Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Ellenuta, am descarcat catalogul de la tiny love si am vazut ca au jucaria :Urmareste-l pe Fred". Cred ca cel mai bine suni la ei si vezi de unde o poti cumpara: Importator: Noua Luni srl, Bucuresti

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by aweya

buna mamicilor.
va rog ajutati-ma si pe mine. ieri am facut vaccinul de doua luni puiului meu, i-am pus supozitor cu paracetamol, dar de azi noapte are febra. A avut 38,5 iar acum are 38. Ce sa-i mai fac? Ma doare sufletul cand il vad ca se chinuie...

Nicole

Buna zuzici!

Nicole asa a facut si Daria temperatura dupa vaccin. Dr ei mi-a zis sa-i dau cam 1,3-1,5 ml de panadol baby la 8 ore. I-am dat de trei ori si a fost f bine.
Stancutza multumesc de raspuns referitor la arcuirea spatelui. O sa caut sa citesc si eu link-ul respectiv.

Astazi parca este un pic mai bine Daria. De fiecare data cand o pun sa scoata aerul iese si cu lapte si lichid transparent, dar in cantitati mai mici decat ieri...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

Noi am fost astazi la vaccin: anti-polio oral si doar DiTePer-ul injectabil. Anti hepatita B l-am sarit (nu mai spuneti la nimeni ).
A plans la intepatura dar a uitat repede.

Miri, e bine ca ati descoperit care era problema...la cat de comune sunt simptomele astea la bebei, sincer cred ca numai un doctor putea sa-si dea seama. Bine ca stiti ce si cum ca sa tratati micutul bursucel.

Honey, imi pare tare rau pentru dificultatile pe care le ai...Stiu ca nici sotului tau nu ii e usor (si pentru ei perioada de acomodare cu bebe e una dificila), dar trebuie mobilizat putin la treburile pe care le poate face: pus rufe la spalat / uscat, facut sendvisuri sau gustari rapide, pregatit masa, spalat vase daca nu aveti masina etc. Sau il treci in partea cealalta: schimbat scutece, tinut copilul sa ragaie, stat cu el cand plange / la joaca etc. Ai si tu nevoie de timp pentru tine. A! si cu calcatul rufelor...eu zic ca in afara de camasile sotului, nimic nu merita calcat in perioada asta. Nici prosoape, nici cearsafuri, nici hainele de bebe macar. Lasa-le asa cum pica d ela spalat, n-o sa fie nici o problema. Iar bebe AJ...chiar e nevoie sa stai cu el tot timpul? Nu mai doarme si el micutul? Mi se pare ff putin cat dormi tu noaptea, iar ziua inteleg ca nici atat...cum naiba sa nu clachezi asa? Haide si mult curaj, si consecventa in a-l implica pe sot in gospodarie!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna, mamici si pitici! Stiu ca nu ne mai stiti, am scris f rar din pacate, dar asta e... Am crezut ca odata ce vi se vor naste puii veti avea un ritm mai lent, dar vad ca tot harnicute ati ramas si nu pot tine pasul cu voi. Eu v-am mai citit cand am avut un pic de timp si acum am simtit nevoia sa va zic si eu 2 cuvinte despre noi.
BB Victor e un cumintel, un mancacios; ii dau si san si completare inca din primele zile, i-a mers super bine asa (a luat 1500gr in prima luna si 1kg in a doua). Doarme super bine noaptea (de la 21 la 5-6 neintrerupt), asa ca sunt o fericita. Daria s-a invatat f bine cu el, il iubeste mult, nici nu ma asteptam sa fie asa iubareata.
Daca vreti sa ne vedeti, uitati AICI ce mari ne-am facut (de fapt in album sunt o gramada de poze, inclusiv de la botez, pt cine vrea sa ne vada).
Va pupam pe toti si sanatate multa!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Doniro te contrazic , nu te-am uitat...Am vazut pozele, ai niste copii superbi!!! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Poate o sa reusesti sa ne scrii mai des...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kalosalina

Doniro te contrazic , nu te-am uitat...Am vazut pozele, ai niste copii superbi!!! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Poate o sa reusesti sa ne scrii mai des...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Eeee, lasa ca noi doua suntem "cunostinte vechi" :). Esti scumpa si mersi mult de complimente. E destul de greu cu scrisul, pt ca de cele mai multe ori eu sunt singura cu piticii si cand adoarme unul se trezeste celalalt, cand termina unul de mancat tipa celalalt ca ii e foame si tot asa. Dar sa nu zic in ceas rau, pana acum e super ok, chiar e mai bine cand sunt doar eu cu ei pt ca Daria e f cuminte cu mine; cand e tati se rasfata si e jale :)
Fetelor, nu vreau sa bravez, nici sa par ingamfata; dar va zic sincer: e super usor sa cresti UN copil; gluma se ingroasa cand ai DOI mici
Lasand gluma la o parte, imi aduc aminte cand era Daria mica, ce complicat mi se parea... Iar acum mi se pare floare la ureche sa ai doar un bb in grija...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Moooaamaaa, DONIRO, ai niste copii PERFECTI!!! Canad ma uit la pozele cu fetita ta imi pun aceeasi intrebare pe care mi-am pus-o si cand eram insarcinata si am vazut prima data pozele cu Ana , fetita ALINEI023: "S-o face si Saara mea asa frumoasa?". Te rog din suflet spune-mi de unde i-ai luat opincutele si basmaua, ca fusta si ie avem deja.

Alinatudor, multumesc pentru pontul cu ochelarii...mai tii minte cat a durat sa ti-i faca?

Mitsule!!! Unde esti??? Zic si eu ca Alina..sper ca nu te-ai suparat pe noi! Hai scrie ceva, ca ne e dor de tine

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki_baby

Moooaamaaa, DONIRO, ai niste copii PERFECTI!!! Canad ma uit la pozele cu fetita ta imi pun aceeasi intrebare pe care mi-am pus-o si cand eram insarcinata si am vazut prima data pozele cu Ana , fetita ALINEI023: "S-o face si Saara mea asa frumoasa?". Te rog din suflet spune-mi de unde i-ai luat opincutele si basmaua, ca fusta si ie avem deja.

Miki

Creste inima in mine cand aud asa laude, iti dai seama... Dar stii cum e cu cioara care isi vede puii cei mai frumosi. Asa ca desigur ca si Saara va fi cu siguranta cea mai frumoasa din lume cel putin pt mamica ei si pt cei care o iubesc :)
Ref costumul national: opincutele (piesa de rezistenta) le-am luat din Carrefour Baneasa, e un loc unde se vand obiecte de artizanat pana sa intri in supermarket (pe margine unde sunt si magazine). Le-am luat acum aproape 9 luni, cand avea Daria 1 an, deci nu stiu daca or mai fi. Basmaua e de la strabunica Dariei, respectiv bunica-mea, dar sigur gasesti tot la artizanat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Doniro, are dreptate Miky, ai 2 copii superbi!!

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Doniro, multumesc mult!!!

Miki

Mergi la inceput