Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by alina023

Gya, ce grasunica frumoasa ai!! Iti vine sa o musti de falcutze! Sa-ti traiasca! Si ce bine arati tu!!! Mai, pe cuvant ca avem niste minunatii de mamici si de bebei la noi la odisee. A tunat si-a adunat numai frumuseti, aici la noi!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Merci mult si voi aveti niste poze superbe, chiar mi-ai facut pofta de noi sedinte foto... Pupici

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Bine ai revenit Gya !!!! Vanessa este tare tare frumoasa. Haioasa si pare pusa pe sotii cand face fatuca aceea poznasa in unele fotografii!!!

Alina Kalos, imi pare rau ca nu stiu ce sa te sfatuies... Eu nu am probleme de gesnul acesta cu eleni si nici dimitris nu a vomitat cand era mic.... Fetita sora-mii mai vomita si sora-mea ii da dupa aceea putin ceiutz si o pune mai tarziu la san....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:

Aaaaa....ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit.... O ai inscrisa pe Sofia la doctorita Marcu?

La Miruna Georgescu...de fapt nu e inscrisa oficial, dar a vazut-o de doua ori pana acum. Dar ma gandeam sa caut un alt pediatru in clinica lor de la Unirii, e mai aproape de noi...inca nu m-am hotarat.

Pentru Laura_D: pusul cerceilor costa 80 lei, pret in care intra si cerceii of course. Sunt placati cu aur, ai de ales intre mai multe modele, fiecare pereche in ambalaj steril. Pususl cerceilor se face cu pistolul special. Asistenta care pune cercei e zilnic (din cate stiu eu) in corpul de Pediatrie, intre 14.30 -16.00. Dar mai bine suni inainte sa verifici.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Gya bine ai revenit! Ce grasunica e Vanessa! Si frumoasa foooc!
Laura

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici, prima data i-am facut gauri pt cercei la un magazin de amanet din cartier. Mare greseala! Era un nene care nu avea deloc mana sigura si ca atare la una din urechiuse i-a bagat cercelusul in cartilagiu; am vazut abia atunci cand am vrut sa-i pun cerceii primiti de la nasa. Doamneeeee, ce vinovata m-am simtit atunci ca am dus-o acolo si ca nu am vazut mai din timp... Ca atare i-am scos cerceii si am lasat sa se acopere gaurile.
La Medlife trebuie sa suni si sa vorbesti la pediatrie ca sa afli cand o gasesti pe asistenta care face gauri (este o singura persoana in charge cu asta). Ea lucreaza aproape in fiecare zi dar trebuie sa afli daca dimineata sau dupa amiaza. Gaurile se fac cu pistol si se baga cercei sterili pe care trebuie sa ii tii la bebelina in urechiuse timp de minim o luna. Ei sunt f frumusei si de tinut mai mult, zic eu, pentru ca sunt micuti si arata f bine in urechiusele lor. Pe Ana a durut-o ff putin iar asistenta s-a purtat ff bine, asa incat nu a fost o experienta traumatizanta, asa cum ma asteptam dupa prima noastra incercare.

Alinutza, si mie mi se intampla sa am astfel de zile cu Ana. Are zile in care nu exista masa dupa care sa nu verse si uneori varsa f mult cantitativ. Poate da Doamne Doamne si se mai rezolva sin problema odata cu siropelul de la Virgo. NU avem ce face mai mult, din pacate. Si eu ma simt foarte frustrata din cauza asta, insa trebuie sa ne incurajam. Va trece si ei vor creste.

Pupici!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:

Alinatudooooor!!!, te-a bagat Cretu' pe tzeava cum ca poti sa ne dai motivele tehnico-medicale pentru care nu putem merge la mare cu copii de sub 1 an!!!! Si noi am fi vrut sa mergem la mare anul asta cu Ana si Luca, dar daca nu e bine chiar daca stam doar dimineata si sub umbrela....renuntam cu mare regret...

Alina si eu stiu ca bebeii sub 1 an nu au voie pe plaja din motive de radiatii. Chiar si sub umbrela patrund radiatii. Dar asta nu inseamna sa stam in orasul asta mizerabil vara ca e mai rau in canicula si poluare. Eu am fost cu Marc la 3 luni la mare si nu l-am scos pe plaja deloc, doar dupa apusul soarelui sa faca aerosoli. La plaja si baie ne duceam pe rand, cand eu cand sotul...mai mult el, ca eu alaptam. Si anul asta vom face la fel, adica o sa mergem cu cel mare la plaja si stam cu mezinul la umbra, de aceea preferam sa stam la o pensiune care sa aiba curte in loc de hotel ca sa-l tin la aer.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc mult Alina pt incurajari! Asa e, nu prea avem ce face , decat sa ne rugam sa fie bine! Ce am mai observat astazi la Daria, e ca s-a intins pe spate, si-a dat capul pe spate (nu prea stiu cum sa explic) mai des decat in alte zile. O fii vreun semn de ceva, vreo durere...?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roli, cred ca asa vom face si noi. Nu vreau sa-l privez pe Luca de mare... E f buna ideea!

Alina, poate ca din cauza varsaturilor mai dese a avut si arsuri pe esofag. Micuta scumpa... ooooffff, lasa ca se fac ele mari...

Fugim la nani...

Somnic usor!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor dupa cum va ziceam si azi dimineata, si noi avem pb asta cu regurgitatul... E destul de nasol... Cand suge tb sa-l intrerup de nu stiu cate ori sa faca "bac", ca altfel e jale mare... Si de multe ori cand face bac trage si cate-o regurgitare...uneori chiar destul de mare cantitativ, de ma si oftic dupa lapticul irosit...
Asta e, in greutate vad in schimb ca creste f bine. Maine face 6 saptamani si avea ieri cand l-am cantarit 4800g (nascut cu 3000 g).
M-as baga si eu la siropelul ala minune... dar Miri zicea ca nu facem nik cu 1-2 sticlute, ca e tratament de lunga durata, pana pe la 6 luni... Nu stiu ce sa zic...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Gya bine ai revenit pe forum! Tare scumpa e fetita ta!

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput