*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*
Raspunsuri - Pagina 16
alinaatudor spune:
Felicitari Tinna, sa fiti sanatosi si sa va bucure sufletele

Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
astazi implinim si noi o luna!!! bunica (mama) i-a adus tortulet pe care il vom papa diseara plus o gramada de hainute! ce rasfatata e pitika mea!
Elenade
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Cu un pic de intarziere: La multe luni inainte si sa fiti sanatoase si iubite

Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
fetelor...am si eu niste intrebari eviddent:(
pitica mea noaptea scanceste si se screme ...de ma sperie...din gat asa..nu stiu cum sa va expplic..nu plange dar eu mor de nervi si grija cand o aud...la voi se intampla ceva asemanator?
acum marea mea dilema despre tinutul in brate...ziua nu mai doarme intr-una, are perioade lungi de veghe in care trebuie atentie...trebuie sa o tin in brate, sa o plimb, sa ii vorbesc...daca o pun in patut plange...ce sa fac? pentru ca nu am timp sa fac nimik..mai ales mancare, ceea ce e tare aiurea pt ca ma tem pentru laptele meu...exista oare carti, articole despre cum educi un bebe sa nu stea lipit de tine? maica-mea si soacra-mea imi zic ca eu sunt de vina, dar sincer nu stiu cum sa fac..am lasat-o sa planga dar nu se opreste si daca plange mai mult de 5-10 min se inroseste si se invineteste...cum sa fac?
in plus la noi somnul e legat maxim 3 ore..cand va aud cu 5-6 ore ma apuca disprarea..lapte am, nu ma gandesc ca nu ar fi bun, se satura si adoarme la san, nu stiu de ce reprizele ei de somn sunt asa mici...
sunt cam zombie..cand doarme ea eu incerc ba sa dorm, ba un pic de treaba prin casa...mai mult nu apuc sa fac:(
va pup si...felicit noile mamici..
Imi pare rau ca nu mai apuc sa felicit la timp nici sarbatoritele, nici mamicile...offff
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
nicole_es spune:
buna dimineata zuzici,
TINA,FELICITARI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI MULTA SANATATE!!!!
Fetele care inca nu ati nascut,sa stiti ca si eu am ramas cu voi inca pe baricade,ieri am facut 40 de sapt si vad ca iubita mea nu da nici un semn nimic.azi la 11 am ora la monitorizare si va veni si gineco,sa vedem ce zice.Dar,oricum,daca nu vrea sa vina ea,tot ma lasa inca maxim 2 sapt si abia apoi vedem ce facem.Aici imi face ceza,DOAR daca apare vreo probl.,daca nu inducere.Dar eu nu mai pooot,vreau sa vina o data ca nu mai am rabdare si nici sa ma chinui atata noaptea nu mai pot.Acu,ce-o vrea ea,ca vad ca de ziua indragostitilor nu a vrut sa vina.
pupam dulce toate zuzicile si bebeii lor.
Nicole
40+
Alessia Luciana
Ven spune:
Felicitari, Tinna! Sa fie intr-un ceas plin de ursitoare bune, bebe sa fie sanatos, norocos si iubacios
, iar tu, mami, sa fii fericita alaturi de feciorii tai! (Zise o alta mama de doi baieti, mandra nevoie mare, hihihi
)
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
IrinaL spune:
FELICITARI, TINNA!!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI SA VA ADUCA TOT ATATEA BUCURII CA FRATIORUL LUI!
Irina, mami de
Ileana si
Tudor
carmen e spune:
FELICITARI TINNA, SA FIE SANATOS ALEXANDRU LUCCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.
cum creste
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)
Lala_D spune:
FELICITARI TINNA!!! BUN VENIT BEBE MIC SI MULT ASTEPTAT!

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
miri_mik spune:
alinatudor, pana la 8 saptamani nu poti vorbi despre un programla copii. nici o zi nu e ca alta.nu dispera cu somnul, ca sacha nu doarme decat daca e "in lume" trei ore legat sau o repriza noaptea. ai rabdarica, lucrurile se aseaza in fagasul normal.
scancetelen scremetele, icnetele in somn noaptea sunt firesti. e o alta forma de somn paradoxal. ideea e sa nu te apropii de ea decat daca plange foarte tare. (de aia am zis ca o sa fie un cosmar pt mine sa dorm cu copilul... cu bruno eram zombie cadeschideam ochii la fiecare scancet, cu sacha...il mai las pana incepe sa planga serios. atunci sar peel sa nu-l trezeasca pe bruno)
in perioadele de trezire nu trebuie sa stai non-stop cu copilul in brate. e intr-adevar o greseala pt ca atunci cand plange nu inseamna ca vrea in brate. vrea sa doarma si nus tie cum. deci las-o sa planga 5 minute, maxim 10. dar incearca sa-ti dai seama ce fel de plans e. ca uneori poa sa fie o ragaiala sau un parts. dar daca incepe asa ca o chitsaiala alintata, nu foarte deranjanta si urca in intensitate, e plansul de somn (asta daca nu cumva ii e foame). si acum ma mir de crizele lui sacha care plange plange, si dintr-o data tace... adoarme:) daca o tii lipita de tine non stop cand e treaza... vai de capul tau.daca nu rezisti s-o auzi, fa-ti de lucru:fa un dush, calca o haina... repet, nu de cate ori plang bebeii au o problema pe care noi trebuie s-o rezolvam. tu esti mama, tu dictezi un ritm. mai incolo... va fi cam greu.
poti s-o obosesti un pic: cu tine langa ea pune-o pe burtica, sa invete sa-si ridice capul- o sa urle probabil daca n-ati mai facut asta, dar nu e o problema, pune-o pe laterale, fa gimnastica cu piciorusele. sipune-i jucarii in raza vizuala si daca e posibil sa le atinga cand se batsaie.
isidora si nicol_es, scuze ca n-amnominalizat aseara. intre atatea urlete e de mirare can-am uitat cum se da drumul la comp.
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

de
Matei