*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*
Raspunsuri - Pagina 10
creata2008 spune:
Am vazut pe contul comun, in ordine, poze cu bebe:
Rares de Irina
Sacha de Miri
Tudor de Gratiela
Sofia de Elena
Stefania de Alina
Tudor de Nadia
Alesia de Andrada
Alexandru de Diana
Toti, absolut toti bebelusii sunt superbi, iar mamicile sunt frumoase, luminoase si fericite!
Va imbratisez pe toate!
miri_mik spune:
deci, salutare la toata lumea!
tocmai ne-am intors d ela mare! sa ma scuze fetele car-esi tin inca copiii in casa, dar daca ati sta in be, v-ati da seama ca ocaziile de iesit fara ploaie, vant si ceata sunt foarte rare, asa ca...am iesit, pe un soare superb - atat de rar si de apreciat, la mare! am pus masina noua in miscare si dusi am fost!
bruno maia vea putin si sarea fix in apa de mare care er ain plin flux, iar gaga a dormit de le-a rupt! hihii! acu am ajuns acasa, au trecut 2 ore juma de cand a mancat, dar nu se trzeste. vad ca incepe sa haleasca la 3 ore. dar mananca putin si e lenes. bag sama ca ne paste un stat fortat de cateva zile la sani.
stancutza, dupa cum spuneam, alaptatul nu e o chestie nici simpla, nici "de la sine". trebuie rabdare si hotarare si perseverenta. dar nu trebuie sa devina nici corvoada nici obsesie. eu iti mai spun o data, insista cu sanul. dupa doua ture d emancat in doua ore sigur nu ii mai era foame, ci te tinea pe postd e suzeta. stimuland sfarcurile isi stimuleaza productia. dar daca ii dai completare, fie 50 de ml (care ii trage cu greu din sani, pt ca asta inseamna munca) risti sa ramai repede fara lapte.
shose, ha! vezi? a venit deja si saptamana cea mare!:))) inca un pic si nasti! o tin si eu pe a cretei: nu cezariana! intai inducere. daca merge, ok, daca nu, solutia finala cezariana. dar nut aietura din prima. iti zic io care am doua taieturi!
tinna, ce ziceai? ca nu apuci termenul? uite ca-l depasheshti. fluturashi, fluturashi?
angi, tre sa astepti o vreme sa se vindece ochisorul, il speli cu ser fiziologic si pui laptic la fiecare alaptat. daca e numai umflat tre sa treaca, daca e infectie (aia vezi pe maine poimaine) atunci poti pune crema cu antibiotic (aureomicin sau teramicin)
docdecap, sorry pt pb cu laptele. io zic sa nu mai mulgi, rabzi, curge, da pe dinafara dar se regleaza. ai prea mult si o sa tot ai asa cata vreme sunt stimulati ambii deodata. mbon, da io nu stiu totu' asa ca pot sa ma si inshel.
gabrittza, rabdarica. stim ca ultimele zile sunt de cosmar, dar ai rabdare, ca dupa aia, cu toata dragostea,momentelele cu burtika nu le mai primesti inapoi:))
irinouka, am vazut pozele cu palugel Rares. a luat sau nu in greutate? ca mi s epare ca are niste falcutseeeeeeeee!
ia s apun io poze de la mare:)
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
rlc_sandor spune:
TinnaS,uite cum sta treaba:marti merg la control(daca nu se intampla pana atunci sa nasc),probabil miercuri internarea iar joi nasterea indusa.Nu stiu ce sa zic daca vrei poti sa ma treci sau poti astepta pana marti,anuntul "oficial"il faceam marti,dr a zis ca bebe e f bine dezv ,ca e la termen de vinerea trecuta sigur nu o mai lasa...
raluca,38+,Sonia Andreea
alinaatudor spune:
quote:ellenutsa, tu stai in militari?..ce parc ai aproape?
Originally posted by Ellenuta
tinna multumesc!! nu e vant tare! o s-o scot maine! mergem cu "bmw-ul" ei in parc .. hi hi hi!
creata tu ai scos-o pe mariuca?? parca ziceai ca azi iesiti?
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Poze cu ingerasul
simonette spune:
Buna!
Vroiam sa felicit toate proaspetele mamici ptr bebeii lor frumosi si dragi si sa urez nastere usoara celor ce urmeaza!
Eu nu am mai scris la voi din primele saptamani de sarcina, m-am mutat la odiseea mamicilor de martie-aprilie ca m-am simtit mai apropiata de ele...nu ma intelegeti gresit! aici fiind printre cele mai micutze ma simteam stinghera...
Am intrat de multe ori pe la voi sa vad care mai e pulsul si m-am vazut pe listutza voastra, asa ca m-am gandit sa va anunt ca pe data de 18-02, sunt si eu programata la nastere indusa! Astept un baietel (imi cer scuze ca nu am spus mai devreme), pe care il va chema Iannis-Sebastian Cam atat...
Inca o data, felicitari celor ce au nascut si nastere usoara celor ce urmeaza!
mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 9 zile!!!!
grati.ela spune:
nastere usoara, Simonette!!!
Silvia, tare frumoasa povestea nasterii micutei printese Ilona Mariuca! Ai talent la povestit, nu gluma...
Eu nu am cum scrie povestea nasterii lui Tudor...nu a fost spectaculoasa, am avut ceva probleme dar nu vreau sa sperii pe nimeni pt ca in fond mi s-a intamplat ca-s o panicoasa si o fricoasa de zile mari... Pot spune insa ca-l iubesc cum nu ma asteptam si ca langa inimioara care-i apartinea Ozanei a crescut deodata o inimioara pentru Tudorash!
Miri, iti multumesc pentru sfaturi legate de frisoanele mele...m-am executat si am luat Elevitul pe care l-am refuzat din sapt 14 de sarcina. Azi ma simt mai bine...am iesit afara un pic dar m-am trezit cu scurgeri de lohii...OricumMiri!
Irinuk se cam ascunde...
mami de Ozi si Tudorash
Ellenuta spune:
alina stau aproape de militari, prin panduri .. nu am parc in apropiere .. este unul dar mic si prapadit .. in spatele academiei militare, nici nu stiu cum se numeste ..
daca vreau parc, ma urc in masina si merg in cismigiu .. tati vroia azi in herastrau dar batea vantul si am scos-o pe balcon pe bitzi!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
simonette nastere usoara si bebe sanatos si papacios!!
este superb bb luca!! are niste ochisori superbi!!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
simonette spune:
Multumesc mult fetelor!
Elena am citit si eu povestea nasterii Evei si mi-a placut fff. mult! Sa fiti fericiti!!!
mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 9 zile!!!!
alina023 spune:
Seara buna fetele!
Intru iar pe fuga. Pana la urma medicul a confirmat ca Luca are otita. Este iar pe tratament cu antibiotic. A facut iar febra. Ana tuseste in continuare si sunt f stresata pt ca nu ii pot face vaccinul.
Nu am depresie postpartum dar cred ca ma paste o depresie "boli copii".
Miri, felicitari pentru o asemenea iesire! Noi avem interdictie de a iesi afara pentru ambii copii. La fel si pentru baita... :(((
Pup fetele!
PS. Grati, ma bucur mult ca iti este mai bine. Ia Elevitul ala! Si eu m-am tot ferit de el insa am observat ca dupa nastere chiar ma ajuta.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei