*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

La multi ani cu intarziere Laura_dimitris!!

noi suntem bine, ne-am reglat ceas, mancam la 12-4-8-12-4-8 etc..
orice abatere e rapid corectata, am ajuns sa ma scol singura noaptea, ma uit la ceas, e 4, stau 10 minute treaza si il aud cum ma cheama...
Da nici cu program la 4 ore si cu prea mult lapte nu e bine, nodulul/nodulii cedeaza numai dupa alaptat si nici atunci de tot, pana atunci sunt durerosi si evidenti, curg sanii ca la balamuc, dorm numai pe paturici absorbante, am adormit o data fara o din aia sub mine in sufragerie, am facut canapeaua de comanda...schimb trei tricouri pe zi, am ajuns sa nu mai suport mirosul de lapte...
am incercat sa-l trezesc la 3 ore, mananca in sila 10 minute, dupa care adoarme la loc, ca el avea o treaba si eu l-am deranjat
Stiu ca suna aiurea, atatea va chinuiti sa produceti cat ar manca bebe, dar eu ma rog de el sa manance, astept vreo 10-15 min sa goleasca macar un pic sanul cel productiv care sta sa crape, si dup-aia cand i-l dau pe celalalt se stramba de zici ca-i dau gogosari murati... ma lasa cu cate unul nemancat, si am program dup-aia de muls, uneori ii mai las si asa, da' e nashpa rau.

anca.diana zicea ca se simte ca o tzatza imensa, ei bine eu SUNT o tzatza imensa, ar fi trebuit sa am gemeni cu productia asta, si nu stiu cand se va regla cererea cu oferta, ca sunt o oferta ambulanta. I-am propus ieri lui angi sa-l trimita pe Pupi in stagiu cateva zile la mine, sa ma ajute...
sau stiti vreun copil in nevoie de doica?

si asa, ca amuzament m-am hotarat ca-l fac Animal X, nu stiu daca Vierme sau Soparla, exact asa face cand nu mai are chef sa manance, se foieste pe perna acolo, eu il alaptez culcat pentru ca ma deranjeaza inca serios operatia si nu-l pot tine in poala. si el viermu-ieste /soparleste, se impinge in maini, picioare, mai ales cand vine laptele prea tare si nu ii convine sau are el chef de panarama.

e, ma plang /descarc si eu, sper ca ma veti ierta voi ca ma dau in barci aici, da' credeti-ma ca nici asa nu e bine, pana nu ajungi la mult-doritul echilibru bebe/lapte e chin oricum o dai...

mai aveam idei sa scriu, pe moment am retinut intrebarea lui Carmen(breaz), daca face kk si dupa 4 zile, dar nu este tare sau diferit ca consistenta nu se cheama constipatie, e doar asimilare facuta cu simt de raspundere...

va si un weekend super sa aveti!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri, cu ce ati vindecat ohisorul umflat? al meu si-a bagat singur manutza in ochi ca zboara f tare din ele. i-am bagat laptic dar eu ma astept sa i se vindece instantaneu

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor stiti ca sunt zuza!am uitat sa mai schimb semnatura!azi trebuia sa nasc,dar daria mea nu da nici un semn ca ar vrea sa vina!de bine ce spuneam acum ceva timp ca nu ajungem la termen si ma rugam sa mai stea acolo sa creasca acum nu mai vrea sa iasa!!!v-am zis ca am un copil cu personalitate!sau nu o vrea sa vina ca nu i-am montat inca patutul?si nici nu mi-am pregatit tampoanele pt spital?!ce ziceti ma apuc de treaba sau mai stau?

gabrittza 40sapt+Daria Maria
AMR ... nu se stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

fetelor stiti ca sunt zuza!am uitat sa mai schimb semnatura!azi trebuia sa nasc,dar daria mea nu da nici un semn ca ar vrea sa vina!de bine ce spuneam acum ceva timp ca nu ajungem la termen si ma rugam sa mai stea acolo sa creasca acum nu mai vrea sa iasa!!!v-am zis ca am un copil cu personalitate!sau nu o vrea sa vina ca nu i-am montat inca patutul?si nici nu mi-am pregatit tampoanele pt spital?!ce ziceti ma apuc de treaba sau mai stau?

AMR ... nu se stie!

tampoanele sunt cauza: fa-le sa vezi cum nasti!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

tina multuim mult de aprecieri...si ce putin mai ai si tu...ma bucur ca tu ai reusit sa ajungi pana aici...P.S.:in curand o sa vedem si pozele bebelului tau...nu?!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Angi, doamne fereste, de ce sa ma supar?? Tu ai trecut printr-o experienta dureroasa si imi pare rau ca nu a fost sa fie. Dar nici tu nu lua mesajul meu ca pe unul general valabil. Eu am vorbit doar din punctul meu de vedere, evident, pentru ca pe asta il stiu cel mai bine. Pentru mine a fost parfum. NU am vrut sa jignesc pe nimeni, nicio mamica care nu a avut norocul sa treaca la fel de usor ca si mine printr-o nastere... eu doar pledam pentru natural, in conditiile in care totul este ok. Adica sa nu decida cezariana doar pentru ca copilul nu vrea sa iasa la termen. Atata tot. Imi pare rau daca tu sau alte fete v-ati simtit aiurea citind mesajul meu... Dar ce sa fac? Sunt pro nastere naturala!

PUp si eu!

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Creata , te rog mai intai sa nu te superi pe mine. te rog mult

Dar nu mi se pare corect si nici adevarat sa spui ca nasterea naturala e parfum dc tu ai avut norocul sa nasti usor. Sunt atatea fete aici care s-au chinuit infiorator. Dar nu ma dau decat pe mine ca exemplu:

- corp elastic, am facut mult sport la viata mea
- total pregatita psihic pt nasterea naturala
- prag ridicat de durere
- "educata" in privinta respiratiei si a relaxarii

Si a fost un cosmar si tot la ceza am ajuns. im primul rand nu poti stii cum evolueraza lucrurile, nu poti stii cum suporta altcineva durerea, asa ca a spune ca e PARFUM....... no way!!!

inca odata sper sa nu te superi.

Mergi la inceput

Nope, pediatrul a zis ca mai bine astept sa fie cald si o zi cu soare. Fara vant puternic. Mai ales la primele iesiri. Asa ca mai stau putin, ca nu ne grabim nicaieri. Adevarul e ca umbla niste viroze prin oras si nici eu nu prea am chef sa risc inutil. Stam cu geamul deschis cam o ora, de vreo 2-3 ori pe zi... Cred ca pana acum e ok.

quote:
Originally posted by Ellenuta
creata tu ai scos-o pe mariuca?? parca ziceai ca azi iesiti?

Mergi la inceput

Asta cu siguranta!!!! Eu, pana la urma, nu le-am facut deloc! Primul l-am mesterit in spital. Deci de aici ni se trage, sa stii, cu nasterile astea peste termen!!!

quote:
Originally posted by gabrittza
sau nu o vrea sa vina ca nu i-am montat inca patutul?si nici nu mi-am pregatit tampoanele pt spital?!ce ziceti ma apuc de treaba sau mai stau?

AMR ... nu se stie!

Mergi la inceput

Fetelor, am terminat povestea nasterii... Se numeste de la 4 mm. la 50 cm. si o puteti citi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115925

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut tuturor. in primul rind vreau sa va zic ca am vazut poze...multe poze...nu mai nominalizez, ca sigur uit pe cineva...cred ca aici s-au adunat mamicile cu cei mai frumosi bebei din lume...sint niste scumpi toti, fiecare un felul lui...nu-mi imaginam ca pot fi atitea feluri de dragalasenie... toti copilasii

noi am iesit azi pt prima data cu adevarat (adica nu pe balcon sau in geam). e un soare la Cluj, ca ai zice ca e aprilie...am stat o ora si jumatate, timp in care stefan a dormit linistit. acum insa e f agitat...a mincat o ora...nu a lasat tzitza pina nu a regurgitat. acum urla de vreun sfert de ora...numai el stie de ce...nu ii e nici foame, nu il doare nici burtica...cred ca vrea companie. sper totusi sa se potoleacsa, ca o sa ma trezesc cu vecinii pe cap

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput