Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey offf , imi pare rau ca tot nu e bine pe la voi. in loc sa te ajute si sa te inteleaga, el se comporta in halul asta .. nu vede ca esti singura si ca nu te ajuta nimeni .. ai copilu, casa si pe el pe deasupra .. dar .. copilu si cu tine sunteti pe primul loc!!! tu trebuie sa ai grija sa papi si sa fii odihnita ca altfel afectezi lapticul. de ce nu ii spui si tu verde in fata ca tu nu faci fata si la copil, si la treburile casei si la toanele lui .. nu ii cade rangul dak calca si el sau face ceva de mancare si de ce nu .. sa dea cu aspiratorul si sa stearga praful ..

ce ai facut la doctor?? ai fost cu andrew??

iar cu operatia ta .. hmm .. nu mai sta asa .. fa-ti programare la dr cat mai repede!!!

fata

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by danybv

fetelor , unde pot sa ma uit si eu la albumul cu poze cu toti bebeii ????
multumesc anticipat pentru rapuns

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

http://good-times.webshots.com/slideshow/562873287LvtTAN

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

honey79 imi pare tare rau pentru tine , incerca sa te duci la dr sa vezi de ce ai acele dureri , sa nu se agraveze fereasca Dumnezeu , trebuie sa te ocupi si de tine fiindca tu esti cea care ai grija de bebe iar faza cu consortul sa stii ca eu cred ca toate intampinam probleme cu sotii

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ellenutsa..cu aparatul de gatit..m-ai facut sa imi doresc si eu unul:D..iar Raca..parca ..tu ne-ai dat siteul ala.e super ok...

Fetelor..care ati pus poze..le-am vazut...dar nu mai stiu exact..aa..Alina Kalos., Sweetgys, LauraD, Creatza....pe unele le mai vazusem..pe altele le-am vazut acum prima data...mi-au placut tare..tare..aa..si Tinnaa..daa..am vazut poze...tare frumosi baietii tai...

Stancuza,..cand ma gandesc si imi fac planul cu zielel de concediu..si de medical..si cum sa fac sa prelungesc sederea cu bebe acasa..offf..ma gadesc la ce ai spus tu ca parca ai sta pana la 2 ani...si eu ..as sta....inainte nu intelegeam mamicile care alegeau sa stea atata acasa..ma gandeam cum de nu se plictisesc..acum le inteleg perfect..
off...viata asta..trebuie sa fie aa..uneori ..

Mitsuleeee..unde esti...la scoala..dar seraa?..sper ca nu esti suparata sau ceva...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by roli25

[quote]Originally posted by nemary

Roli, dar cu greutatea...cum a fost? ai adaugat ceva? eu nu prea as vrea sa iau anticonceptionale, ma gandeam sa folosim tot prezervativul. nu vreau sa slabesc acum, cat alaptez, dar nici in plus nu as vrea.

Nu am pus nimic. Sunt ok pastilele astea in timpul alaptarii.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

Reincep exlutonul caci au trecut 2 luni de la nastere.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

multumesc din suflet Ellenuta deja i-am pus semn de carte ca sa-l nu-l pierd

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

I-am zis, Elenuta.. chiar ieri, ca nu mai pot, ca nu sunt wonderwoman si ca... am nevoie sa ma ajute. Fie sta cu copilu si fac eu in casa ce e de facut, fie... face el... cat stau eu cu bebe.Caci altfel nu le razbesc pe toate.

Dap... am fost la Urgente ieri cu Andrew.L-au verificat... ma rog,cantarit,masurat, luat temperatura,tensiunea arteriala, apasat pe burtica.. diagnostic: copilul e bine!! Thank God for that!!!!

Are in jur de 4,400kg.
Au zis ca atata timp cat uda pampersi... e semn ca e ok.Si faptul ca, ia in greutate.
L-am intrebat pe doctor de reflux..si-a zis ca toti bebeii au si ca.. va trece de la sine... mai devreme sau mai tarziu.

Normal, pana ne-a vazut doctorul, Andrew al meu nu mai era "letargic" ci.. urla cu forta,cerandu-si pranzul.
Vomitatul, cica nu e vomitat... ma rog, cum i-am explicat eu ca Andrew a dat inapoi lapticul...ci... doar regurgitare. Ca vomitatul e atunci cand... arunca in fata de ajunge laptele si pe covor.

Avem programare si la Clinica facuta, pentru Vineri..dar o s-o anulez azi.... si vom merge peste 3 saptamani, cand Andrew face 2 luni, pentru vaccin.

Mi-am facut si eu acum 2 zile programare la ginecolog. Dar n-au avut nimic mai devreme de 1 Aprilie. Asa ca, mai am de asteptat/suferit... cateva zile.Daca se inrautateste situatia, voi suna sa ma primeasca degraba.Sau..voi ajunge iar pe la Urgente.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

am vazut albumul si este tare frumos ,avem niste bebelusi tare frumosi la odiseea noastra , eu nu mi-am vazut pozele fiindca le-am trimis mai tarziu dar voi astepta cand vor fi si ale mele puse acolo .

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

honey, tot n-ai bagat la cap ce ti-au spus fetele! cu regret, dar tu esti singura care-si poate rezolva problema. nu el. si da, si euc red ca stai prea mult legata doar de bebe. iar cu restul... sa ma sufle de praf sotul tau car enu-mi place dleoc din ce descrii tu acolo. adica daca baga de seama ca nu are haine curate, nu poate sa le puna singur la spalat? ca doar nu-l trimiti la rau sa le frece cu pietre! ca e obosit, il inteleg -aici mi s-a parut nedreapta replica cu munca la calculator si statul pe scaun, pentur ca munc aintelectuala e la fel de grea ca cea fizica, diferenta fiind ca dupa un efort fizic energia se regenereaza, pe cand pt cel intelectual... mai greu - dar cu toata oboseala, sunteti o familie de 3.
durerea, daca nu e constanta, nu e d eingrijorat. tin minte ca la 4 sapt dupa anstere m-am trezit si eu plangand si blocata in plus de spate in zona "anesteziei". am luat dafalgan de1000 (adica paracetamol) si inca un calmant ce-mi mai ramasese din spital si gata. e foarte posibil sa te doara de la efort si epuizare. asa ca ia-o mai incet. dar imi pare rau c anuv rei sa intelegi ca nue sti mama eroina si nu iti ridica nimeni statuie daca te dai peste cap sa impaci pe toata lumea. reusesti doar ca sotul tau sa te ia de-a gata!.

awaya, mai pune un supozitor. reactia are voie sa persiste maxim 48 de ore. tine-l pe bebe mai lejer imbracat. daca ai salopeta cu talpite atunci fara soseste, daca e fara talpite cu sotele subtiri. nu-l infofoli si cam atat. nu te speria, nu e grav, e reactie comuna.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mai apar si eu din cand in cand...

Ne inscriem si noi pe lista celor cu reflux... dar fara tratament...(si cel mare al nostru a avut si i-a trecut cu timpul). In plus a avut ieri si tura a doua de vaccinuri. Asadar azi-noapte febra cat cuprinde, dormit pe spongi, plansete si dormit numai in brate la mami...

Macar ma bucur ca a luat 1kg100 de la controlul de luna trecuta (fix o luna), si a ajuns si el la 6kg in cap cu 60 cm.

Altfel, e un ranjit si jumatate!!! ne bolboroseste toata ziua. E un scumpic.

O sa incerc sa mai pun poze noi, ca nu mai am vreme nici de respirat de cand a plecat mama.

Voiam sa ii sugerez dragei de Honey ca si eu (si noi) am trecut prin asta la primul copil. O luasem razna de tot si imi neglijam de tot sotul. Mi-a luat ceva timp pana am realizat ce tampenie eram pe punctul de a face si incetul cu incetul mi-am revenit. La fel ca si la voi, el imi reprosa ca ma ocup prea mult de copil si bla-bla-bla si eu ca aia nebuna nu vedeam altceva decat pe bebe... Am invatat sa ma organizez si apoi lucrurile au intrat in normal. Adica puneam la spalat cat scoteam pe bebe afara sau intindeam rufele cat el dormea. Mancare: traiasca surgelatele si conservele, salatele si fructele.
Acum cu al doilea sunt mult mai zen! Adica il mai las si un pic sa planga, pot sa fac dus chiar daca el sta singurel in patut, etc.

Ceea ce vreau sa spun nu e ca la al doilea nu va mai fi deloc aceeasi situatie, ci ca in definitiv suntem si noi oameni si chiar daca suntem sotii si mame asta nu inseamna ca nu avem si noi limitele noastre.

Cat priveste pe bebe, eu zic ca sa iei lucrurile cu usurelul. Stiu si inteleg ca e cu problema lui, dar nu e vina ta. Cum spunea o amica a mea, nu noi venim la bebe acasa ci el la noi, asa ca va trebui sa se invete cu toate ale noastre, sa nu schimbam obiceiurile casei pentru el.

Parerea mea e ca si la voi e o faza trecatoare si cu timpul va veti intra in ritm.

Va salut pe toate si pe puiutii vostri; multa sanatate celor cu probleme (Gavisconul chiar functioneaza, la fel si Motillium) si sper sa apar mai des.

Pupici.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput