*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu, daca nu ai omoasa la indemana, trebuie sa continui masajul intens al nodulului. miscari circulare cu buricul degetului. in plus pune copilul mai des la sanul cu pricina. productia d elapte va fi mereu inegala, unula mai mic ca celalat dar nu e catastrofa, ideea e sa-l stimulezi, nu sa-ti spui, a daca nu mai produce nu-l mai bazai.

copilul scoate-l afara si nu-i pune nimic pe nas. nici batista, nici fular. respiratia calda la aer rece devine aproape gheata de-a dreptul.

pt colici: babyfen - eu, fetele sab simplex, espumisan, colifen, si muuuuuuuuuuult ceai de anason, fenicul si chimen (tu, nu copilul)

quote:
Originally posted by madalina28

Buna sera!Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara viitoarelor mamici.
Se pare ca eu sunt cea care a deschis luna februarie am nascut pe 01.02.2008 prin cezariana la spitalul Giulesti ora 15.27 o fetita Sofia de 3500g 53cm apgar10.
Am cateva intrebari daca m-ati putea ajuta v-as fi recunoscatoare:
1. alaptez exclusiv la san, de cateva zile unul din ei nu mai produce lapte decat foarte putin s-a micsorat considerabil fata de celalalt si la pipait simt un nodul mic,am incercat masaj, dus fierbinte,ceaiuri, muls cu pompa manuala, electrica si manual dar degeaba ce ma sfatuiti sa fac????
2.as vrea sa scot bubulina afara dar nu stiu daca ar trebui sa-i pun un fularas sau o batistuta la nas-gurita.Voi cum procedati?
3.voi dati clopoteilor ceva pt colici chiar daca nu au, asa preventiv?

Madalina de Sofia 01.02.2008
AMR=01.02.2008[/font=Arial Black]

calea sigura a esecului este sa renunti...[/red]

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

tinnaaaaaaaaaaaaa! iupiiiiiiiiiiii! sa fie intr-un ceas bun! imi pare asa de rau ca n-am fost eu care sa scriu mesajul pe net dar eram in plina criza de urlete! felicitari! si abia astept sa te avem din nou online-ai sa vezi tu acu ce rar vei mai avea vreme de noi, sa ne spui cum fu! bebe Alexandru Lucca sa fie un mik cupidon ca tizul sau de alina023! ce frumos! asta da sarbatoare a dragostei!

fetelor, eliza honey, cati, matgravidut, alexia va pumpez si va spun cu mana pe inima ca ma amuz de nerabdarea voastra:) imi sunteti asa de dragi! muuuuuuuuuuuah!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Am facut si modifikrile de rigoare in lista....sper k nu am omis ceva...poop zuzicile!!!!!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Mie imi curge si sange... inca de la inceput. Adica de acum 3 saptamani. Nu mi-e clar daca e menstruatia, daca sunt lohii sau daca e o combinatie intre ele. Sau poate e altceva... Astept controlul de pe 6 martie, sa vad ce s-a intamplat pe acolo.

Eveline e un nume superb, m-am tot tinut sa iti spun! Imi place mult, e deosebit. Si acum am vazut pozele cu voi! Ai doi copii frumosi-foc!! Sa va traiasca!

quote:
Originally posted by emiliapop

Ferelor vreau sa va intreb despre lohii.
Pe voi cat v-au tinut?
Eu am 8 zile de cand am nascut si vad ca lohiile s-au cam oprit mai imi vine ceva foarte vag maro roscat deschis asa fff.putin.
Zilele trecute mi-am pus burtiera si seara dupa alaptat mi-a venit odata mult rosu a umplut tamponul si a iesit si pe mine si pe canapea si ziua urmatoare s-a intamplat acelasi lucru pe la pranz.
Pe urma am scos burtiera sa nu dau in altele.
Da azi mai nimic,urme doar.
Initial am sunat-o pe doctora ca imi era sa nu fac vreo hemoragie si acum tb sa o sun ca nu imi mai vin lohiile astea tampite.

multumesc mult ,imi pare rau ca nu reusesc sa raspund si eu mai des dar incerc cand apuc.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

FELICITARI, TINNA!!! SA-TI TRAIASCA FLACAUL!!!

IRLANDEZA, NATALIA S, DARENE, DANONIQUE, JELIMONI, UNDE SUNTETI FETELOR?? CUM VA MAI SIMTITI SI CUM SUNT PRICHINDEII?? NE E DOR DE VOI!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

FELICITARI TINNA!!!
BUN VENIT BEBE MIC!
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Emilia, sa-ti traiasca frumusetea mica! E o dulce!!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

FELICITARI TINNA. SA AVETI PARTE DE SANATATE SI NUMAI BUCURII

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Monica fetita ta e ca o papusica, sa creasca mare si sanatoasa

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI TINNA, ce repede ai nascut, sa-ti traiasca flacaul sa fiti sanatosi

Eliza eu sper sa nu mai dureze asa mult, am reusit aseara sa obtin o programare la un alt medic sa ma vada in cazul in care se intampla cat e medicul meu plecat sunt acoperita, si culmea, cand i-am spus cine este medicul care mi-a urmarit sarcina mi-a zis ca sunt prieteni

Isidora hai ca mai e un picut

Madalina28, felicitari mamico pt bebelina Sofia, ma bucur tare mult pentru tine, te stiu de la aspirante de la FIV, felicitari inca o data

Miri stiu ca te amuza nerabdarea noastra, sa vezi cand o sa incepem si noi cu intrebarile despre alaptat, colici...treburi din astea importante

pup toate zuzele si toti bebelasii de zuzici

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 3 zile

Mergi la inceput