*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Tinnaaaaaaa, felicitari mamica de doi baietei!!!!! Ce mult ma bucur pentru tine!! Si ma bucur mult si pentru ca ai nascut pe 14 Februarie, asa cum l-am nascut si eu pe Luca. In mod sigur si Luca al tau va fi un iubaret la fel ca al meu. Sa fie sanatos, norocos si cu o viata luuuuuungaaaaa si plina de multa fericire!!!

Zuzele iubitele, va multumesc din suflet pentru urarile de La multi ani pentru Luca. Pot spune fara sa exagerez ca suntem o mare familie (de 100 de persoane + bebei...WOW!!!).

Sa va spun cum am sarbatorit.
Am inceput dimineata cu mersul la medic. Luca e ok si avem liber la iesit afara si facut sport. I-am facut vaccinul Anei (care aseara nu a facut febra, dar a facut putin in dimineata asta 37.7 rectal, desi doctora imi spusese ca nu exista nici un fel de reactie la Infanrix HIB). A plans f putin galushca mea iubita.
Seara am mers la Mc Donalds care m-au impresionat pozitiv. Piticii au stat in vaporas si au avut muzica, animatoare, tort etc. S-au distrat f bine si Luca a fost incantat. La suflatul in lumanari el si-a pus dorinta: "saaaa...saaaa....sa ma bucur de jucariile mele si de petrecerea de la Mc Donalds". Puiul meu...

Pup zuzicile!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

TINNA felicitari pentru ALEXANDRU LUCCA!

Dana si Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Miri, multumesc din suflet...voi incerca...multumesc mult

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sa postez mesajul pe care l-am scris de ieri dar nu a mai mers dc-ul iar apoi m-am luat cu altele ..

lala multumesc! e superr misto centrul acela de joaca! il comand si
eu .. un cadou intarziat ptr Evuta.

louiza off .. imi pare rau pentru problemutele cu parintii tai.
uneori e mai bine sa te descurci singura decat sa te toace la cap parintii
. de ce te intorci asa repede la serviciu??

monica doc si noi ne chinuim cu partzurile .. asa plange si se
arcuieste cand le da .. saracuta! sa vii cu vesti bune de la doctor! am
vazut ca-l lasi pe bb cu sora lui .. ai curaj?? stiu ca e mare dar n-a pus
mana in viata ei pe un bb asa micut, nu?

stancutza multumim! mai aveti si voi putin .. a luat buni tort
jumate diplomat, jumate cu cioco .. yamm yamm .. abia il astept!

laurici multumesc pentru urari! sa cresteti si voi mari si sa fiti sanatoase!

miki multumesc ptr pontul cu crema!

gatta asa e .. timpul asat parca zboara!

miri si eu beau 2 litri de ceai anason, fenicul si chimen [pe zi .. mi s--a cam luat dar beau ..

alina si pitika mea face ziua la fel .. sta de veghe. . se vrea plimbata, distrata, vorbita etc .. eu am noroc cu soacra ca face toate in casa .. eu stau doar dupa curu lui bebe ..

ALINA cu intarziere LA MULTI ANI PENTRU LUCA! SA FIE SANATOS SI NOROCOS!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

TINA, FELICITARI! BINE AI VENIT PE LUME CLOPOTEL FRUMOS SI CUMINTE! SA TRAIESTI BEBE ALEX LUCA SI SA FII SANATOS SI NOROCOS SI IUBIT! FELICITARI MAMICO!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

am pus si noi POZUTE DE LA TORTULET.

aseara dupa ce am papat tortul lui bitzi, i-am facut baita, i-am dat sa pape si am iesit la restaurantul mexican! ne-am intors pe la 1 noaptea .. a fost frumos dar am fost cu gandul tot acasica la bebelutza noastra ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Va rog sa imi spuneti si mie cum preatiti ceaiul de chimen,anason si fenicul.Va pup.

