*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

M-am relaxat putin ,am vazut poze cu bebei dulci ,care mai de care mai frumos si dragalas.Am pus poze noi cu bebe ,tati ne-a facut asta seara poze multe .
Am o mica problema cu calculatorul, maine dimineata se rezolva si pot pune pe mail pps-ul la care am lucrat.Va fi nevoie de mult timp sa pun toate mamicile ,dar promit sa termin.Asa ca le rog pe cele carora nu am avut timp sa le trimit PM sa trimita pe zuzele2008@yahoo.com trei poze cu bebeii ,in una din sa fie si mamica .Mai aveti rabdare pana maine ,sper sa va placa.
Cele care folositi Sab Simplex, cum il administrati? eu am primit trei instructiuni din trei locuri diferite daca mqai pun la socoteala si cele din flacon, sunt in ceata,oricum eu i-am dat 10 picaturi inainte de masa ,la aproximativ 3h 30 min,sper ca e bine.Oricum bebe se simte foarteeeeeeee bine cu ele
Acum fug la un dush ,va pup pe toate si cand mai am 5 min promit sa mai si citesc ce scrieti
Pupici pt bebei si mamici

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Ereena

M-am relaxat putin ,am vazut poze cu bebei dulci ,care mai de care mai frumos si dragalas.Am pus poze noi cu bebe ,tati ne-a facut asta seara poze multe .
Am o mica problema cu calculatorul, maine dimineata se rezolva si pot pune pe mail pps-ul la care am lucrat.Va fi nevoie de mult timp sa pun toate mamicile ,dar promit sa termin.Asa ca le rog pe cele carora nu am avut timp sa le trimit PM sa trimita pe zuzele2008@yahoo.com trei poze cu bebeii ,in una din sa fie si mamica .Mai aveti rabdare pana maine ,sper sa va placa.
Cele care folositi Sab Simplex, cum il administrati? eu am primit trei instructiuni din trei locuri diferite daca mqai pun la socoteala si cele din flacon, sunt in ceata,oricum eu i-am dat 10 picaturi inainte de masa ,la aproximativ 3h 30 min,sper ca e bine.Oricum bebe se simte foarteeeeeeee bine cu ele
Acum fug la un dush ,va pup pe toate si cand mai am 5 min promit sa mai si citesc ce scrieti
Pupici pt bebei si mamici

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Ereena, sa-ti traiasca voinicul!! E un frumos!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara, mamici. Reusesc si eu abia la o luna dupa ce am nascut sa intru sa va salut. Asta e, e greu cu doi copii asa micuti, dar nu ma plang. Dupa cum am vazut ca cineva a scris pe listuta, bb Victor Mihai s-a nascut pe 8 ian, e un scump, e cuminte, f papacios (a luat intr-o luna fix 1500gr) si cam atat despre noi.
Pupam mamicile si puiutii lor.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

helloooooooooo!!!
pup zuzele. mama-mama, ce de vesti, si nu am citit decat capitolul asta!
m-am uitat la poze superbe, cu bebei si mamici, bai, frumosi suntem toti in odiseea asta, jur!

scriu repede din ce-mi aduc aminte c-am citit.

bine-ai venit acasa, nemary! bebelina e frumoasa, taietura se va face bine repede, tu incearca sa nu te stresezi, sa fii cat mai relexata pe partea cu alaptatul, sa nu te ingrijorezi ca daria nu papa destul si...va fi bine!

stancutza, am trecut prin momente asemanatoare cu cele pe care le descrii tu. ascult-o pe miri, pliz.

tinna, angi, !

miri, lumea vb pe aici de plimbari in jurul blocului si tu dai fuga la mare, ce te invidiez! si imi amintesc ce intens am vibrat anul asta cand am vazut prima oara marea nordului...nu inteleg de ce, dar ma simteam cumva la capat de lume. ca imi plimb degetele, adica, prin apa de la capatul lumii. :-)

cretzule, pup si iarta-ma ca nu am mai sunat, poate reusim sa vb maine.

ellenutza, eu stiu ca singura problema cu scosul afara poate fi vantul. asta m-a tinut si pe mine in casa azi.

shose, cum a trecut timpul...te pup si iti tin pumnii, de-abia o asteapta palugel pe pipe!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Doculet si Miri, un mare de la mine...Doc pt mesajul de acum cateva zile, si Miri pt incurajarile de azi...

Deci nu i-am mai dat piticei mele vitamina C astazi, si tot asa a astat mai mult activa. si a vrut des la san. Nu chiar toata ziua, dar oricummult mai mult decat vroia ea. E bine ca am reusit sa dorm si eu o ora jumate dupa-amiaza, in plus fata de cele 5-6 de azi noapte.

Am stat stramb si am judecat drept: cred ca micuta mea, care peste 2 zile implineste 3 saptamani, trece printr-unul din pragurile de crestere. Asa ca, mama se transforma in Milka / Joiana, si ii da cat de des cere, chiar daca sanii par goliti. Daca nu ar durea (inca!) ca naiba, si cand se prinde, si in timpul alaptarii, as fi chiar satisfacuta. Asa,insa, recunosc ca mi-e greu. Egoista de mine - merit un slap mare!!!

Am si eu o intrebare: am observat ca Sofia are o geana in ochiul stang. Sau o scama mica. Cum fac sa i-o scot? De cate ori o vad, se ridica parul pe mine...pe ea insa nu pare s-o deranjeze. Ochiul ala insa il deschide mai putin - ma rog, asta asa a fost de la inceput si nu cred ca are legatura cu corpul strain. Dar tare as vrea sa o scap de el!!!!

si multumesc,

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

cu prima ocazie o sa trag de mine sa povestesc cum a decurs pana aici experienta "ALAPTATUL". am avut mare noroc ca am reusit sa iau lucrurile pas cu pas, zi dupa zi. acum, privind in urma, mi se face pielea de gaina. experienta nasterii a fost mic copil pe langa incercarea asta. ce dureri, ce rani, ce disperare, ce indoieli, ce plansete (el - nu stiu de ce, eu - de durere, mama - de mila mea), ce deznadejde...au fost momente pe care cred ca as vrea sa le uit, intr-un fel. dar cand ma gandesc la ele sunt cu atat mai increzatoare in ce-o sa fie. pt ca, daca am reusit sa trec de si peste ele, la fel voi putea trece peste tot ce va mai urma in experienta asta frumoasa si plina de semne de intrebare numita "bebe mic".

m-a ros pe dinauntru gandul ca bebe nu mananca destul.
mi-am blestemat canalele care se incapatanau sa nu se desfunde.
mi-am cultivat cu adoratie, aproape, fiecare picatura de lapte care reusea sa se scurga din san.
am avut nevoie ca cineva, langa mine, sa imi induca o durere oarecare (sa ma intepe, sa ma ciupeasca etc.) in clipa in care il puneam la san.
m-am stresatsi pe urma m-am stresat de faptl ca, stresandu-ma, n-o sa mai am deloc-deloc lapte.

si ar mai fi. un numar infinit de griji, de intrebari, de pitici pe creier. acum insa, curge lapte frumos si "destupat", cupilul umple pampers dupa pampers si scaunele arata ca la carte, m-am mai calmat cu nervii capului, ca sa zic asa. in ziua in care a implinit 2 saptamani (miercuri) l-am dus la cantarit la un cabinet de peste drum, desi nu e inscris acolo. m-am rugat de asistente, le-am explicat ca sunt o mama dementa si ca tre' sa mi-l cantareasca pt a ma calma. l-au cantarit in pampers (gol, abia schimbat), body si un pantalonas. avea 3,670 kg. si l-am scos din spital cu 3,200. asa ca, bun, cat or cantari hainutele alea nu stiu (asistentele mi-au zis ca vreo 100 de grame), dar am ajuns la concluzia ca tot a luat in greutate binisor si ca trebuie sa ma calmez. raportez ca...aproape ca am reusit. :-)

