*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*
Raspunsuri - Pagina 14
honey79 spune:
Ei, Eliza...acum am vazut pozicile tale.Ce burtica frumaosa ai.
Si-am vazut si camera lui bebe!!! Ati chemat pe cineva s-o picteze sau, ati facut-o voi???E super frumoasa si vesela.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
AMR : 1 WEEK ???!!!
isidora spune:
ALINA023 ,LA MULTI ANI PT. LUCA!!!
wOAU TINNA !!! Se strang randurile....Nastere mai usoara decat la Andrei iti doresc si sanatate!Doamne ajuta!
Honey ,Eliza,Alexia ,si eu mai sunt ;am termenul pe 28 febr.dar cum pe Isi am nascut-o mai repede tot ma astept...Si eu as vrea pe 18....
Laura D , sper ca esti mai bine....Ce spunea Nemary de carpicon sa stii ca e f. bun cicatrizant pe baza de rasina de brad.
Sau daca cunosti pe cineva intr-un spital mai mare sa-ti faca rost de o crema folosita in chirurgia plastica;costa acum vreun an 100 ron...
Stancutza , multumesc de pontul cu galactogilul....dar n-am reusit sa sun inca
...
Va pup pe toate si sper sa revin....
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(38sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi
Eliza spune:
Camera am pictat-o noi, am luat de pe net niste tipare, am desenat conturul si apoi am pictat. A fost funny si nu a durat foarte mult. Daca vrei site-ul sa-mi zici ca pot sa-ti dau link, desi tu acum trebuie sa stai linistita si sa-l astepti pe bebe. Noi ne intrebam ce o sa se intample daca atunci cand creste Emma nu o sa-i mai placa camera:), cred ca o sa o punem pe ea sa revopseasca(glumesc)
Eliza 
Povestea burticii
Craciun 2007
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Fetelor dilema daca alaptez nu am voie rosie dar daca e in ciorba nu pot manca, sau nu pot ciorba ca are bors lamuritima va rog ca nici nu mai stiu ce sa mananc
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Nu se recomanda rosie cruda ...si nici castravete. Despre mancarea gatita , eu pot sa-ti spun ca am mancat de toate ( inclusiv iahnie de fasole , varza calita , piftie ) si pitika n-a avut colici ...acum cum ti-o fi norocul.Eu zic ca poti sa incepi cu portii mici , asa ...de pofta , si daca vezi ca bubulina ta are colici , renunti si treci pe alimentatie mai cuminte.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor tineti-mi pumnii! Plec la spital... de data asta se pare ca e pe bune, contractiile sunt tot mai dese si mai puternice... Bebe s-a hotarat sa vina... Am vorbit si cu dr. mea, a zis ca vine si ea...
Va pup mult, stiu ca sunteti alaturi de mine!
De-abia astept sa ma intorc aici la voi in calitate de proaspata mamica!
Tinna39s+5z cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 2 zile ???
Go Tinna , go!

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
grati.ela spune:
Tina 

Daca ai nascut deja, sa fii fericita mamico de doi flacai!!! Acum vad profa ca si Tudor al meu s-a nascut la 39s+5z. Sa fie cu noroc!!!
Alina, ma grabesc sa nu pierd ziua si sa nu apuc sa-i urez lui Luca La multi ani! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie un fratior iubitor pentru printzesica Anita!!!
mami de Ozi si Tudorash
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
madalina28 spune:
Buna sera!Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara viitoarelor mamici.
Se pare ca eu sunt cea care a deschis luna februarie am nascut pe 01.02.2008 prin cezariana la spitalul Giulesti ora 15.27 o fetita Sofia de 3500g 53cm apgar10.
Am cateva intrebari daca m-ati putea ajuta v-as fi recunoscatoare:
1. alaptez exclusiv la san, de cateva zile unul din ei nu mai produce lapte decat foarte putin s-a micsorat considerabil fata de celalalt si la pipait simt un nodul mic,am incercat masaj, dus fierbinte,ceaiuri, muls cu pompa manuala, electrica si manual dar degeaba

ce ma sfatuiti sa fac????
2.as vrea sa scot bubulina afara dar nu stiu daca ar trebui sa-i pun un fularas sau o batistuta la nas-gurita.Voi cum procedati?
3.voi dati clopoteilor ceva pt colici chiar daca nu au, asa preventiv?
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
AMR=01.02.2008[/font=Arial Black]
calea sigura a esecului este sa renunti...[/red]
LaLa_20 spune:
mesaj de la tina:Azi 14 februarie la ora 22.40 a venit pe lume Alexandru Lucca,50 cm,apgr 9,Nastere naturala fara epidulara,MAMI SI BEBE SE SIMT EXCELENT.PUP MULT TOATE ZUZICILE.
FELICITARI TINA REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!
miri_mik spune:
stancutza, o pui in pat cand e in somn profund. cand deschide gurita si-i cad mainile ca de lemn. de nu... o trezesti si e posibil ca pana la urmatorul tren ()este 50-60 de minute sa nu mai adoarma si sa fie sacaita. nu te grabi s-o pui in pat. inca. p-orma, cand invata sa doarma fara artificii va trebui s-o lasi sa planga sa-si gaseasca singura smekeriile car eo fac sa adoarma, nu direct la mama in brate.
quote:
Originally posted by stancutza
Tinna, multa bafta! Se apropie marea intalnire...stim ca o sa ne tii la curent, asta si vrem, ca sa-ti putem fi aproape cu gandul!
AncaSoare, La Multi Ani fericiti! Sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de puiul tau!
Doculet, ai eliminat de tot de tot lactatele? Adica nici macar branza nu mananci? Si dulciurile? Of...eu tocmai am facut azi mere la cuptor, si am mancat trei dintr-un foc
Miri, multa lume te cheama si plange dupa tine pe aici cu probleme serioase ...nu stiu...cand ai tu timp si chef, poti sa-mi mai explici si mie ceva legat de somnul ala paradoxal? Am inteles ce e, dar nu prea mi-e clar cum sa-l abordez. De ex, de regula, imediat dupa alaptat, copila e in somn paradoxal. Asta e clar, dupa miscari si dupa REM. Daca ii intrerup acest somn (de ex o pun in pat, o schimb etc), se trezeste (bine de tot, cu okii larg deschisi si uitandu-se in jur) se enerveaza si plange. Si, in cele mai multe cazuri, vrea inapoi la san, desi abia a mancat si in mod obisnuit, daca o lasam sa adoarma bustean, trei-patru ore nu mai auzeam de ea. Deci inteleg ca, deocamdata, acest somn paradoxal e bine sa nu il intrerupem , ca iritam plodul. Dar nu am inteles ce-i cu ciclurile de somn, de 50-60 minute ziceai tu? Cu alea ce facem?
Uf ... am scris prea mult si la un moment dat m-am incurcat si eu in ce scriam. Daca esti buna sa mai spui o data povestea asa, sa inteleg si eu odata si s-o adaug la dosarel!!! Multumesc frumos!
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Eliza spune:
Felicitari Tinna, sa creasca bebe mare, sanatos si norocos. Tie refacere rapida si te asteptam cu poze si povestea nasterii
.
Eliza 
Povestea burticii
Craciun 2007

(7 ani)