Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CARTE DESPRE DIVERSIFICARE (retete, sfaturi, alimnte etc)

http://www.vanstore.ro/index.php/cPath/148_65?osCsid=da650b30ea2e3fe51c29cd2986f5298c

EXTRASE DIN CARTE

http://www.vanstore.ro/imagini_mari/Carte_demo.pdf

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

buna mamicilor.
va rog ajutati-ma si pe mine. ieri am facut vaccinul de doua luni puiului meu, i-am pus supozitor cu paracetamol, dar de azi noapte are febra. A avut 38,5 iar acum are 38. Ce sa-i mai fac? Ma doare sufletul cand il vad ca se chinuie...

Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!
raportez o noapte "plina"... treziri si plansete si chinuiala. intai de reflux dupa mancare, p-orma de partsuri:(
sunt zombie, da-s zombie blond, deci imi sta bine:)

tinna, si eu am citit povestile nasterilor tale. nu pot sa cred ca nu m-am exprimat la momentul acela.

am citit si povestea laureiD. si pe langa, Doamne ce frumos e Dimitriakis! ce privire de cuceritor! (in poza aia nu er ain costum dar se uita putin in sus) si cele cu el in costum sunt absolut speciale!

am vazut poze de Daria grasunica domnisorica, de tutdorash, de eleni. si ma minunez cum cresc bebeii nostri. pe sacha nu vad, dar pe ai vostri e atat de evident! sunt niste copii fericiti! pt ca zicea unu intr-o carte: nu laptele din bibe sau de la mama ne facem sa crestem ci dragostea ei! si eu gasesc ca are dreptate!

lala20, nu faci nik gresit. daca bibi suporta e perfect!

ellenutsa... tigare deci? sa pun o petarda in ele?

fetelor, eu am cam citit pe saritelea, dar de agitatie nu de altceva. dar stiu ca am citit toate povestile, am vazut toate pozele, care cum apar. ca-mi plac de numa! ma face sa ma simt asa... parte dintr-un pal universal! daca nu raspund mereu nominal... scuze, cap prost ce mai.

mah, sambata mergem la virgo! abia asteeeeeeeeeeept!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

nicole cel mai bine este sa suni la dr. poti incerca sa-i dai panadol baby. este foarte bun ptr febra!

miri merit shalpu '.. sper sa nu ma reapuc de blestematele de tigari .. drum bun si pup-o pe virgo si pe bebe!! te invidiem!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele,
am intrat si noi sa va salutam noi suntem bine nu avem noutati despre noi , Maria este bine in urma vaccinului , nu a facut febra sau alte probleme , imi par tare rau miri_mik pentru problema cu bebe dar lasa ca treceti cu bine peste asta tu esti o mama cu experienta si te descurci
am trimis si eu material cu diversificarea bebelusului si cateva retete pe emailul comun .
am sa mai revin , va pup pe toate din grup si va doresc numai bine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

zuzici ..

ati vazut prin romania www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=209&state=toyTypeId=25@elementId=0@ageId=0" target="_blank">JUCARIA ASTA ?? imi place tare si as vrea sa iau un ptr sora mea si un ptr mine, adik ptr bitzi. e super tare!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

buna fetele..am dormit ca o serpoaica..m-a lasat bebe..de la 4 la 7 si apoi de la 8 la 10..e ceva..oricum..noi tot urlam de la 23 la 1..dar..pare ca se indreapta catre un final acest urlet...ma rog..vom vedea..
din ce citesc eu aici la voi..toti bebeii isi mai schimba obiceiurile..cei cuminti devin plangaciosi si invers..uff..

cat despre mare si bebe...din ce stiu eu..nu e bine sa stea bebe la soare, nici chiar sub umbrela...e bine sa stea la umbra deasa..data de un copac sau de o cladire..in schimb aerul de mare ii face bine..nu ii face bine aerul uscat..dar aerul de la mare e chiar indicat..in prevenirea afectiunilor respiratorii si a alergiilor...daca pentru parinti nu e un chin sa mearga cu bebe la mare..si sa nu faca plaja..sa stea la umbra tot timpul..un concediu la mare e binevenit...

acum..ce o sa facem noi..nu prea stiu...tinand cont ca eu imi voi folosi tot concediul acum in iunie pentru a prelungi sedera mea cu bebelina pana la 1 iulie..cand voi incepe serviciu..nu cred ca voi mai avea alt concediu pe anul asta..deci...daca e ..ar trebui sa mergem acum in iunie..dar mi se pare cam mica bebelina..nu stiu ce sa zic..mie imi e teama de vreo boala de colectivitate..caci la mare sunt multi oamnei..nu prea poti limita contactul cu ei...ma rog..iar eu am acum un cui cu doctorii astia...pediatri..mi se pare ca bajbaie asa...
dar imi e mila si de sot ca nu am mai fost in concediu de 3 ani..adik asta ar fi a treia vara..ufff...maivedem..
aa..daaa..mai vroiam sa spun ca trebuie sa folosim crema de protectie speciala la bebici chiar si daca nu mergem la mare..chiar si pe strada..

acumm....Virgo..daca ne trimiti medicamentul minune...ne salvezi intr-adevar...eu am sunta iar prioetena pediatra..care tot incearca sa ma convinga de acelasi lucru..daca bebe creste frumos..ia in greutate..nu trebuie tratat...kk..de 10 ori kk..eu tot ii explicam ca daca exista ceva care sa o faca sa sufere mai putin..de ce sa nu ii dau..ea imi spunea ca la noi medicamente antivomitive si antireflux..nu prea sunt pentru copii..ca in cazuri cu adevarat grave se utilizeaza cele pentru adulti..in doze empirice..ca mai bine nu ii dau..ca nu s-a studiat efectul la bebei..ma rog..aoi ..ea mi-a zis ca a vazut in clinica acest gaviscon..dar ca probabil mamicile si l-au procurat de afara..
atunci..m-am enervat un pic si i-am zis ca putea sa imi spuna si mie..de el..ca poate fac si eu ros..ma org..ideea e ca..daca e special pt copii pot sa ii dau...

devin un pic ursuza..si imi desconsider colegii..dar chiar aceasta atitudine de..."asteptam sa creasca" ma calca pe nervi si mi se pare barbara...ce neiba..suntem in epoca moderna..nu mai traim in evul mediu...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

nicole cel mai bine este sa suni la dr. poti incerca sa-i dai panadol baby. este foarte bun ptr febra!

miri merit shalpu '.. sper sa nu ma reapuc de blestematele de tigari .. drum bun si pup-o pe virgo si pe bebe!! te invidiem!

Ellenuta multumesc pt sfat. La dr m-a gandit si eu prima data, dar are telefonul inchis, iar la cabinet o gasesc abia dupa ora 14

Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata fetelor.

La mine e 4:30 am.
M-am trezit de-o ora...in nishte dureri crunte... chiar in zona operatiei. Puii mei, nu mai pot.
Am tinut-o intr-un plans pana acum... mi-e si frica..ce-o fi? De ce ma doare? Si de ce naiba am galma aceea?Ce naiba e wrong cu mine???
E posibil sa-mi vina menstruatia la doar 5 saptamani de cand am nascut?????

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor , unde pot sa ma uit si eu la albumul cu poze cu toti bebeii ????
multumesc anticipat pentru rapuns

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput