Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Ereena spune:
ramonab , am gasit pozele in spam . razvi.bmp nu poate fi folosita ,trebuie sa fie jpeg .cand ai timp trimitemi inca una sau doua poze, k? pupiciMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Fetelor care locuiti in strainatate, voi le veti face certificate de nastere romanesti copiilor? Ca eu m-am gandit, m-am sucit si pana la urma nu-i fac Saarei...pur si simplu nu vad niciun avantaj in a avea dubla cetatenie! Astept pareri
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
Pai este clar ca acum nu ai niciun avantaj al cetateniei romane....mai ales ca finlanda este asa de departe de romania si nu ma refer la distanta geografica...
![](icon_smile_big.gif)
Dar, in viitor, - poate in viitorul foarte indepartat...
![](icon_smile_big.gif)
Si apoi, ai vreun dezavantaj acum sa-i ieie si cetatenia romana ?
Pupici !
Voi hotarati!
Ai mei copii au dubla cetatenie.- romana si greaca.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Ereena,am trimis inca doua poze, sper sa fie bune.Mersi
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
AngeliquedeS spune:
Ereena, din pacate cu Pupi eu am fost una din pionierele dermatitei aici. si inca nu reusesc sa imi dau seama de cum apare, ce anume declanseaza, am tot zis ca imi notez zilnic ce mananc dar nu am reusit...
Laura _d, nu vreau sa te sperii dar Elidel e f controversat si afara nu se mai prescrie. da un search pe google.
Danonique, acum am vazut poze, ce copii minunati ai!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
LaLa_20 spune:
neata zuzici(desi m-a trezit zuzica de la 7 si nici nu prea m-a lasat sa dorm,ca si pupi a lui angi parca a avut viermisori asa s-a foit)
Am vazut si eu toate pozulicile...cei mai frumosi bebei si cele mai frumoase mamici...nu nominalizez din bine stiuta cauza:neurinul,k sigur uit pe cineva.
Felicitarii noilor crestini....
A...PArca mai am de citit o poveste a nasterii unui clopotel....da later fug ca ii e foame muiului mic
P.S.:AM PUS SI NOI POZULICI NOI...
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Ereena, din pacate cu Pupi eu am fost una din pionierele dermatitei aici. si inca nu reusesc sa imi dau seama de cum apare, ce anume declanseaza, am tot zis ca imi notez zilnic ce mananc dar nu am reusit...
Laura _d, nu vreau sa te sperii dar Elidel e f controversat si afara nu se mai prescrie. da un search pe google.
Danonique, acum am vazut poze, ce copii minunati ai!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
Stiu angi.
![](pupic.gif)
am citit tot ce am gasit in "domeniu".
Anataje si dezavantaje...
Am hotarat sa-i dau totusi si am luat in calcul doar parerile "pro"
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
neata zuzici(desi m-a trezit zuzica de la 7 si nici nu prea m-a lasat sa dorm,ca si pupi a lui angi parca a avut viermisori asa s-a foit)
Am vazut si eu toate pozulicile...cei mai frumosi bebei si cele mai frumoase mamici...nu nominalizez din bine stiuta cauza:neurinul,k sigur uit pe cineva.
Felicitarii noilor crestini....
A...PArca mai am de citit o poveste a nasterii unui clopotel....da later fug ca ii e foame muiului mic
P.S.:AM PUS SI NOI POZULICI NOI...
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Lala, este tare frumoasa si dulce puiutul!!!!
Sunt impresionata! Tine deja jucarie in manuta????
Si-i sta asa de bine in "trelingutul" frumos!
Si cercelusii mi-au placut.
Si nu in ultimul rand... mamica ei este tare frumoasa si tanara!!!
p.s. Doamne, acum mi-am dat seama ce batrana sunt... cand voi avea 50 de ani fii-mea va avea 15....