nu vreau nici sa ma plang si nici sa fac valuri ca m-as simti eu smechera. doar ca sunt momente si faze prin care am trecut si poate se mai regaseste cineva in starile astea. poate ajut cumva, pe cineva. pt cva, mi-am dat seama, o data in plus...ai nevoie de fiecare milimetru de ajutor de care poti avea parte. oricat de putin poate face o diferenta uriasa.

gata, devin elegiaca. puuuuuuuuup!!!

irina de bebe rares

Mergi la inceput

grati, cum merge bebe tudor? ai reusit sa il "vindeci" de relele obiceiuri din maternitatea filantropia?

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

AICI MICSUNEA LA RAPORT!

Pupici tuturor mamicilor si multumesc de felicitari (ca deh n-am mai intrat de la nastere).

Fetelor, am un interviu pt un job pe 25 februarie si nu o sa pot intra pana atunci ca am de pregatit o gramada de documente pt interviul asta! Si daca as putea sa invat si engleza la perfectie pana atunci...

De fapt primul meu obiectiv ar fi sa ajung acolo treaza ca Amandina mea e tare agitata.
EREENA, am citit mesajul tau de pe 2 februarie (dodoloata Matei si Amandine sunt nascuti in aceeasi zi) si parca scriai despre Amandine!
Am vazut ca ai rezolvat cu Sab simplex!
Eu nu prea stiu ce sa fac, deocamdata o tin sub observatie.

DECI, Amandine plange la fiecare si dupa fiecare masa (ii dau sanul). Uneori plange o ora, alteori 2 ore si uneori plange pana la masa urmatoare. O data a plans 8 ore la rand. Desigur nu o las sa planga, dar e agitata, se screme si probabil ca ar plange in continuu daca nu i-as da un deget la supt, sau suzeta si daca nu as legana-o etc. Dar e asa de obositor pt mine, mai ales cand se intampla in miezul noptii..
Pentru ca isi agita bratele si picioarele si capul plangand, deduc eu ca e de la durere de stomac. Mai ales ca scoate lapte pe gura (imediat dupa alaptare dar si la o ora/2/3 dupa) in mod regulat.
Daca incerc sa o fac sa scoata gazele imediat dupa alaptare sau in timpul acesteia, mai degraba varsa laptele. Asa ca trebuie astept 20 de minute dupa alaptare ca sa o pun in pozitie de scos gaze.

Cam asta este, deocamadata o tin sub supraveghere si sper ca in curand sa pot avea un pic de timp si pentru mine. Va recontactez la sfarsitul lunii si atunci o sa am sigur limbarita. Povestea nasterii e deja inceputa, o voi posta tot la sfarsitul lunii.

Pupici tuturor,
Micsunea, mamica de Amandine (24 ianuarie 2008)

Pupici speciali lui Miri care s-a gandit la mine si mi-a trimis si SMS. MIRI, va pup pe toti 4 si in cel mai rau caz te sun la sfarsitul lunii ca poate ne si vedem!!!

Mergi la inceput

a! am mai pus niste poze cu "falci".

monica-doc, m-a amuzat chestia cu viermele! asa il alintam si eu pe cupil, ba viermisor, ba omiduta. :-) ca atata se suceste si se contorsioneaza...

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

tina, raluca si shose sa incepem cu galeria si la voi?

fetelor nu am reusit sa citesc tot ca se trezeste bubulina si tre sa treaca milka la treaba.

O sa trimit si eu poze pe contul comun cat de curand, o sa fac o selectie si sa fac si eu poze cu bubulina mea, va pup pe toate si va doresc o seara placuta

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput