*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*
Raspunsuri - Pagina 8
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Shose
Hellooo burtici, mamici si bblusi.
N'am mai intrat d'un car de vreme. Dintr'un om fara nicio problema 9 luni de zile...brusc m'am transformat intr'un om cu probleme.
In primul rand de o sapt. aproape mama e internata cu o alergie nashpa care ii provoaca un edem glotic ( inflamarea limbii si a luetei).
Si asta imi povoaca o stare atat de nashpa....plus ca ea era responsabila cu moralul meu pe la spital.
Doi: bblusa nu vrea sa vina la lumina. Si nici semne pt viitorul apropiat nu prea ar fi.
Am fost la doc,i'a facut un test de stres sau asa ceva ieri...si a zis ca ii e inca bine in burtika. A zis ca o mai asteptam pe "cai naturale" pana marti sau joi. Daca nu, ne face cezariana.
Ce zicetzi....sa mai astept pana joi...cand o sa aiba 40s+6zile sau sa o rog sa o scoata marti pe 12? Marti 12 m'am nascut si io...numai ca era iunie si astfel ma gandesc ca poate fi ziua mea norocoasa. In fine...ma rog sa dea ea semne zilele astea...ORICAAAND, nu ma deranjaza.
40+ 1
AMR Max...zile !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
Shose, sanatate multa mamei tale! Sa dea DD sa se faca bine cat mai repede!
Si eu zic la fel ca si Creata, mai bine incerci intai o nastere indusa, si numai daca nu merge treci la cezariana...
,
Tinna 39+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 zile ???
Ellenuta spune:
creata, miki, shose, tinna multumim! diferenta de varsta este de 2 luni si jumatate .. dar stefanutzu este un grasan. are aproape 8 kg acum .. ii rupe mainile si spatele lui ma-sa ..
bitzi a mea are 5 kg si 58 cm!! a crescut pitika! mai e putin si facem o luna!
tinna parca mai ieri te rugai sa stea bb pana in saptmana 38 si acum iaca .. mai ai un pik si il tii pe bb in brate!
shose stiu cum e sa astepti si bb sa nu mai vrea sa iasa!! daca bb nu e ff mare, ar fi bine sa mergi pe nastere indusa! cezariana e mai grea!
fetele
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
AngeliquedeS spune:
Creata , te rog mai intai sa nu te superi pe mine. te rog mult
Dar nu mi se pare corect si nici adevarat sa spui ca nasterea naturala e parfum dc tu ai avut norocul sa nasti usor. Sunt atatea fete aici care s-au chinuit infiorator. Dar nu ma dau decat pe mine ca exemplu:
- corp elastic, am facut mult sport la viata mea
- total pregatita psihic pt nasterea naturala
- prag ridicat de durere
- "educata" in privinta respiratiei si a relaxarii
Si a fost un cosmar si tot la ceza am ajuns. im primul rand nu poti stii cum evolueraza lucrurile, nu poti stii cum suporta altcineva durerea, asa ca a spune ca e PARFUM....... no way!!!
inca odata sper sa nu te superi.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by rlc_sandor
Azi intram si noi in sapt 39.Doamne ajuta!Am avut niste dureri azi noapte de....asteptam sa mi se rupa apa din moment in moment.Fiind la prima nastere nu stiu daca e normal sa ai asa dureri puternice eu ma asteptam la contractii ceva...dar se pare ca sunt doar dureriOricum amr e in scadere daca bebe nu vine pana joi,cu siguranta joi imi voi vedea printesa
raluca,38,Sonia Andreea
Raluca , iti induce dr. nasterea joi, daca nu nasti pana atunci? Sa te trec pe listuta cu programarile pentru nasteri induse de pe prima pagina, sau nu?
Sa dea DD sa nasti usor!!!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 zile ???
Ellenuta spune:
zuzici s-o scot pe bitzi afara la plimbare sau nu?? vroiam sa merg in parc dar m-am razgandit .. am scos-o pe balcon .. afara a putin vant .. e bine s-o scot sau nu??
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Tinna S. spune:
Eram sigura ca am uitat sa mentionez pe cineva in privinta pozicilor...
Am vazut si pozele cu bebe Daria de nemary...
Mary bine ai revenit acasa! Sa-ti traiasca printzesa, e asa de mica si dulcica! Si sa ne pui mai multe poze cu ea!
,
AMR 7 zile ???
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzici s-o scot pe bitzi afara la plimbare sau nu?? vroiam sa merg in parc dar m-am razgandit .. am scos-o pe balcon .. afara a putin vant .. e bine s-o scot sau nu??
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Daca nu e vant tare poti sa o scoti putin... Eu asa zic, la bebici le place asa de mult plimbarea!
AMR 7 zile ???
stancutza spune:
Buna zuzici!
Salut si eu niste clopotei scumpi pe care i-am vazut in graba: Eva Maria, Sara, Daria Maria. Sunbt foarte dulci mamicilor, sa va traiasca! Promit sa vad si alte poze, nu vreau sa fiu restanta tocmai la capitolul asta!
Noi am avut doua zile mai grele...sincer, poate sunsa stupid, dar eu cred ca de la vitamina C. De fapt, nici nu stiu de ce i-a rec pediatra sa ii dau vit. Oricum, din cauza ei, adoarme mult mai greu, sare cateva ore de somn, se agita, se enerveaza si, drept consolare, se cere la san la o ora. Asta in conditiile in care mai repede de 2h jumate nu i-a fost foame niciodata - nici macar atunci cand ii dadeam un san la o masa! Iar media a fost de 3 ore de somn legat, inclusiv cu intervale de 4 h si ceva.
Azi dimineata ma uitam cu disperare la sanii mei care dupa 2 reprize de supt in 2 ore erau goliti de tot si pitica nu mai avea deloc ce trage din ei! Ii era foame, iar de la mine nu mai picura nimic. Asa ca, cu vinovatia aferenta fata de Alaptare, i-am dat 50 ml formula.
Dragele, mai aveti vreuna din voi bebe cu basicuta pe mijlocul buzei de sus? A mea a avut una in maternitate, s-a spart, s-a cojit, iar sapt asta a facut din nou - iarasi s-a spart si s-a cojit. O fi de la suptul lacom cu care ne laudam???
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Ellenuta spune:
tinna multumesc!! nu e vant tare! o s-o scot maine! mergem cu "bmw-ul" ei in parc .. hi hi hi!
creata tu ai scos-o pe mariuca?? parca ziceai ca azi iesiti?
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
stancutza basicuta e de la supt! si bitzi a mea avut, i-a trecut, apoi iar a facut .. si uite asa .. nu te ingrijora!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII