Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Multumesc mult fetelor care ati avut rabdare sa cititi povestea nasterii lui Luca! O nastere rapida si scurta povestita "pe lung"...

Aaa, si am mai pus si cateva poze noi in albumul de la semnatura! Sunt un pic cam intunecoase (nu stiu de ce au iesit asa), dar se vede in ele cum bebele meu rade.

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Multumesc mult Alina pt incurajari! Asa e, nu prea avem ce face , decat sa ne rugam sa fie bine! Ce am mai observat astazi la Daria, e ca s-a intins pe spate, si-a dat capul pe spate (nu
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

AlinaKalos, in linkul pus de Galaxy scria ca, arcuindu-se spre spate, bebelusii cu reflux lungesc traseul gat-stomac, astfel simtind mai putin disconfort din cauza arsurilor. Deci e o miscare desteapta din partea ei...

FETELE, de instinct de supt am auzit cu toate, dar o fi existand si instinctul de ROS? Mandra mea doarme momentan pe canapea, langa relax. Si, mai devreme, am gasit-o rozand intre gingii talpa metalica a relaxului! Asta dupa ce anterior am mai gasit-o noaptea rozand barele de lemn de la patut! I-or fi dand dintii, la 2 luni? Mi-e si groaza sa ma gandesc...Oricum, i-am pus o noua porecla: "Roade-Mult"!!!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Stancuta, sa stii ca eu imi amintesc de cand era Andrei al meu mic cum rodea tot... La un moment dat a ros bara din fata de la carutz, care era acoperita cu un fel de invelitoare de plastic, si a rupt plasticul si l-a inghitit, fara ca eu sa-mi dau seama... Nu-ti zic ca am intrat in panica atunci cand i-am gasit o fasie subtire de plastic albastru in pampers!

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Stancuta, sa stii ca eu imi amintesc de cand era Andrei al meu mic cum rodea tot... La un moment dat a ros bara din fata de la carutz, care era acoperita cu un fel de invelitoare de plastic, si a rupt plasticul si l-a inghitit, fara ca eu sa-mi dau seama... Nu-ti zic ca am intrat in panica atunci cand i-am gasit o fasie subtire de plastic albastru in pampers!

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

ce tare cu plasticul in scutecel... asa cum gospodinele mai gasesc cate ceva valoros in burta vreunui peshte pe care il gatesc !

am vazut pozicile...nu mi se par intunecate, iar flacaul vostru mic e o minune! nici cu cel mare nu mi-e rusine, e un frumos si iti seamana leit

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Fetelor va zic si eu noapte buna, ma duc sa ma culc cat mai apuc, mai ales ca azi am avut o zi tare grea cu asta mic, a vrut sau la tzitzi, sau in brate, sau sa faca bac, sau a regurgitat, sau s-a cacacit si tot asa... De dormit n-a dormit mai deloc, iar eu sunt tare obosita, mai ales ca si noaptea trecuta m-a trezit tare des ca sa pape...

,

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

http://sante-az.aufeminin.com/w/sante/m3375367/medicaments/gaviscon-nourrisson.html

quote:
Originally posted by Ellenuta

raca cum iese carnea de vita la aparatul acela si cam in cat timp se face???

fetelor .. exista vreo carte despre diversificare??? retete, cantitati etc etc .. sora mea incepe diversificarea si e cam nedumerita .. de ex dr pediatrru i-a spus sa nu pastreze carnea de pui ptr bebe mai mult de o saptamana la congelator .. sau cand o scoate, s-o treaca prin jet de apa fierbinte si apoi s-o puna la fiert congelata ???? aveti idee de vreo carte foarte lamuritoare despre diversificare .. cu retete, sfaturi, ponturi etc etc ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

In sfarsit apuc sa dau si eu un semn de viata!De citit citesc zilnic dar mai greu cu scrisu.Noi ne pregatim de botez(in 30),si avem mari probleme,de fapt eu.Crizele de colica sunt din ce in ce mai dese si nu scap fara operatie;ma doare sufletul de bb care deja are de suferit datorita faptului ca nu pot manca(iar cand o fac mananc la regim drastic),nu se mai satura laptele e mai mult zer decat lapte.De aici si problema ce fac cu Sonia cat stau in spital ca degeaba ma mulg daca nu se satura ,.daca o trec pe lapte praf va mai accepta sanul dupa???ca lapte este cantitativ.Sa nu credeti ca sunt obsedata dar alaltaieri m-am muls si nu am aruncat laptele iar dimineata am obs ca de fapt laptele era 90%zer cu un strat f subtire alb deasupra.Daca mananc normal imediat ma apuca crizele care ma tin 4-5 ore iar eu sunt singura cu ea toata ziua.Of m-am descarcat un pic

Sa ne tineti pumnii sa iasa totul bine duminica!Vom pune poze dupa

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Referitor la Gaviscon..cum as putea intra si eu in posesia lui..credeti ca se poate trimite prin curier..sau ceva..nu stiu....ca la noi nema...iar eu in vest nu ajung curand..nici pe cineva nu stiu sa mearga...tare as vrea si eu o sticluta 2...
Imi rupe inima cand o vad pe pitik cum sufera..si cred ca urletele de la 23 la 1 au legatura cu arsurile ..sigur sigur...ca p[rea e ciclic..si se repeta intocmai..exact ca durerile de ulcer si gastrita..asa ca eu cred ca sunt de la reflux...
mai..dr astia ai nostri..nu stiu ce naiba..cum sa zica..asta e.,..o sa treaca..mai ales daca este o solutie..acest medicament sau altele asemanatoare...ce naiba..ar putea sa ceara ..pe retete aduc erea lor in tara..fi-mi-ar sila de nepasatori..pe bune..la noi prea des se zice..lasa ca ii trece...nu tine minte..ce conteaza ca sufera..

Pot intreba si eu aici daca este si pot trimite cu posta, nu cred sa faca mai mult de o sapt. , sau pe 17 aprilie eu sunt in tara si ti-l aduc eu. Dar numai sa fie.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by stancutza

Noi am avut a doua zi mai dificla...mandra mea nu mai reuseste sa adoarma. Nu are colici, plange de oboseala si de enervare (dar plange in hohote ca un copil mai mare), si incearca cu disperare sa isi suga degetele, dar fiind nervoasa mainile pleaca singure si nu reuseste, si da-i plans...suzi nu vrea, totul e rau. Abia acum a adormit, dupa o zi intreaga in care a dormit doar vreo ora, in masina, cat a durat drumul la policlinica si inapoi (am fost sa-i pun cercei). Nici acum nu doarme bine, scanceste in relax incercand sa-si prinda degetele .

Am o teorie stupida, nu ma bateti dar mi se pare ca vad repetandu-se situatia de sapt trecuta si fac niste conexiuni: e posibil ca FORMULA pe care i-o dau in completare la unele mese sa o agite??? Stiu ca nu ar fi normal, dar e singurul lucru schimbat in regimul ei de viata. Cand sugea doar la san nu avea probl asta!!!

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

eu zic ca nu are legatura cu formula. bebelina mea a facut la fel la fel azi. de la 8 dimineata s-a trezit, a mancat, a dormit vreo 10 minute pana am ajuns la pediatra si de atunci... s-a rupt filmul. doar a mancat si atat, nu a reusit sa adorma decat in reprize de 15-20 de minute. si azi nu i-am dat deloc completare. a dormit si ea 2 ore legate doar cand am dormit si eu cu ea in pat.
la noi cred ca alta eate problema, in zilele in care nu o scot afara la plimbare este foarte agitata si nu doarme mai deloc.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by roli25

quote:
Originally posted by nemary

Roli, dar cu greutatea...cum a fost? ai adaugat ceva? eu nu prea as vrea sa iau anticonceptionale, ma gandeam sa folosim tot prezervativul. nu vreau sa slabesc acum, cat alaptez, dar nici in plus nu as vrea.

Nu am pus nimic. Sunt ok pastilele astea in timpul alaptarii.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

si acum ce folosesti?

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput