Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
nemary spune:
quote:
Originally posted by sweetgys
Buna seara mamici scumpe, ce dor mi=a fost de voi. Acum avem si noi net acasa si voi fi prezenta mai des. Incerc sa mai citesc din urma cat mai mult posibil.... Va pup dulce.
Aaaaa, avem si noi cateva pozici daca sunteti curioase...
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
ce haiosa e pitica ta si tare frumusica. sa ne mai pui poze
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Miri. azi am aflat si eu ca ai probleme cu Sasha, imi pare tare rau de ce a patit micutul. sper sa raspunda bine la tratament si sa se rezolve cat mai repede problema. va pupam cu drag. multa sanatate
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
sweetgys bine ai revenit printr noi. te asteptam cu mare drag cu intebari, raspunsuri si altele. pitika ta e tare frumoasa. eo grasunica scumpa foc.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
'neata zuzici,
eu mi-am baut cafeaua mai devreme caci bitzi mi*a dat trezirea la 7 si ceva. i-am dat sa pape si apoi am savurat cafeluta .. yummyy .. parca imi place tot mai mult ..
acum se pare ca doarme .. Doame ajuta ca mai pot sa stau si eu pe aici.
vad ca azi e frumos afara chiar dak e mai frig. sper sa iesim si noi la plimbarica sa ia bitzi aer curat .. sau ma rog caci pe aici schimba bordurile si asfalteaza .. nu va inchipuiti ce mizerie si praf .. offf
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
masaj ptr bebe
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=59
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
LaLa_20 spune:
Neata zuzici chiar daca si eu m-am trzit tot pe la 7 si ceva(asta e ora de trezire a Biancai)
...Alina023 parca tu ziceai k trebuiesc tinuti cercelusii aia o luna...oare dece mie doc mi-a zis ca o saptamana e suficient?!
Si cine intreba?!uf neuronu...dece sa nu scoti copilul afara cand bate vantul?!eu am patit sa ies afara sa fie foarte frumos....si cand eram prin celalalt capat al orasului sa inceapa un vant puternic...si ce era sa fac...a durat ceva pana am ajuns...eu nu ies afara decat daca bate vat puternic (cu praf) sau daca ploua tare(daca bureaza asa merge,o juma de ora)...sau daca e ies dupa ploaie...si Bibi nu a patit nimic...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Masaj de la 6 luni?!!!dece?eu gresesc ca ii fac masaj de la 2 luni?!!!Biancai ii place!!
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
LaLa_20 spune:
e randul meu sa monopolizez pagina?NU mai e nici o zuza pe aici?!
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
Ellenuta spune:
lalada .. nu stiu de ce au scris de la 6 luni .. eu ii fac lui bitzi de la inceput .. bine in prima luna nu a fost chioar masaj ci asa o trageam usor pe manute, picioruse etc .. dupa o luna am inceout un masajel mai usor asha. acum o masez bine peste tot!!
si cu vantul .. eu nu ies pe vant puternic ptr ca e mult praf, plus ca microbii circula mult mai repede .. ei mai sta si cu gurita deschisa si uite asa il vezi cu muci ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
virgo spune:
Fetele cu Gavisconul , va trimit la toate care sunteti din Bucuresti . Va spun mai exact unde vine pachetul - de obicei vine cu un autocar/autobuz . Va duceti acolo si luati materialul .
A intrebat cineva de contraindicatii . Exista ! Sa va scoateti instructiuni de folosire de pe net ca astea-s in hollandeza si nu pricepeti nika !
Eu plec astazi de-acasa , ne auzim maine .