnatura am si eu trei poze modificate cu un program, fratele meu le-a facut.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Ramona, tare dulce si frumos este razvanelul tau!!!
Si pare extraordinar de vesel ! Asa este tot timpul sau l-ai prins intr-o dispozitie buna?!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

m-am intors de la doctor, se pare ca bebe rares si-a tras o dermatita atopica asa, ca la carte.

tin minte ca pupi de ange si eleni de laurici dimitrici au aceeasi problema. la sacha de miri care a fost, pana la urma, diagnosticul bubitzelor? mai e cineva? m-ar interesa tratamentele pe care vi le-au dat.

acum trebuie sa il ung cu fucidin, care are hidrocortizon si antibiotic (ca exista risc de suprainfectie) si cu Cicalfate de la Avene. si, pe langa astea, Trixera de la Avene pe post de crema de ingrijire zilnica, dupa baie.

mai putin decat faptul ca va trage dupa el problema asta pana pe la pubertate ma ingrijoreaza ca asta e a doua crema cu cortizon cu care il dau. tare mi-e ciuda. si imi doresc din inima sa se faca bine cat mai repede, adica sa scape de episodul asta. pana la urmatorul...

va pp.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Of, irinuka draga...!!

Las' ca va trece!
Mie doctorita mi-a spus ca daca ma tin de tratament in mod corect nu ne "intindem" cu boala pana la adolescenta... Sper sa fie asa ca eu am avut acnee cand eram adolescenta , acnee pe care am "purtat-o" pana l-am nascut pe dimitris...

Tratamentul dat vad ca a dat roade pentru ca are o pielicica tare curata si nu are nici 2 saptamani de cand am inceput tratamentul..
So, curatat de 5-6 ori pe zi cu apa termala de la avene ( eu o curat doar de 2 ori ca uit...)
dimineata si seara unsa cu un ungunet numit elidel - si madalina 28 il foloseste. Este peste un milion dar il poti lua gratuit de la medicul de familie.
In plus mi-a spus sa o spal doar cu sapun si gel spumant de la
A-derma - pe astea le-am luat din farmacia sensiblu si costa vreo 35 ron.

lui rareselul cu bubite - frate de suferinta cu eleni a mea!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimi! Am baut si eu cafeaua decofeinizata ca altfel nu am curajul ca nu am chef sa il agit pe Razvi.De fapt nici nu stiu daca l-ar agita,ma rog.

Gatta, ioiii ce cosmar ingrozitor. Eu una nu cred in vise, asa ca eu iti zic sa nu iti faci probleme.La cat de urat visez eu si de des, cred ca as innebuni daca le-as da crezare.
Multa sanatate Sarei.

Ereena tocmai am trimis si eu poze, cand ai timp te rog sa ne pui si pe noi in album.Multumim aniticipat .

Gabi ti-am vazut si eu minunatia, pe Daria, pape-o mama, frumoasa foc.Sa iti traiasca si sa creasca mare si frumoasa.

Laura mersi de laude.Da sa stii ca e vesel mereu, plange doar cand ii e foarte foame, in rest numai cand ne vede il apuca zambaceala, zambeste la oricine ii vb sau se joaca cu el. E un copil foarte vesel.

Cat despre greutate, mai fetelor al meu e puiut pe langa copiii vostri.Abia are 5 kg la 2 luni si trei saptamani.Habar nu am de ce, ca de hranit se hraneste, doarme bine, e vesel mereu. E mai lent in crestere? O sa isi de-a drumul mai incolo?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Mergi la inceput