*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*
Raspunsuri - Pagina 13
gattasalvaje spune:
Salut zuzele !
Alina023 , sa-ti traiasca Luca nazdravanul 

, sa creasca mare si s-o iubeasca tot atat de mult pe mamica lui !

Ottilia , bun venit clopotzelului Daniel , sa fie sanatos si papacios !

Simonette , sa traiasca bebe Yannis si s-o bucure pe mamica lui in fiecare zi !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by honey79
Noi acum am venit de la doctor.
Am avut iarasi control pelvian, colul meu e la fel ca saptamana trecuta...nu se scurteaza, nu se deschide.
Doctorul ne-a chemat Luni iarasi la un ULTIM control sa vada ce si cum se prezinta situatiunea.... si apoi, incearca inducerea...desi... crede ca vom ajunge mai mult ca sigur la Cezariana.
Anyway... mi-a zis clar sa ma pregatesc, caci saptamana viitoare bebe ANDREW vine pe lume.
In rest, ma simt ca naiba. Am picioarele umflate rau rau de tot, mi-a iesit un cosh ce s-a infectat, chiar sub burta, la linia chilotului... sotul ma speriase aseara ca e tromboflebita..caci e destul de mare, rosu si moale la atingere.Ma doare spatele, am un gust de metal in gura, mai nou se pare ca ma doare si toata, dantura...imi vine sa vomit........mai vreti?????
Va pup si va imbratisez cu drag.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'39+ sapt
![]()
Vali
AMR : 1 WEEK ???!!!
Honey , iubita , mai ai un pic un pic si dup-aia trec toate problemele astea ...dar apar altele ...bebe care nu vrea sa suga , sau care vrea sa suga tot timpul , nopti pierdute , colici , etc. Asa ca rasfata-te acum cat mai ai timp !

Oricum , din simptomele tale , eu preconizez ca bebe se pregateste sa vina zilele astea , f. curand. Dar , de ce cezariana ? Imi scapa ceva ?
Povestea nasterii
alexia28 spune:
Tinna, NASTERE USOARA si intalnire placuta cu bebe

Honey, Eliza n-ati ramas singurele pe aici, si eu il astept pe bebe sa vina![]()
Eu azi am eliminat dopul in doua randuri, culoarea cam maronie asa, nu stiu cum trebuie sa fie, acum am inceput sa am ceva dureri de burtik si de mijloc, sa vedem ce va fi, problema este ca dr meu tocmai ce a plecat azi din tara....stie cineva cam cat poate sa mai dureze dupa eliminarea dopului..adica am vreo sansa sa nu nasc pana duminica cand se intoarce dr?
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
Natalia Maria
AMR 4 zile

matgravidut spune:
Ia uitati fetelor ce am gasit:
http://www.radio3net.ro/noaptebunacopii/pov.php?l=a
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840
honey79 spune:
Gatta... pupici.
Cezariana, am mai zis..din cauza ca sunt foarte stramta si nu crede ca voi face fatza. Ca nu voi putea merge cu nasterea naturala la bun sfarsit.
El vrea sa inceapa natural, mi-a zis-o...dar... banueisc ca si doctorii, la cate au vazut si-au format idee cine ce poate.
Sper doar ca Doamne-Doamne sa-mi dea puterera sa trec peste asta.
Alexia stai in pat cumintica.Am inteles ca, din momentul in care pierzi dopul, poate sa treaca si 1-2 saptamani... pana nasti.
Dar tu te vaiti vad si de dureri. Asa ca, ia un No-spa si stai cumintica in patut.
Si doctorul tau, a pelcat din tara...dar nu ti-a dat nici un contact nimic... un numar de telefon, catre un coleg de-al lui, ceva??
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
gattasalvaje spune:
Emilia , pe mine lohiile m-au tinut aproape o luna , timp in care am consumat vreo 7 pachete mari de vata si vreo 4 role de tifon...In ultima saptamana am trecut pe Always , ca mi se mai vindecase taietura...pana atunci nu le suportam , plasticul ala mi se parea prea dur si transpiram din cauza lui , nu lasa pielea sa respire.
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
astazi implinim si noi o luna!!! bunica (mama) i-a adus tortulet pe care il vom papa diseara plus o gramada de hainute! ce rasfatata e pitika mea!
Elenade
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta , felicitari pentru o luna din viata lui Bitzi

! trece timpul asta asa repede...!Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:

Ancasoare , La multi ani , sa fi sanatoasa si iubita 

Povestea nasterii
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by honey79
Alexia stai in pat cumintica.Am inteles ca, din momentul in care pierzi dopul, poate sa treaca si 1-2 saptamani... pana nasti.
Dar tu te vaiti vad si de dureri. Asa ca, ia un No-spa si stai cumintica in patut.
Si doctorul tau, a pelcat din tara...dar nu ti-a dat nici un contact nimic... un numar de telefon, catre un coleg de-al lui, ceva??
bebe de Honey
Pozici de tot felu'39+ sapt
![]()
Vali
Da, am avut doua zile cu dureri destul de maricele dar dr mi-a zis ca, colul desi e fff scurt e cam dur si n-a vrut sa-mi provoace ieri nasterea inainte de a pleca din tara. Mi-a zis doar ca in cazul in care ma apuca contractiile sa-l sun si sa vedem pe cine imi recomanda, dar stii cum e, nu e acelasi lucru ca atunci cand ar fi el aici. Te pup, merg sa fac un dus si sa ma bag in patut.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
Natalia Maria AMR 4 zile
Eliza spune:
Alexia si eu stiu la fel ca poate sa dureze 1-2 saptamani dupa ce ai eliminat dopul, dar mai bine stai cumintica in pat daca tu tot trebuie sa astepti pana se intoarce doctorul tau.
Honey - fii optimista , doctorul o sa te ajute cat poate ca sa va fie bine, dar tu trebuie sa crezi asta, sa nu fii timorata, ai nevoie de toate fortele, optimismul si increderea din lume ca totul sa fie bine. Nu conteaza cum iese copilul ci doar ca el sa fie bine.
fata si capul sus ca totul o sa fie bine.
Eliza 
Povestea burticii
Craciun 2007

de
Eva Maria