Dana si Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

FELICITARI PROFA!!! ESTI MAMICA DE DOI FLACAI FRUMOSHI, DESTEPTI DAR IN PRIMUL RAND SANATOSI!!! SA FITI FERICITI!

am pus pozici noi!!!!

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

aseara n-am mai apucat sa intru, am venit de la dr. tup! baie la bebe si apoi programul de seara de urlat, noroc ca a venit mama si eu m-am pus la somn!

FELICITARI TINNA, sa ai un bebe frumos si iubire pentru amandoi flacaii ca de valentine's day!! Inca un clopotel!!

La multi ani cu intarziere ANCASOARE si La multi ani fix la zi pentru CRISANDRADA!

Cornilia, dr. mi-a spus ca e ok, se retrage in cel mult 6 luni, mi-a explicat acolo chestii cu pielea, perete de rezistenta, lamboul, grasimea mea, muschii etc., n-am reusit sa le pun nici atunci intr-o ordine logica care sa faca sens, dar daca a spus ca arata bine, e tot ce vroiam sa aud.

miri, sora n-are gelozie, sindromul de 'printesa detronata' l-a trait acum 4 ani cand am aparut eu... si nu prea seamana manifestarile.
in schimb ieri pe la 4 ii dadeam de mancare lui Serban ca sa-l las acasa fara griji, si o vad gatindu-se, o intreb: tu pleci undeva? Da, plec acum la sedinta, ti-am spus ieri (canci!). Pai mie nu mi-ai spus, ai spus doar ca se duce maica-ta la sedinta. da, dar trebuie sa fiu si eu sa facem optiuni pentru materiile de semestrul asta. Plec acum la 5. Si de la 7 am intalnire (cu boyfriendu').
Pune mana Monica, suna mama, mama isi aranjeaza orele la scoala si vine sa stea cu nepotu'..
deci simptomul nu e gelozie, este un egoism (egocentrism) feroce, am auzit-o deja pe aia cu "sper ca n-aveti de gand sa-l lasati sa planga, ca eu am lectii de facut" (asta la 8 seara, dupa ce pana atunci umblase teleleu). asta in variatie cu, uneori si numai dupa chef, "vreau sa-l tin si eu in brate, ca e fratele meu".
Oricum, memorabila este "pe mine va bazati cu copilul numai dupa ce dau bacalaureatul" -adica anul viitor in iunie, n.r. adica cam dupa ce pleaca la Bucuresti la facultate... Da' in acelasi timp "daca vreti sa iesiti intr-o seara stau eu cu bebe". Iadul e pavat cu intentii bune?
deci problema este strict dupa chef, iar responsabilitatea inca nu ne-a vizitat serios... Dar asa e fisa postului la adolescenti, nu?

e, ma mai descarc si eu, ca aseara am ramas perplexa si in mintea mea am coborat-o de la rangul de sora la cel de 'colega de apartament'. de altfel si noi am ajuns in fix aceleasi relatii, dupa ce mi-am batut vreo 2 ani capul sa fac chestii sa o ajute, sa creasca mare si bine.
Inca nu sunt in stare sa accept si s ainghit 'taci din gura' si 'lasa-ma-n pace', nu cand as putea sta linistita, ca nu e treaba mea sa o educ sau sa o ajut in viata... acuma am pe cine educa, ma pot desfasura altfel!
Iar orice discutie despre bebe, ca plange, ca trebuie baie, ca orice le poarta numai cu tat-su, eu n-am de gand sa-mi pierd laptele degeaba!!

hai ca va pupic, si tin pumnii pentru zuzele de februarie, care mai sunt la oferta 2 in 1!!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ellenuta ce pozici frumoase cu tortuletu'....mi-ai facut o pofta, sa-ti traiasca EVa sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea

Nicole chiar m-am gandit la tine, nu stiam daca ai nascut sau nu, la fel si Rlc nu mai stiu nimic de ea, voi erati zuzele mele pereche.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 3 zile

Mergi la inceput