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
si Eleni - 05.02.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Gabrittza si Laura, acum am citit povestile nasterilor Printeselor voastre, si imi vine sa oftez ca asa de mult as fi vrut sa traiesc si eu experienta nasterii naturale. Asa frumos ati povestit cum ati adus pe lume un copilas.
La mine asa a fost de simplu, parca mi l-a adus la pachet, am adormit si pe cand m-am trezit mi l-au adus. Am scris si eu povestea nasterii intr-un capitol de la odisee, mamici de ianuarie februarie , nush daca ati citit-o.
Laura ai zis ca a doua sarcina a fost la fel de usoara ca si prima.Eu as mai vrea un copil dar mi-e cam frica ca a doua sarcina nu va fi la fel de usoara ca si prima care a fost floare la ureche, asa sa tot fi gravida. Dar tu mi-ai dat un sambure de speranta, ca poate o sa fie la fel, si mai sper ca poate o sa reusesc sa nasc si eu natural, numai ca pt asta trebuie ca bebe sa fie f mic, pana la 3kg, Razvan a avut 3.200.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
irinouka spune:
ereena, incerc sa iti raspund la intrebare...odata ce incepe cu dermatita asta atopica, vor tot exista episoade care se vor repeta, nu se stie in functie de ce. are importanta si ce mananca mama care alapteaza, trebuie grija la o serie de alimente cu potential alergogen.
doi la mana, exista posibilitatea sa-i treaca pe la 3 ani, adica din momentul ala sa se rareasca muuuult episoadele. po a doua varianta este sa o duca pana la pubertate. a treia este sa mai aiba mici probleme chiar si pe la 30 de ani (ca dragos, de pilda).
sper sa nu fie cazul la bebe matei. pup
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
fete dragi, va multumesc din inima pt gandurile bune pt palugel.
el e in plina frumusete a momentului atopic, cand eczemele sunt rosii si energice. crema cu hidrocortizon cica tre' sa i-o aplic de doua ori pe zi, timp de 7-10 zile. crema de data trecuta a fost necesara dar 3 zile. diferenta dintre ele este ca aceasta crema, FUCIDIN, are si antibiotic. iar lui ii trebuie pt ca in spatele urechilor si in zona axilelor exista risc de infectie, pielicica a crapat in cateva locuri si supureaza. so, pt ca antibioticul sa isi faca efectul, trebuie macar 5 zile sa il dau cu ea. in fiecare clipa cand ezit sa urmez tratamentul imi aduc aminte de halul de infectie la care s-a ajuns luna trecuta, cand am stat in spital. asa ca mi-e nu stiu cum sa fac dupa capul meu. desi tot capul meu imi spune ca in ultima luna si-a cam luat baiatul suficient cortizon. pana la urma, am decis sa fac si tura asta de tratament si la urmatorul episod, daca mai e asa nasol, doamne-fereste, sa incep sa ma interesez de alte variante.
angi, imi pare rau ca simti ca pupi se apropie de un nou moment neplacut cu dermatita asta. ai derptate, ai fost pioniera, din pacate...si de cad ai inceput sa scrii despre problema asta am tot citit cu atentie, sa bag la cap, in caz ca va fi nevoie si la palugel. si, voila de vezi. aia e.
miri, , ti-am zis si cum e cu aplicarea cremei. las' ca scapa ei si se fac mari si n-o sa aiba habar de ce-au avut. ma streseaza insa cand vad eczemele pe corp...el e atat de mic incat 5 bube d'alea parca il acopera cu totul si sunt asa, coplesita, nici nu mai stiu cum sa dau cu crema aia.
a, angi! cicalfate se da doar pe leziuni iar trixera, pe tot corpul? am inteles bine?
larici dimitrici, pup si eleniul mic si atopic. am auzit de elidel...vad ca sunt multe variante de tratament. important e insa mersul la medic, zic, pt ca, iata, uneori un caz nu seamana perfect cu altul, desi e vb de aceeasi afectiune.
shose si pipe, pupici de la baiatu' meu. :-)
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/